КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2018 » Травень » 10 » ВИ – ПЕРЕМОГЛИ! МИ – ПАМ'ЯТАЄМО!
19:16
ВИ – ПЕРЕМОГЛИ! МИ – ПАМ'ЯТАЄМО!

ВИ – ПЕРЕМОГЛИ! МИ – ПАМ'ЯТАЄМО!

                                                                            ФОТОрепортаж

.Весна іде, і переможним кроком

В тюльпановому вічному вогні

Йде травень крізь хвилини, дні і роки,

Несе нащадкам спогади війни!

Щирі слова вдячності, квіти, радісні вітання, «вічний вогонь» ... Усе це, в контексті свята з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, є хвилюючим видовищем для тих, чия молодість була обпалена війною. Уже четвертий рік поспіль Україна відзначає 9 травня за якісно новим принципом, котрий чітко відповідає історичній пам’яті українського народу та загальноєвропейським традиціям: символічні червоні маки на грудях і усталене гасло «Пам’ятаємо. Перемагаємо»…

Урочистості з нагоди Дня Великої Перемоги розпочались в Корюківці з самого ранку. На центральній площі міста сформувалась святкова колона з державними прапорами та рушила до Парку Памʼяті, де й відбулись основні заходи. Участь в урочистому мітингу взяли ветерани війни, керівництво району, міста, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти, представники організацій та установ, учні загальноосвітніх шкіл, корюківчани та гості.

У Парку пам’яті відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ведуча урочистого мітингу проникними, хвилюючими словами доносила до присутніх священну пам’ять про героїв, що полягли на фронтах Другої світової війни. Ми у вічному боргу перед тими хто віддав своє життя в боротьбі за Перемогу, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну землю…

Зі словами подяки до ветеранів Другої світової війни та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни звернулись голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова райради Віктор Чернуха, міський голова Ратан Ахмедов, заступник районного військового комісара Олександр Кошовий, голова районної ради ветеранів Валентина Погребна.

Звертаючись до учасників мітингу, голова Корюківської райадміністрації Олексій Мірошниченко зазначив, що за Перемогу над нацизмом заплачено велику ціну – життя мільйонів людей, і в День пам’яті та примирення треба віддати їм шану. Однак, війна не обійшла нашу державу. Тепер мирне українське небо знову опалене її полум’ям. Збройні Сили України, звільнивши більшу частину Донбасу, надійно тримають оборону на лінії зіткнення і дають відсіч провокаціям ворога».

Щирі слова вдячності ветеранам за перемогу, за звитягу та подвиги звучали від виступаючих у бік ветеранів війни. Присутнім бажали міцного здоровʼя, довголіття та мирного неба.

Далі урочистості продовжились святковим концертом, у програмі якого – пісні воєнних років та хореографічні композиції на воєнну тематику у виконанні творчих колективів міського будинку культури та Центру дитячої і юнацької творчості.

Ветеранам дарували квіти, дякували за Велику Перемогу.

В пам'ять про тих, хто не повернувся з війни, а також воїнів, які віддали свої життя, захищаючи Україну, корюківчани поклали квіти до Меморіального комплексу на честь 1232 воїнів – земляків, які загинули в роки Другої Світової війни та вшанували полеглих у війні хвилиною мовчання.

По завершенню заходу ветерани разом з керівництвом району зробили фото на памʼять.

Ми дякуємо тим, хто в тяжких випробуваннях, на фронті і в тилу, не шкодуючи сил і самого життя отримав Велику Перемогу над нацизмом. Ваша сила духу, любов до Батьківщини, самовідданість і героїзм завжди будуть для нас прикладом.

Памʼятаємо. Перемагаємо. 

                          Джерело  http://koradm.cg.gov.ua


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю 
апарату райдержадміністрації

Категорія: Свята | Переглядів: 655 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України