КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Червень » 6 » СКОРИСТАЙТЕСЯ НАГОДОЮ ОЧИЩУВАЛЬНИЙ КВАС ІЗ ЧИСТОТІЛУ
10:30
СКОРИСТАЙТЕСЯ НАГОДОЮ ОЧИЩУВАЛЬНИЙ КВАС ІЗ ЧИСТОТІЛУ

                       СКОРИСТАЙТЕСЯ  НАГОДОЮ

         ЧИСТОТІЛОВИЙ СІК – ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ Й ОЗДОРОВЛЕННЯ 

         ОЧИЩУВАЛЬНИЙ КВАС ІЗ ЧИСТОТІЛУ

.

 

  Від знайомих чув про існування рослинних настоянок і зборів, розроблених ученим Анатолієм Потопальським, для профілактики і лікування онкологічних і вірусних захворювань. Надрукуйте, будь ласка, рецепти зборів і роз’яснення, як їх приймати.

  Лист коментує автор оздоровчих рослинних зборів кандидат медичних наук Анатолій ПОТОПАЛЬСЬКИЙ.
З давніх-давен українці зцілювалися від багатьох хвороб за допомогою чистотілу. Одним з найбільш популярних і потрібним для застосування з метою профілактики і лікування онкологічних хвороб є чистотіловий сік, консервований спиртом, приготовлений у пропорції: 4 частини соку – 1 частина спирту. Спочатку в посудину влити спирт, а потім долити соком. Для приготування соку беруть з коренем 5-7 старих великих кущів чистотілу під час цвітіння чи дозрівання насіння, миють, дають стекти воді і ріжуть. Потім перекручують на млинку для м’яса і через марлю відтискують сік.
Для профілактики такий консервований сік п’ють по 1 ч. л. один-два рази на день за 15-20 хв до їди протягом місяця. Через півроку курс повторити, тобто проводити його двічі на рік.
Для лікування сік на спирту вживають по 1. ч .л. тричі на день (а фізично міцні люди – можуть і по 1 ст. л.) до їди протягом 2-3 місяців. Потім роблять перерву на 2-3 місяці.
Влітку можна скористатися свіжим соком без консервантів Для профілактики його вживають так само, як і сік , консервований спиртом. Для лікування – схема та ж така сама, як і для консервованого соку: по 1 ч. л. тричі на день за 15-20 хв до їди. Курс лікування 2-3 місяці, потім перерва. Сік зберігають обов’язково в холодильнику, інакше він скисне.
Можна заготовити на зиму сушений чистотіл. З нього готують такий профілактичний настій: 1 ст. л. порізаної трави залити 0,5 л окропу, настояти ніч. Випити протягом дня по 0,5 склянки три-чотири рази на день за 20-30 хв до їди. Пити не менш як місяць.
 Якщо є онкологічні пухлини – слід пити 2-3 місяці підряд.  Проводять три таких курси з перервою в один місяць. Але обов’язково все слід робити під контролем лікаря-онколога.

        ОЧИЩУВАЛЬНИЙ КВАС ІЗ ЧИСТОТІЛУ     Цей квас можна приготувати як улітку зі свіжого чистотілу, так і взимку з висушеної рослини. Він має чудовий очисний ефект для всього організму. Уживання квасу із чистотілу сприяє очищенню шкіри, легеневого простору, носоглотки, а також травного тракту. Крім того, квас допомагає в боротьбі з патологічними бактеріями, благотворно впливає на відновлення епітелію травного тракту й сприяє загальному оздоровленню організму.

 Рецепт приготування квасу: 3 л молочної сироватки, 1 склянка цукру й 1 склянка сухої або свіжої трави чистотілу. Траву в торбинці з марлі або тонкої тканини, прикріпивши грузило з камінчика, покласти в трилітрову банку. Додати цукор і залити сироваткою. Через 2 тижні квас готовий до вживання. Пити по третині склянки за півгодини до їди протягом двох тижнів. Зберігати в холодильнику.

Источник: http://www.zid.com.ua/          ©”Здоров’я і довголіття” №8 за 2012 р.

                                                                    ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ! 

Переглянути багато цікавих публікацій щодо лікування, Ви можете на сайті    http://korjukivka-sity.at.ua/  

ТА У РУБРІЦІ ЗДОРОВ-Я      http://korjukivka-sity.at.ua/news/zdorov_ja/1-0-1

Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1914 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України