КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Січень » 11 » СТРАЙКАРІ КОРЮКІВСЬКОГО ЛІСГОСПУ «ВИПЛИВЛИ» У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ
21:05
СТРАЙКАРІ КОРЮКІВСЬКОГО ЛІСГОСПУ «ВИПЛИВЛИ» У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ
   

СТРАЙКАРІ КОРЮКІВСЬКОГО ЛІСГОСПУ «ВИПЛИВЛИ» У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ

  Страйкарі Корюківського лісгоспу «випливли» у кримінальному провадженні
 

Конфліктна епопея з ДП «Корюківське лісове господарство» набирає нових обертів.


Місяць колективної недовіри тимчасово виконуючому обов’язки директора В’ячеславу Чижу, періодичного оголошення страйку працівників та затяжної хвороби керівника закінчився відкриттям кримінальної справи.


Так, днями на адресу підприємства надійшло повідомлення від Корюківського відділення Менського відділу поліції, у якому зазначено, що в слідчому відділі знаходиться кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 191 КК України. А це – «Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем».


У провадженні фігурують прізвища 15 робітників лісгоспу – головних спеціалістів контори, лісничих та інженерів, які неофіційно отримали статус «зачинщиків бунту».


Як розповів журналісту Високого Валу заступник начальника слідчого відділення капітан поліції Олександр Плющ, підставою внесення Менською місцевою прокуратурою відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань стала заява В’ячеслава Чижа.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОРЮКІВСЬКИЙ ЛІСГОСП ЗНОВУ СТРАЙКУЄ. ФОТО


«Кримінальне провадження порушено за фактом проведення внутрішньої ревізії на підприємстві у листопаді 2016 року. На теперішній час жодній особі в рамках даного провадження про підозру не повідомлено. Тривають слідчі дії та оперативно-розшукові заходи», - прокоментував правоохоронець.


Санкція зазначеної статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 


Трудовий колектив розцінив відповідні дії як переслідування і тиск.


«З самого початку, як В’ячеслав Чиж переступив поріг лісгоспу, його робота зводилася до одного – посадити на місця головних спеціалістів і начальників цехів «своїх» людей. У нього просто не вистачило часу. Після того ж, як ми висловили недовіру директорові та висунули єдину вимогу - відсторонити його від займаної посади, у відповідь опинилися фігурантами кримінальної справи. Це переслідування і тиск невгодних системі людей», - зазначили працівники підприємства.


Крім того, за словами лісгоспівців, за час конфліктної ситуації до них приїжджали народні депутати, а саме Анатолій Євлахов, який представляє округ у Верховній Раді, та очільник Радикальної партії Олег Ляшко. Парламентарі обіцяли всебічну підтримку й допомогу у вирішенні цього питання, останній навіть «погрожував» винести проблему на засідання Кабміну. Однак, далі балачок справа не пішла.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТРАЙКАРІ КОРЮКІВСЬКОГО ЛІСГОСПУ ЗМІНЮЮТЬ ТАКТИКУ. ФОТОРЕПОРТАЖ


Наразі ж у кабінетах підприємства «гуляють» чутки, що т.в.о. директора зібрався у відпустку за власний рахунок (офіційного підтвердження тому немає), до цього перебував у кількаденному відрядженні а перед тим – на тритижневому лікарняному. Чи повернеться Чиж на робу до кінця розслідування кримінального провадження – лишається загадкою. Однак, за словами колективу, «задньої» вони не дадуть – якщо В’ячеслав Чиж знову з’явиться на підприємстві, страйк відновиться.

 

 

Нагадаємо, 7 грудня трудовий колектив ДП «Корюківське лісове господарство» висловив недовіру тимчасово виконуючому обов’язки директора підприємства В’ячеславу Чижу та вимагав відсторонити його від займаної посади. Тоді, на засіданні розширеного профкому, це рішення було підтримане одноголосно

  . А вже за два дні, 9 грудня, колектив вийшов на страйк, вимагаючи звільнення керівника.

                                                                            Джерело http://val.ua/uk/92075.html

Категорія: Події | Переглядів: 868 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України