КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Листопад » 9 » Сік із паростків пшениці «еліксир життя»
12:10
Сік із паростків пшениці «еліксир життя»

Сік із паростків пшениці «еліксир життя»

 

Сік із паростків пшениці називають еліксиром життя. 30 мл соку еквівалентні півтора кілограмам свіжих овочів. Численними науковими дослідженнями встановлено, що сік паростків пшениці має максимальний терапевтичний ефект на організм людини. Крім цього, завдяки вмісту лізину, який перешкоджає старінню і триптофану, який відповідає за стан шкіри і волосся, сік паростків пшениці є запорукою не тільки відмінного здоров’я, а і міцного молодого тіла. Випити соку паростків пшениці тепер можна і в Калуші.




.







 Серйозні проблеми зі здоров’ям,відтак, лікарі порекомендували   вживати сік паростків пшениці для очищення організму та зміцнення імунітету. — Соком із паростків пшениці лікують у санаторіях Моршина та Трускавця,  30 мл соку — це профілактична денна норма. Якщо ж вживати сік паростків пшениці із лікувальною метою, денна норма зростає втричі. Курс прийому — три тижні. 

   Однак, дія соку паростків пшениці полягає не тільки у наповненні організму вітамінами. Сучасні вчені виявили, що завдяки великій кількості антиоксидантів сік паростків пшениці зменшує ризик розвитку раку, оскільки ці речовини запобігають пошкодженню клітин вільними радикалами. Крім того, вони нейтралізують токсини, які також можуть сприяти розвитку онкологічних захворювань.

   Проростки пшениці називають «живою їжею». Вони сповнені ферментів, мінералів, вітамінів і фітоз’єднань, які легко засвоюються. Сік з паростків пшениці містить хлорофіл — речовину, що нагадує людський гемоглобін, але, замість заліза, він переносить магній. Схожість будови дозволяє хлорофілу брати участь в утворенні червоних кров’яних тілець, що поліпшує постачання організму киснем. Крім цього, речовина гальмує процес старіння, поліпшує стан шкіри, волосся, допомагає впоратися з нікотиновою залежністю.

   Для того, щоб приготувати сік паростків пшениці,   використовують сертифіковану пшеницю, придбану у виробників, які займаються вирощуванням органічних продуктів.   Щоб зерна добре проростали,   витримують необхідну прохолоду. Та й доглядають за тим, аби коріння не запліснявіло.  У свіжому чи замороженому вигляді.  Звісно, найбільш корисним вважається свіжовичавлений сік, проте навіть у замороженому вигляді він не втрачає своїх властивостей. 

  Більш докладно про сік з паростків пшениці    на   https://www.google.com.ua/search? 

Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1183 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України