КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Листопад » 28 » У Щорсі громадські активісти шукали шляхи взаємодії з владою
14:07
У Щорсі громадські активісти шукали шляхи взаємодії з владою

  У Щорсі  громадські активісти   шукали шляхи взаємодії з владою

.

    Проведенням фокус-групи у Щорсі розпочалася реалізація проекту Асоціації регіональних ЗМІ «Громада і влада: партнерство, діалог і взаємодія».Головною метою цього проекту є налагодження ефективної співпраці між владою та інститутами громадянського суспільства. Участь у фокус-групі у Щорсі взяли 15 представників громадських організацій Щорського району. Організували дискусію голова Асоціації регіональних ЗМІ Олександр Назаренко та керівник Чернігівської громадської організації «Центр «Доброчин» Наталія Дрозд, модератор фокус-групи.


Розмова виявилася глибокою і цікавою. Спочатку оцінка можливостей співпраці була досить песимістичною. Представники громадськості Щорського району скептично оцінили можливості взаємодії з владою. Зокрема, критичною виявилася оцінка діяльності громадських рад щодо ефективності їх роботи. 

Втім, після плідної дискусії громадські активісти Щорсівщини визначили основні напрямки роботи громадських організацій, які цілком можуть допомогти вирішити найболючіші проблеми місцевих громад. І навіть запропонували конкретні громадські ініціативи, сподіваючись на підтримку влади і небайдужість громади.

Під час реалізації проекту «Громада і влада: партнерство, діалог і взаємодія» Асоціація регіональних ЗМІ має на меті з’ясувати основні проблеми у взаємодії громадських організацій та влади та запропонувати шляхи вирішення цих проблем і налагодити стійкий та ефективний діалог між інститутами громадянського суспільства та органами державної влади.

Надалі під час реалізації проекту Асоціація регіональних ЗМІ організує аналогічну фокус-групу у Мені, проаналізує та систематизує отримані дані. А на завершення проведе «круглі столи» у Мені та Щорсі, під час яких будуть напрацьовані конкретні рекомендації щодо взаємодії інститутів громадянського суспільства та місцевих органів виконавчої влади.
Проект здійснюється за сприяння управління у справах внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.

                                                                       Олександр Назаренко    Асоціація регіональних ЗМІ





Категорія: Громада та влада | Переглядів: 687 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України