КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Жовтень » 7 » На радість малечі в місті відкрито сучасний дитячий майданчик!
16:50
На радість малечі в місті відкрито сучасний дитячий майданчик!

          На  радість малечі  в місті відкрито сучасний дитячий майданчик!

   5-го жовтня 2012 року о 16:00 на території міського парку відбулася довгоочікувана подія міського масштабу - відкриття сучасного дитячого майданчика в місті Корюківка!      На свято завітали почесні гості, мешканці міста та головні учасники свята - діти!!!      Ініціаторами збору коштів для побудови дитячого майданчика в центрі міста Корюківки виступила Корюківська міська молодіжна громадська організація «Альтернатива», яка протягом літа реалізувала молодіжний проект «Активна громада». Ця багатоступенева акція була втілена за підтримки Чернігівського освітнього центру «Ініціатива» та за фінансової підтримки Національного фонду сприяння демократії (США). 

   Збір коштів розпочався 1 червня і тривав до 29 серпня 2012 року, за цей час громадянами, приватними підприємцями та установами міста було надано 16 051 гривня шляхом прямих пожертв до опломбованих скриньок та переказів на банківський рахунок. 8 серпня 2012 року скриньки були відкриті у присутності представників преси і місцевої влади. На зібрані кошти придбано гойдалку, балансир, качалка «Метелик», лавки та смітники. 
Окремим словом подяки потрібно відзначити міську владу, що з самого початку схвально поставилась до проекту і виконала свої обіцянки щодо матеріальної та організаційної підтримки. Владою з міського бюджету було виділено понад тридцять тисяч гривень на купівлю спортивно-ігрового центру для майданчика. Окрім цього, влада взяла на себе усю організаційно-документальну роботу, пов’язану з устаткуванням майданчика та виділила місце в парку.

Найголовнішим успіхом проекту стало, навіть не саме будівництво майданчику як таке, а факт успішної співпраці громадськості міста. Адже до цієї доброї справи долучились прості громадяни, міські організації, такі як благодійний фонд «Слов’янський» та Кредитна спілка «Корюківська», декілька приватних підприємців та районна влада. Інформаційну підтримку постійно надавала місцева газета «Маяк» та інтернет ресурси міста. Охорону під час будівництва майданчика забезпечувала Корюківська козача січ. Кожен зробив свій неоціненний внесок задля доброї справи.

Цінним стало також те, що 25 молодих людей здобули позитивний досвід робити добрі справи і побачили якою результативною може бути злагоджена самовіддана праця. Їх уже не потрібно буде вчити берегти громадську власність, вони і самі не дозволять нищити те, до чого доклали стільки зусиль. Вони повинні були і жертвувати своїм часом, і пройти чималі відстані, і час від часу наражатись на не надто доброзичливі фрази на свою адресу. Отож, їхня праця також заслуговує окремого вдячного слова. 

Насамкінець хотілось би подякувати усім, хто добрим словом і ділом підтримав нашу справу і закликати вас пильнувати, аби не дати зловмисникам, охочим псувати громадську власність, нищити те, що має стояти на радість багатьом поколінням дітей.



































Категорія: Тут я живу | Переглядів: 972 | Додав: Владко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України