КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2014 » Лютий » 10 » У Чернігові мітингували проти влади
14:44
У Чернігові мітингували проти влади

              У  Чернігові   мітингували  проти  влади  

.

  Близько 500 чоловік мітингували проти дій влади 9 лютого на центральній - Красній площі, напроти приміщення обласної державної адміністрації в Чернігові.   Учасники тримали державні прапори, а також скандували "Банду - геть!" і тримали гасла "Вимагаємо повернення Конституції 2004 року ", "Вимагаємо безумовного звільнення політв'язнів !".

Мітинг почався з 12:15. 

 Перед присутніми виступили депутатами Верховної Ради Сергій Аверченко (УДАР) і Руслан Марцінків ("Свобода"), а також депутати обласної й міської ради від "Батьківшини" та активісти чернігівського майдану.

Вони засудили політику влади, що відмовляється слухати вимоги майдану в Києві й відмовляється звільняти Юлію Тимошенко, інших політв'язнів, а також всіх учасників акцій протесту.

Чернігівці вимагали від Верховної Ради негайно повернутися до Конституції 2004 року.

Аверченко вимагав звільнити забарикадоване міліцією приміщення облдержадміністрації та ввести нормальний пропускний режим в орган влади.

"Протягом 2 тижнів звільнити окуповану, захоплену (міліцією) обласну адміністрацію", - сказав він.

        Більш докладно про це з ФОТОрепортажем на сайті   http://www.newvv.net/politics/region/228386.html

    А  так повідомляє про цю подію Сіверщина

             Чернігів знову скандував ганьбу

Традиційно з понеділка по суботу о 18:00 чернігівці відвідують Майдан на центральній площі, а кожної неділі о 12:00 відбувається народне віче.

"Наші дії стали вагомим внеском у досягнення незмінних завдань Майдану – усунення від влади Януковича. Тут, на Чернігівщині, ми повинні зробити все, щоби під цією бандитською владою горіла земля. Тому сьогодні ми ініціюємо та проводимо інформаційні віча не тільки в Чернігові, а й в Козельці, в Прилуках. Кожного дня ми маємо пам'ятати, з ким ми є – з Януковичем чи з українським народом", – виголосив народний депутат Руслан Марцінків. Свободівець нагадав про депутатів України, вихідців із Чернігівщини, які позиціонували себе як "незалежні" самовисуванці, а згодом перейшли на бік Партії регіонів. Чернігівці скандували "Ганьба!" депутатам Рудьковському, Атрошенку та Рибакові.

"Ми маємо домогтися, щоби в країні розпочалися докорінні зміни та відбулася люстрація, бо зараз в нас не діють Закон і Конституція, немає права на гідність і соціяльну справедливість. Дуже важливо не заспокоюватися. Ми прийшли на ці майдани та вимагаємо від будь-кого, хто прийде до влади, виконувати вимоги Майдану. Банда боїться українців, а ми сьогодні як ніколи єдині. Чернігівщина повинна підніматися. Ми – бійці нової повстанської армії, яка повинна побудувати велику самостійну незалежну державу!", – закликав свободівець. Він закликав провести такі інформаційні віча в усіх районних центрах, пікетувати адміністрації.

Своєю чергою, голова фракції націоналістів у Прилуцькій районній раді Іван Тютюнник наголосив: "Владі, яка підняла руку на український народ, не місце в нашій державі. Обов'язково разом прилучани та ніжинці, чернігівці та козельчани дотиснуть цю владу. В єднанні наша сила. Протягом століть українці проливали кров за свою державу, зараз ми її маємо, але наше завдання – наповнити цю державу національним українським змістом. Ми велика европейська нація, і ми побудуємо державу, достойну українців!".

Учасники віча публічно проголосили свої подальші дії в місті: бойкот товарів і послуг місцевих "регіоналів", ведення роз'яснювальної роботи серед електорату Партії регіонів.

              По закінченні віча присутні відвідали виставку революційних світлин на чернігівському Майдані.

   Джерело   http://siver.com.ua/news/chernigiv_znovu_skanduvav_ganbu/2014-02-09-13962

Категорія: Події | Переглядів: 506 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України