КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Жовтень » 2 » Тягнибок на Чернігівщині... «Свобода» !!!
14:58
Тягнибок на Чернігівщині... «Свобода» !!!

          Тягнибок  на  Чернігівщині...   «Свобода» !!!  

.

   Влада хоче, аби Україна з держави перетворилася на товар, за який будуть торгуватися іноземні олігархи

  «Одна бджола меду не наносить. Наше з Вами майбутнє і майбутнє наших дітей, нашої держави залежить від усіх нас. 

    1 жовтня лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок провів низку зустрічей із мешканцями Чернігівської області. У рамках поїздки Чернігівщиною Олег Тягнибок зустрівся із громадами міст Прилуки та Ніжин, а також села Бережівка Ічнянського району та смт. Ладан Прилуцького району. 

Перша зустріч Олега Тягнибока у Чернігівській області відбулася в селі Бережівка, що на Ічнянщині. Зустрітися з лідером «Свободи» тут зібралося понад півтори сотні мешканців Бережівки та сусідніх сіл. Олега Тягнибока тут зустрічали з короваєм.

Разом із Олегом Тягнибоком на зустрічі був присутній голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Костянтин Лубенцов. Селяни прийшли на зустріч, аби послухати представлення виборчого списку «Свободи» та виборчої програми об’єднання «Своя влада – Своя власність – Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі». Люди також ділилися проблемами, які є в селі, та питали в націоналістів поради, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Півроку тому саме свободівці стали на захист мешканців Бережівки, земельні паї яких місцеві орендатори незаконно передали в суборенду СТОВ "Дружба Нова". Люди кажуть, що землю передали без їхньої згоди – ніхто з них не підписував жодного договору зі стороннім орендатором. Про подібні випадки раніше заявляли й мешканці сусіднього району – Прилуччини. Представники "Дружби Нової" не як інакше, як рейдерством, захопили землі селян – договори про оренду люди укладали з місцевими орендаторами, а в результаті гектари землі опинялися в розпорядженні земельних махінаторів СТОВ "Дружба Нова" без жодної згоди на те власників паїв. Селян навіть не спромагалися поставити до відома, що їхні землі тепер оброблятиме інша фірма. Протягом цього часу свободівці постійно надають громаді Бережівки юридичну та інформаційну допомогу.

Проблема, з якою зіткнулися в Бережівці, завдяки націоналістам набула широкого розголосу. Решта ж обходить цю проблему стороною – бояться протистояти земельним рейдерам (http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/029404/).«Два тижні тому Верховна Рада ухвалила за основу законопроект про внесення змін до Земельного кодексу України щодо набуття права власності на землю. Фактично у разі набуття чинності цього закону влада дозволить продаж української землі іноземцям та підприємствам з іноземним капіталом. Влада хоче, аби Україна з держави перетворилася на товар, за який будуть торгуватися іноземні олігархи. Українську землю будуть просто розбазарювати. Україна вже не буде належати українцям. Тому повинні усвідомити: потрібно разом стати на захист української землі, захист української свободи,» – наголосив Олег Тягнибок.

«Сьогодні в Україні діє мораторій на продаж землі, але олігархи, що зараз перебувають при владі, дозволяють, аби землю захоплювали в такий брутальний спосіб, як це відбувається на Ічнянщині, Прилуччині і в інших районах не лише Чернігівської області. Позиція «Свободи» з цього питання чітка і однозначна: не можна торгувати українською землею! «Свобода» розробила проект закону України «Про землю», який визначає порядок забезпечення конституційного положення про землю як основне національне багатство, що перебуває під особливою охороною держави, а також право володіння землями сільськогосподарського призначення та право власності на інші землі,» – підкреслив лідер «Свободи».

Також Олег Тягнибок наголосив, що доки при владі перебуває режим олігархів-українофобів на чолі з Януковичем, в Україні нічого не зміниться.
Тому 28 жовтня люди повинні зробити вибір на користь єдиної сили, яка змінить все на користь українців.

«Одна бджола меду не наносить. Наше з Вами майбутнє і майбутнє наших дітей, нашої держави залежить від усіх нас. Ми разом мусимо вибрати: або нам жити в українській Україні, або бути рабами на своїй, Богом даній землі,» – підсумував Олег Тягнибок.

Також цього дня велелюдні зустрічі з Олегом Тягнибоком відбулися в селищі Ладан Прилуцького району та в містах Прилуки й Ніжин.

                                                           Прес-служба Чернігівської обласної організації 
                                                           ВО «Свобода»
Категорія: Вибори | Переглядів: 722 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України