КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Серпень » 21 » УВАГА ! ЦІКАВИЙ ДОСВІД ЯК ЗАПОЧАТКУВАТИ ВЛАСНУ СПРАВУ Олександр Тищенко розпочав бізнес на допомогу по безробіттю
10:21
УВАГА ! ЦІКАВИЙ ДОСВІД ЯК ЗАПОЧАТКУВАТИ ВЛАСНУ СПРАВУ Олександр Тищенко розпочав бізнес на допомогу по безробіттю

  УВАГА !  ЦІКАВИЙ  ДОСВІД  ЯК ЗАПОЧАТКУВАТИ  ВЛАСНУ  СПРАВУ 

  Олександр Тищенко розпочав бізнес на допомогу по безробіттю

 .
 

  Яскравим прикладом вдалого вибору професії є діяльність підприємця Олександра Тищенка, який перебував на обліку у Менському  районному центрі зайнятості і вирішив започаткувати власну справу.

– Я не боюся працювати на землі, хоч і кажуть, що це тяжка справа, але вона мені подобається. А робота, якщо подобається, перестає бути важкою, – говорить Олександр Тищенко. 

  Під час перебування на обліку Олександр відвідав семінари «Як розпочати власний бізнес?» та «Від бізнес-ідеї до власної справи», пройшов індивідуальну співбесіду зі спеціалістом із залучення до самозайнятості, закінчив курси за напрямком «Підприємець-початківець» при Чернігівській філії Національної академії статистики, обліку та аудиту. У лютому 2012 року Олександр Тищенко захистив бізнес-план на тему «Вирощування і реалізація полуниці великоплідної».

  Свого часу Олександр закінчив аграрний факультет Чернігівського державного інституту економіки та управління. Під час навчання проходив стажування в Англії, де допомагав вирощувати та доглядав за різносортовою полуницею. Олександра захопила ця справа і вже після навчання вирішив самотужки опановувати методи вирощуванні полуниці. З допомогою батьків та на власні заощадження проходив самостійно стажування в Швеції, де займався вирощуванням квітів, та у Сполучених Штатах Америки – допомагав вирощувати сільськогосподарську продукцію. Нові технології та досвід закордонних колег підвищили знання та самооцінку Олександра. Приїхавши додому, на аматорських засадах почав займатися вирощуванням полуниці.
 
  За кошти, які він отримав від центру зайнятості, збудував теплицю з полікорбонату на 600 посадкових місць, що дало змогу вирощувати несезонну продукцію. На сьогоднішній день Олександр має понад 100 видів сортів полуниці від ранньої, несезонної, крупноплідної до ремонтантної – родить цілий рік. А також є ексклюзивні сорти ягід: «білий швед» з білою серцевиною, «факел», смак якого нагадує малину. Найбільша вага ягоди, яку виростив господар, становить 160 грамів, а плодів на одному кущі дозріло 168.

– На сьогоднішній день це мій постійний та стабільний заробіток, – каже Олександр. – У березні – травні продаю «фріго» розсади, у травні – липні реалізую ягоди, у серпені – вересні пропоную покупцям зелену розсаду.

 Свою продукцію підприємець пропонує місцевим жителям, а також через інтернет. Ось декілька порад, які надав Олександр Тищенко майбутнім підприємцям:

- у разі тимчасових невдач у професійній діяльності не впадати у відчай і не відмовлятись від ідей створення власного бізнесу;

- читати різноманітну інформацію щодо власного бізнесу;

- бути терплячим, натхненним та старанним.

                                                                                           Тетяна Полтарак            http://nslovo.com/

Категорія: Господар і Господарка | Переглядів: 1519 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України