КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Грудень » 18 » у Корюківці розіграли ІІ Міжнародний Зимовий кубок КВН ФОТОрепортаж
05:00
у Корюківці розіграли ІІ Міжнародний Зимовий кубок КВН ФОТОрепортаж
      у Корюківці розіграли ІІ Міжнародний Зимовий кубок КВН
                                                                                                                        ДОПОВНЕНО          ФОТОрепортаж
 
 .Це був чудовий вечір переповнений позитивними емоціями, найкращими глядачами та драйвовими командами! 
Відкриттям вечору і не тому, що своя, стала новонароджена Корюківська команда "КРК - мікс", яка достойно дебютувала на великій сцені поряд з іменитими командами!    
Три години сміху й одразу дві команди-переможниці — у Корюківці розіграли ІІ Міжнародний Зимовий кубок КВН. Свято сміху відбулося вчора, 16 грудня, в Міському будинку культури.
 Розважити корюківців і поборотися за звання кращих гумористів на північ Чернігівщини з’їхалося вісім команд із різних куточків України та гості з Білорусі. Серед них учасники проектів «Ліга сміху» та «Розсміши коміка», переможці регіональних кубків КВН. Окремим і наймасовішим учасником гри відзначили глядачів, які вщент заповнили залу й дуже тепло зустрічали всі без винятку команди. У першому блоці зимових ігор учасники обігрували домашні заготовки. Жартували про вічне: політиків, погоду, дорогу й одне з одного. Бурхливі овації зали викликали «Вітання» господарів сцени — команди «Крк-мікс», яким, до речі, за сценарієм активно підігравав міський голова Ратан Ахмедов, тютюнницьких гумористів «Шпалєри від Валєри» й гомельських «Кляків». Не обійшлося й без серйозних тем. Зокрема, «Ветераны космических войск» (Київ-Остер-Прилуки) до сліз зворушили глядачів декламуванням вірша про відносини дітей і батьків. Проте, відкриттям для корюківського глядача став виступ моно-команди «Маленька таємниця» з Рівного, єдиний учасник якої Григорій Рицький продемонстрував на сцені справжній акторський талант і тонке почуття гумору. «Розминка» розставила всі крапки над «і». У підсумку двох конкурсів перше місце й Зимовий кубок КВН здобули одразу дві команди — «Шпалєри від Валєри» (с. Тютюнниця) та «Маленька таємниця» (м. Рівне). Третіми стали білоруси, які вже мають у своєму арсеналі І Корюківський кубок КВН. Кращим актором зимових ігор журі одноголосно визнало Григорія Рицького з Рівного. Крім того, всі команди отримали дипломи й подарунки від спонсорів заходу.

Джерело: http://cheline.com.ua/news/society/na-chernigivshhini-rozigrali-zimovij-kubok-kvn-foto-110381   

 Дякуємо вам за честь бути свідками з'яви справді чогось класного у якого віримо є майбутнє! Звісно, хотілося б перемоги, але поки що не цього разу. Хоча для всіх корюківців ви вже герої і переможці, адже зважитися на це мало хто спромігся б, а ви взяли і зробили, не зважаючи на труднощі і перепони!  
Ще раз переконався й про можливість виключення з правила, коли "один в полі все таки воїн" і це довів Григорій Рицький з Рівного зі своєю "Маленькою таємницею" виборовши велику перемогу:) 
   А переповнена зала глядачів свідчила про затребуваність подібних культурних подій і тому є куди рости і для кого працювати!

Подяка тим без кого справжнє свято не відбулося б - Корюківська міська рада, голові громади Ratan Ahmedov, народному депутату Анатолій ЄвлаховКОРЮКІВСЬКА МОЛОДІЖНА РАДА, команді-співорганізатору "Harley-Quinn" та ПП ОСББ "Фаворит" (Чернігів)                              

                                                                                                          Володимир Онищук


 

 

 

     

 

 

 

 


   
Категорія: Свята | Переглядів: 1005 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України