КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 
Головна » Точка зору
« 1 2 ... 21 22 23 24 »

                  Для кого «Сильна Україна»  ???


Сьогодні вранці я став свідком огидливої сцени.    Переді мною дрібоче старенька років так 80-90...

Вона йде, притискуючи до грудей порожній пакет. Вже на вході бере з полиці біля каси плитку шоколаду і, відкривши гаманець, порахувавши копійки і пару гривень, кладе його зверху на шоколад в цей пакет.
Та спрацювала сигналізація і до старенької тут же підскочив вилощений хлопчина-охоронець в костюмі від Вороніна. Зажадав вивернути кишені, а оскільки кишень у неї не виявилось, то під гаманцем в пакеті виявив ту плитку шоколаду. Як не лепетала старенька, що із злості за не нарізаний хліб забула про той шоколад, змусив заплатити за той шоколад, після чого забрав його і чек, заявивши старенькій, що та повинна дякувати його за те, що не здав в міліцію. Повернувся в зал, поклав плитку на полку, залишивши чек у себе. 

Старенька почала плакати, що тільки і було грошей, на цю плитку і півхліба. Хлопець викликав старшого охоронця, і удвох видворили стареньку із залу.

 Ось після цієї сцени...

... хочу підняти питання про «Сильну Україну», улюбленчика мого батька, та і я на цих виборах голосував за нього – Сергія Тігіпко, що так нагадує цього охоронця – сильного з безсилими....

Каюся, я не голосував ні за кого на виборах ....

Ющенка я зневажав після «листа на трьох», в якому він обізвав нас, учасників руху «Україна без Кучми» фашистами. Януковичу ж не міг пробачити його кидка з розміром середньої зарплати для розрахунку пенсій, що коштувало нам чверть і так невеликої пенсії. Правда, я тоді..

 Генсек КПРС Горбачов зрадив партію і її спокійно розпустили. Нас кинуло в морі Незалежності, як мовиться, «без керма і без вітрил». За 19 років ми так і не зрозуміли, що і як будуємо.... 
У пошуках «Справжнього господаря» прихватизували і знищили могутні заводи. Замість колгоспних нив, землю України покрили пустирі, що межують з маєтками нових поміщиків, в яких з ранку до ночі трудяться нові кріпаки....  Тепер Сергій, саме Сергій відповідає за наш з вами добробут...
.  

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 987 | Додав: Admin | Дата: 20.09.2010 | Коментарі (0)

Місцеві вибори-2010: партія влади «сдєлала»

виборчі комісії на Чернігівщині

Крім, звісно, обласної виборчої комісії, люди Партії регіонів очолили на Чернігівщині також і ключеві виборчі комісії: Чернігівську та Ніжинську міські, Чернігівську районну, а також... 

Крім того, ЦВК свідомо у багатьох виборчих комісіях призначала на посади секретарів і заступників голови від УНП і інших опозиційних партій осіб, які завідома не зможуть працювати на звільненій основі....,  

. Іх було вибито людьми від «щирого патріота» Кармазіна або від ХДСоюзників Стретовича-Жванії (обласна, Чернігівська і Ніжинськаміські, Корюківська, Козелецька, Сосницька, Бахмацька, Щорська, Менська районні виборчі комісії).... 

  Отже, процес, як кажуть, пішов…, але ..... 

Сергій Соломаха   Сіверщина

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 890 | Додав: Admin | Дата: 18.09.2010 | Коментарі (0)

             Олег Ляшко про українську економіку

Офіційна пропаганда сьогодні стверджує, що в нашій державі, незважаючи на катастрофічний спадок від діяльності попередньої влади, зроблено дієві кроки у справі подолання кризи і відродження економіки. Однак навіть у самій владі не всі налаштовані так оптимістично. Нещодавно Національний банк України подав до Верховної Ради аналітичну довідку про стан грошово-кредитного ринку України в першому півріччі 2010 року. Реально зміст документу ширший за його назву, фактично це аналітична довідка про стан української економіки за першу половину 2010 року. В ньому наведено факти і тенденції, що спростовують твердження офіційної пропаганди.

Спрямований до уваги народних депутатів матеріал дає чимало підстав для роздумів...,

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 1280 | Додав: Admin | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (0)

         Ми – люди маленькі

Брати Капранови, для УП   



Хто створює найстрашніші диктатури, найжорстокіші політичні режими та найогидніші тиранії?

Путін, Сталін, Гітлер, Пол Пот чи Мао? А може, політичні партії - радянські комуністи, німецькі соціалісти чи китайські маоїсти?
 Якби наш президент захотів відвідати кожне поселення і встановити там диктатуру, йому б знадобилося 80 років, це якщо працювати без вихідних та закордонних саммітів.
КГБ, чи як його зараз називають, СБУ, теж насправді не має настільки довгих рук. Районне відділення у тихому провулку - от і вся потуга.
Завзяті комуністи, комсомольці та хунвейбіни - нині рідкісна птиця. Скільки їх може бути у селі? Двоє-троє? Десятеро? Все одно нормальних людей більше. Та й історичний досвід боротьби з подібною публікою свідчить про їхню безсилість перед громадою. 
Кожен, певно, згадає тут свій край - ну а ми вже, пробачте, свій.  Однак режим все одно переміг. Бо має потужну силу, що здатна зламати будь-який спротив.
 
Ми - про маленьких людей....

 

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 972 | Додав: Admin | Дата: 16.09.2010 | Коментарі (0)

                  Злив Партії регіонів

                           Підготовка до виборів 2010 



Відомо, що утриматись при владі набагато складніше ніж прийти до влади. Той, хто уважно слідкує за заявами політиків в Україні - і на прес-конференціях, і на різних ток-шоу - напевне відчув зміну риторики глашатаїв від Партії регіонів.
Вона, з часу пришестя Януковича на президентський пост, з плином часу змінюється на все різкішу, а подеколи й взагалі на антидержавницьку та навіть хамську по відношенню до політичних опонентів.
Партія регіонів, привівши до влади свого президента та побудувавши жорстку владну вертикаль, виконала свою головну місію, тому вичерпала себе як партія.
Тому висновок наступний: розпочалася велика маніпуляція свідомістю українців, яка має назву "партійний ребрендинг", це коли у партії змінюється вивіска а люди залишаються ті ж самі. І якщо "ребрендинг" може бути капітальним, то ми маємо справу скоріше з косметичним його варіантом...

 

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 869 | Додав: Admin | Дата: 10.09.2010 | Коментарі (0)


                ДЕФЛЯЦІЯ ВЛАДИ



       

09.09.2010   Петро АНТОНЕНКО

Державний комітет статистики України, покликаний денно і нощно щось там рахувати і доносити нам, громадянам, видав свій черговий продукт. Та такий, що мимоволі згадався крамольний антирадянський афоризм минулих часів: "Є правда, брехня і статистика”. Так от статистика оповістила, що в країні настала пора "дефляції”.
Що воно таке? Пересічним громадянам більш відомий протилежний за змістом термін — інфляція, цебто знецінення наших статків внаслідок подорожчань — підвищення цін і тарифів. Ну, це відомо кожному, варто зайти в магазин, або ось днями отримаємо рахунки за газ за серпень з подорожчанням його на 50 відсотків. А от дефляція, тобто зниження цін, здешевлення товарів і тарифів, — річ не те що маловідома загалові, а просто фантастична.
  Там не менше, Держкомстат доповів, що трудами нової влади настала не просто дефляція, а .....

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 928 | Додав: Admin | Дата: 09.09.2010 | Коментарі (0)

«Наша Україна»:

Ми спостерігаємо початок кінця місцевого самоврядування в Україні


 Внесення змін до Закону про столицю, відповідно до яких президент отримав право призначати голову міськдержадміністрації, можна вважати початком занепаду місцевого самоврядування в Україні. Кияни перестануть бути господарями у своєму домі. Громаду міста усунули від влади. Відтепер не лише судді, прокурори і міністри будуть походити з одного регіону. Відтепер і ключові питання життя Києва за них вирішуватимуть призначені президентом чиновники, абсолютно далекі від проблем столиці.
Знаменно, що рятуючи свої шкури, «молода амбітна команда» Черновецького здала місто без бою чи взагалі будь-якого спротиву – в обмін на можливість і далі займатися земельним дерибаном.... 

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 776 | Додав: Admin | Дата: 08.09.2010 | Коментарі (0)

           19 років – 19 втрат.

           Або Що залишилось від незалежності?


                                                «Коли б ми гніватись могли, які б пожежі запалили,

                                                 які б кайдани ми розбили, якого б ката розп’яли,

                                                 коли б ми гніватись могли…» (Марія Бурмака)


19 років тому Україна проголосила незалежність. Не в результаті революції, війни, масових народних виступів... Кажуть, що високо цінується лише те, що здобувається, а не дарується. Можливо саме це є основною причиною того, як ми скористалися тим, можливо єдиним історичним шансом.
Про те, що ми здобули, сказано багато – вихід зі складу СРСР, формальні атрибути державності – прапор, гімн, малий герб, кордони, інститут громадянства, міністерства і відомства, основний закон, збройні формування, і , нарешті, українську влада.
Проте (звичайно, як завжди, це моя суб’єктивна думка) з перших днів існування незалежної Україна не іноземні окупанти, недобрі сусіди, вороги внутрішні, стихійні лиха чи глобальні катаклізми а саме "українська” влада взяла курс на знищення нашого суверенітету.
Давайте згадаємо лише 19 таких кроків.....

 
Олег ВІТОВИЧ

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 865 | Додав: Admin | Дата: 08.09.2010 | Коментарі (0)

          Ющенко доконав бджільництво в Україні

 

Голова Житомирської обласної державної адміністрації і керівник обласної організації Партії регіонів Сергій Рижук заявив, що дії третього Президента України Віктора Ющенка призвели до "занепаду бджільництва в Україні”. Губернатор заявив на урочистостях з нагоди Дня пасічника.
Зокрема, зазначив, що "Віктор Ющенко вважав себе видатним пасічником, однак фактично розвалив бджільництво України”.
При цьому губернатор додав, що ...

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 1209 | Додав: Admin | Дата: 05.09.2010 | Коментарі (0)

Андрухович назвав Ющенка засланим козачком

 Колишній Президент Віктор Ющенко, можливо, був засланим козачком, який, експлуатуючи український патріотизм або націоналізм, потурбувався про свої матеріальні інтереси. До такої думки схиляється відомий український письменник Юрій Андрухович.
В інтерв'ю газеті "Сегодня" Андрухович сказав: "Він, ще будучи діючим Президентом, став настільки відверто допомагати Януковичу перемогти в другому турі, що я по-іншому побачив всю картину: можливо, це був якийсь засланий на 5 років козачок, який, експлуатуючи український патріотизм або націоналізм (можемо по-різному називати), дуже навіть непогано потурбувався про матеріальні інтереси сім'ї....  , то Ющенко - не просто політичний шулер, який досить вдало розіграв свою партію, а якийсь пекельний руйнівник ідеалів"...

                                                                                                                                                                                       Читати далі ~>
Категорія: Точка зору | Переглядів: 936 | Додав: Admin | Дата: 04.09.2010 | Коментарі (0)

КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України