КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2014 » Лютий » 28 » Третє віче Корюківщини
16:11
Третє віче Корюківщини

       

      Третє віче Корюківщини

                                                                           ФОТОрепортаж

 

  У вівторок Корюківщина біля пам’ятника жертвам нацизму вкотре зібралася на велелюдне віче, щоб підтримати антикорупційну революцію гідності в Україні. Розпочали зібрання з гімну та хвилини мовчання по героях, котрі загинули на Майдані 18 – 20 лютого. Настоятель Корюківського Свято-Вознесенського храму УПЦ КП отець Тарас Баїк відправив Богослужіння за волю й незалежність України та в пам’ять про загиблих під час так званої "антитерористичної операції”, яку злочинно здійснювало колишнє керівництво країни.

    Отець Тарас у своїй проповіді зупинився на Божественному значенні перемоги Майдану, самопожертві сучасних Героїв України. Бо сказано у Слові Божому, що Господь заповідав жертвувати життям заради своїх друзів.

Корюківське віче оголосило про створення Народної ради. До неї увійшли представники громадських організацій, козацтва, журналісти; близько тридцяти чоловік.

  Події в столиці дуже хвилюють людей, але потрібно переміщати свої дії на місця, у Корюківку і села району. Головна вимога – люстрація усіх органів влади звучала чи не в кожному виступі активістів. Сергій Милейко проінформував, що Корюківська міська рада підтримала дії Верховної Ради України щодо виходу держави з політичної кризи. Міська влада в особі депутатів вирішила над міською радою вивішувати прапор Європейської спільноти.

  Микола Павлович Васянович, депутат районної ради, поінформував присутніх про те, що депутати-регіонали районної ради зайняли вичікувальну позицію і не виходять з лав партії. Він зачитав рішення районної ради щодо політичної ситуації в країні, в якому депутати районної ради, за його словами, досить обережно оцінили дії нового керівництва держави. Під час виступу районного депутата піднімалися наболілі питання районної лікарні. Ось уже два роки як ремонтують поліклініку. Мають місце величезні зловживання й розкрадання коштів керівництвом району. Лікарі ж приймають пацієнтів в досить екстремальних умовах, а це не сприяє лікуванню й здоров’ю людей.

  Леонід Неживий, районний лідер партії УДАР звернув увагу, що партія Регіонів та Комуністична причетні до злочинів проти людяності й підтримав, що ці дві організації повинні бути заборонені. До речі, група народних депутатів України внесла постанову, яка доручає міністерству юстиції скасувати рішення щодо відміни заборони Комуністичної партії ще у 1993 році.

Були на вічі й нарікання на редакційну політику районної газети "Маяк”. Не досить широко висвітлюються події в країні. Найбільше громадянські лідери нарікали на засилля самореклами народного депутата Ігоря Рибакова. Віче висловило недовіру головному редактору місцевого ЗМІ та звернулося до районної ради з вимогою звільнити із займаної посади Ірини Гайової.

Символом корюківського віче стала картина Дарини Охріменко, котру подарував від художниці Денис Іваніна. На ній зображена Україна у вигляді дівчини з національним прапором на барикадах.

Наступне віче пройде біля будівлі районної ради.

На віче були прийняті наступні звернення:

1. до Корюківської районної ради та Корюківської РДА, щодо роботи Корюківської районної газети "Маяк”, а саме, прохання щодо звільнення з посади головного редактора газети "Маяк” Ірини Гайової у зв’язку з порушенням журналістської етики при висвітленні політичних подій у державі та районі;

2. до Корюківської міської ради, щодо перейменування вулиць в назві яких містяться ознаки тоталітаризму;

3. до Верховної Ради, щодо заборони діяльності партії Регіонів та Комуністичної партії України;

4. до депутата Верховної Ради України Ігоря Рибакова, обраного від 207 виборчого округу, з вимогою скласти свої повноваження у зв’язку з втратою довіри виборців.

                    За  повідомленням         www.pivnich.info 













































Категорія: Громада та влада | Переглядів: 931 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України