КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Турбота про здоров’я нації — ознака людяності та порядності
21:35
Турбота про здоров’я нації — ознака людяності та порядності

   Турбота про здоров’я нації — ознака людяності та порядності 

.

 Нелегкі часи переживає зараз наша країна, в скрутному становищі опинились усі галузі народного господарства, під загрозою цілісність і безпека України. Від керівників держави суспільство потребує невідкладних і рішучих кроків, що забезпечили б мир і стабільність, покращення якості життя пересічних громадян. Очевидно, що органи державної влади в нинішньому складі не в змозі цього зробити, тому єдиним виходом залишається повне «перезавантаження» владної системи. Народ обрав собі Президента, який визначатиме курс держави, але для повноцінних змін необхідно оновити й склад парламенту, щоб створити ефективний і відповідальний уряд, бо лише спільними зусиллями всі гілки влади зможуть навести лад у країні.


На порозі виборів до Верховної Ради кожен із нас повинен сто разів подумати і прийняти рішення, що гарантуватиме гідне життя не тільки йому, але і його нащадкам. Попередня влада вважала нас, громадян України, «бидлом», яке радітиме, як собака кістці, передвиборним подачкам; яке мовчки отримуватиме зарплати та пенсії в 1000 грн.; яке не житиме на повну, а безсловесно виживатиме. Але вже настав час скинути ярмо з шиї, розправити плечі і відчути себе людьми, навчитися жити і працювати, як цивілізовані люди, отримувати гідні зарплати й пенсії, відчувати впевненість у завтрашньому дні для себе та своїх дітей.

Людині, далекій від політики, складно розібратися в усьому розмаїтті політичних партій та окремих кандидатів. Але якщо, як сказано в Біблії, «судити про людей за справами їхніми», то одразу очевидно, що є ті, хто періодичними дріб’язковими подачками намагається переконати людей у своїй турботі про них, а є й справжні патріоти, які постійно дбають про своїх земляків: забезпечують підтримку бюджетним сферам, створюють робочі місця, забезпечують гідними зарплатами й облаштовують нормальні побутові умови для людей.

Саме таку постійну турботу ми відчуваємо від нашого промислового гіганта ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» і благодійного фонду «Слов’янський». Уже багато років поспіль, хоч би які політичні настрої панували в державі, медична галузь району отримує суттєву підтримку від цих благодійників – наприклад, протягом останніх років лікарня отримала кілька мільйонів гривень допомоги.

Так, у 2011-му придбано цифровий рентген-апарат вартістю приблизно 1 млн. грн., аналогічний якому мала тільки обласна дитяча лікарня; у 2012 році було забезпечено власною квартирою лікаря акушера-гінеколога; у 2013-му ще двоє лікарів переселились у власні будинки, також ми отримали сучасний реанімобіль та інше медичне обладнання на суму понад 2 млн. грн. А цього року було вкладено 700 тисяч гривень у капітальний ремонт операційного блоку лікарні. За фінансової підтримки ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» вдалося завершити розпочатий державним коштом ремонт приймального відділення та конференц-зали лікарні. А це ще 300 тис. грн.

Але найболючішою нашою проблемою була фактично розвалена поліклініка. Два роки вона стояла як пам’ятник безгосподарності, а медичний персонал і пацієнти терпіли значні незручності. І якби не вболівання керівництва фабрики про людей, то невідомо, скільки ще часу це тривало б. А тепер відновлено ремонтні роботи в поліклінічному відділенні, орієнтовна вартість яких становить майже 3 млн. грн. І це тільки масштабні проекти. А скільки було зроблено менш вартісного, але не менш важливого – злічити важко. Окрім уже зробленого, розглядається можливість втілення й інших проектів, що дадуть змогу значно покращити рівень надання медичних послуг: це придбання цифрового флюорографа, комп’ютерного томографа тощо. Є багато планів на майбутнє, які за підтримки КФТП ми зможемо реалізувати на благо наших людей.

Наш округ багато років чекав на достойного кандидата, який був би тісно пов’язаний із нашим районом, із нашими людьми. І ось нарешті з’явилася людина, яка зі своєю командою не словами, а справами постійно демонструє турботу про кожного жителя нашого району. Ці люди не заплямували себе зв’язками з криміналом і різними корумпованими схемами, їхня порядність не викликає сумнівів. Висловивши довіру на виборах саме Анатолію Євлахову, ми можемо бути впевнені, що цей чесний чоловік усі свої зусилля в парламенті спрямовуватиме на захист інтересів нашого округу, на розбудову заможного суспільства та правової держави, тож закликаю всіх зробити виважений крок – і на виборах до Верховної Ради віддати свій голос за Анатолія Євлахова!


                                                                                        Сергій Григорович Пивовар,

                                                                        Головний лікар Корюківської центральної районної лікарні 

Категорія: Вибори | Переглядів: 736 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України