КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Жовтень » 25 » То хто ж у Корюківці зверху?
08:03
То хто ж у Корюківці зверху?
           То хто ж у Корюківці зверху?
 

.   Минулої суботи в Корюківському міському будинку культури місцеві жінки та чоловіки вирішили визначитися хто ж з них все-таки зверху. Яскрава шоу-програма, яку підготували представники Корюківської молодіжної ради за підтримки Корюківської міської ради, саме так і називалася – "Хто зверху?", а «битися» за «верховенство» на сцену вийшло по четверо представників чоловічої і жіночої статі. 

  Команду чоловіків представляли Андрій Барабаш, Антолій Селюк, Андрій Тосенко та Володимир Онищук, а команду жінок – Аделіна Гончаренко, Вікторія Тихоновська, Надія Гончаренко та Ірина Кокоть. Дуже цікаво й весело проходили змагання і хоча чоловіча команда з самого початку захопила лідерство, жіноча, за шаленої підтримки залу, все ж вирвала перемогу в фінальних раундах. 



На фото: учасники шоу «Хто зверху?»

  Після шоу автор матеріалу поспілкувався з ведучою і учасницею жіночої комнди Аделіною Гончаренко, яка розповіла про деталі підготовки розважальної програми і про власні враження від її проведення.

- Сама ідея провести в Корюківці «Хто зверху?» виникла у голови молодіжної ради Андрія Барабаша, - повідомила дівчина. - Він на одному із зібрань запропонував зробити це шоу і всі погодилися з тим, що треба спробувати. Учасників шукали всі разом, спочатку декого навіть довелося вмовляти, але все ж команди, думаю, були «укомплектовані» достойними членами. До речі, за тиждень до шоу було дуже багато дзвінків від представниць жіночої половини, які виявили бажання прийняти участь у грі, тому я впевнена, що ця гра була не останньою…

  Розказала Аделіна і про деякі труднощі в організації заходу, адже виявилося, що жодної репетиції програми не було, бо всі учасники працюють (вона сама, як студентка, зараз до сесії готується, а ще за день до шоу і на водійські права здала!), тому було складно підібрати час зустрічі для їх проведення. Та, судячи з відгуків глядачів, із завданнями, які ставили перед собою організатори, ті блискуче впоралися. 

- Хочу подякувати всім, хто допомагав в організації розважального заходу, - просила передати слова вдячності Аделіна. – А особлива подяка за підтримку – міському голові Ратану Ахмедову, члену молодіжної ради Ані Станіславській та волонтеру Олені Козік. Ми всі дуже задоволені, адже подарували глядачам незабутні хвилини позитивного настрою, а разом з тим зробили ще й добру справу: зібрали кошти на лікування для нашого земляка Влада Ніцука. Нещодавно ми дізналися, що після перелому ноги хлопчику поставили діагноз – саркома Юінга правої великогомілкової кістки. Наразі Владик знаходиться в київській лікарні і зараз стоїть питання, чи врятують хлопчику кінцівку – в нього попереду кілька курсів хіміотерапії. Тому дякуємо всім небайдужим людям і за увагу до наших заходів, і за небайдужість до проблем наших земляків! Ми ж на цьому не зупиняємося і вже готуємо для мешканців та гостей нашого міста інші заходи.

                                                   
Джерело          Gorod.cn.ua
Категорія: Тут я живу | Переглядів: 717 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України