КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2018 » Серпень » 29 » ВЕСЕЛКОВІ БАРВИ ГОЛОВНОГО СВЯТА УКРАЇНИ ФОТОРЕПОРТАЖ
11:51
ВЕСЕЛКОВІ БАРВИ ГОЛОВНОГО СВЯТА УКРАЇНИ ФОТОРЕПОРТАЖ

           ВЕСЕЛКОВІ БАРВИ ГОЛОВНОГО СВЯТА УКРАЇНИ

. Уже з дев’ятої ранку в сквер за райдержадміністрацією, у «Гостинний двір», під’їжджали представники сільських громад району. Серед перших – Олександрівка, Охрамієвичі, Рибинськ… По-святковому оформлені, з дарами природи, власними виробами та вишиванками вабили відвідувачів намети семи територіальних громад, Корюківського хлібокомбінату, міжрайонного управління водного господарства, КП «Корюківкаліс», Корюківського лісгоспу, «Урожаю», райдержадміністрації та її структурних підрозділів, Центру первинної медико – санітарної допомоги, торгові ятки з різними наїдками місцевих і приїжджих підроиємців. Прилуцька фірма забезпечила дітей розважальними атракціонами – гірками, «кенгуру». Компанія «Урожай» на площі безкоштовно пригощала діток солодкою ватою, за їхньої підтримки також відбувався фейс-арт (малюнки на обличчі). Дитяча бібліотека організувала майстер – клас для малюків «Я люблю Україну». Діти розповідали віршики про рідну країну, а взамін отримували святкові кульки, а потім писали побажання. Більшість дітлахів сказали, що вони хочуть миру…

«Ти у серці моїм, Україно!»
Святкова програма з такою назвою зібрала на центральній площі сотні корюківчан і гостей міста. Зі сцени ведуча Ірина Мазко говорила, що наша країна 27 років іде своїм шляхом, але й досі бореться за рідну мову та культуру, територіальну цілісність держави. Учасників велелюдного зібрання вітали голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко і керівник Холминської ОТГ Олександр Шевчик. Бажали Україні і її народу достатку, мирного неба, упевненого курсу. До привітань долучилися гості з білоруської Вєтки – голова райвиконкому Наталія Буракова та головний лікар Вєткінської райлікарні Сергій Петренко. Вони дуже хочуть, щоб ми і надалі залишалися братніми народами. У знак поваги корюківці піднесли білорусам коровай.
Учням міських шкіл та білошицькослобідського навчального закладу було вручено паспорти громадян України. За багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня незалежності України велика група мешканців району отримала нагороди. Почесною грамотою і Подякою облдержадміністрації відзначено відповідно лікаря –офтальмолога Корюківської ЦРЛ Тетяну Сороку та головного лісничого Корюківського лісгоспу Віталія Скоробогатого. Почесними грамотами райдержадміністрації, районної та міської рад – обліковця шпалер АТ «Слов’янські шпалери – КФТП” Світлану Харченко, юрисконсульта Корюківського лісгоспу Віктора Семирозума, ветеранів праці Валентину Савченко, Михайла Савостійка та Аллу Лапу, головного спеціаліста агропромислового розвитку РДА Тетяну Олійник, старшого лейтенанта Корюківського відділення поліції Сергія Ковезу, директора ТОВ «Маяк–медіа», редактора газети «Маяк» Ірину Гайову, інженера АТ «Слов’янські шпалери –КФТП” Сергія Гончарова, начальника Корюківського відділення поліції, учасника АТО Андрія Кукуюка, виконуючого обов’язки старости Забарівського старостинського округу Володимира Козела, слюсаря КП "Корківкаводоканал» Костянтина Лимаренка. З нагоди Дня підприємця Почесною грамотою райдержадміністрації відзначені у номінаціях: «Кращий суб’єкт соціально-відповідального біізнесу” – КП «Корюківкаліс» (керівник Олексій Іллюченко); «Кращий молодий підприємець віком до 30 років» – фермерське господарство «Чепа» (керівник Валерій Чепа); «Сільське, лісове та рибне господарство» – Почесною грамотою Холминської селищної ради – Холминський лісгосп (керівник Борис Чепурний); «Оптова та роздрібна торгівля» – Почесними грамотами міськради – ФОП Леонід Купрієнко та Наїна Луговець. Майстри сцени різного віку, солісти, художні колективи, ансамблі з сіл району та міста подарували шанувальникам мистецтва багато пісень, танцювальних і поетичних номерів, в яких величали державність України, її незалежність, справи і прагнення.
Патріотичний мотопробіг
В обідню пору дня Корюківка зустрічала кращих байкерів Чернігівщини, що здійснили патріотичний мотопробіг, присвячений річниці незалежності України, який розпочали з Чернігова. Маршрут проліг через Седнів, Городню, Сновськ і дістався нашого міста. Тут і місцеві байкери приєдналися до святкової колони мотоциклістів. На вулиці Шевченка учасники мотопробігу розтягнулися на кількасот метрів. Майже усі – з державними прапорами, святковими стрічками. Якщо з висоти пташиного польоту подивитися на карту і дороги, якими проліг їхній маршрут, то він має контрастну і символічну форму прапора. Байкери поклали квіти до меморіального комплексу у Парку пам’яті. Корюківчани і гості міста мали змогу сфотографуватися з ними та поспілкуватися про мототехніку.

Корюківка цікава з висоти
У багатьох дорослих і дітей великий інтерес викликала величезна повітряна куля. Цей атракціон мав назву «Корюківка з висоти пташиного польоту». Його запропонувала фірма «Кремінь Лень» з Кременчуга, яку відшукав Центр соціальних служб для сім’ї,дітей і молоді та запросив на святкування. Власники цієї фірми з повітряною кулею об’їздили майже всю Україну. 50-метрова куля підіймала бажаючих на 200-300-метрову висоту, де відкривалася красива панорама нашого міста. Підйом дорослим коштував 250, а дітям 150 гривень. Але враження, кажуть очевидці, були приголомшливі. Цей атракціон працював на площі і у вечірні години.

Театр вогню, 
або фаєр – шоу
До нашого міста приїжджали майстри Театру вогню з Чернігова, які теж зібрали велику аудиторію. Фаєр-шоу виконували кілька осіб. Вони показали зо два десятки вогняних «трюків». Перші ролі тут виконували дівчата молодого віку. Але був і актор з вогнеметом. Потім відбулася кількагодинна святкова дискотека.
Спонсорами свята були: ТОВ «Китайсько-українська аграрна компанія «Фанда», ВСК імені Горького, ФГ «Урожай СЛ», АТД «Промінь», ПП «Будмайстер», ФОП Лесуненко, ТОВ «Цензор», ФОП Нековаль, ТОВ «Сатурн агро».

                                                                         Фото Віталія Остапенка   Текст  

           Джерело  http://koryukivka-mayak.com/



 




 
Категорія: Свята | Переглядів: 744 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України