КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Грудень » 11 » Щастя залежить від нас ? Рецепт щастя
16:33
Щастя залежить від нас ? Рецепт щастя

      Щастя  залежить від нас ? Рецепт щастя

  
.
  

  Головне, не сподіватися тільки на те, що колись стане краще. Питання - коли? Одні - сподіваються, що життя стане щасливішим, як тільки вони отримають нову квартиру або посаду; інші - досягнуть віку двадцяти п’яти років (потім чекають тридцяти й далі). Якщо ви вирішили так стати щасливою людиною, то напевно ви будете розчаровані. Адже «поїзд» життя до станції «Щастя» не йде за розкладом і відповідний момент, щоб відчувати себе щасливою людиною, може так і не наступити...

Робіть інакше: спробуйте зрозуміти, що вже зараз ви можете стати щасливою людиною. Ви здатні зробити щастя звичним станом. Для цього робіть так, як ніби ви виконуєте знайому роботу: постійно повторюйте одні й ті ж дії по відношенню до себе та інших. Які саме дії слід виконувати, ми розповімо далі.

Рецепт щастя:

Женіть геть печаль і сумні думки. Пам’ятайте, що в житті бувають моменти і ситуації, які ви не можете змінити, тому намагайтеся спокійно реагувати на них. Хтось колись сказав: «Якщо не можеш змінити ситуацію, зміни ставлення до неї». Примусьте себе посміхнутися. Сміх розслаблює м’язи, покращує кровообіг, нормалізує артеріальний тиск, стимулює вироблення гормонів, що знижують стрес.
Стати щасливою людиною - це ваша мета. У складній ситуації згадайте про щось приємне: про захід сонця або світанок в мальовничому куточку природи; яке полегшення ви відчули, коли вчасно закінчили якусь складну роботу або успішно склали іспит; як раділи несподіваному приємному подарунку від близької людини. Послухайте приємну музику: вона додає бадьорості і покращує настрій, а якщо до того ж з’явиться бажання під неї потанцювати, то дозвольте собі і це.

Виробіть звичку відчувати себе щасливою людиною. Частіше посміхайтеся - нехай оточуючі знають, що ви щаслива людина. Постійно дякуйте життю за приємні дрібниці, які ви раніше не помічали. Намагайтеся знаходити позитив, навіть в самій неприємній ситуації.
Робіть більше добрих вчинків. Дізнавшись, що хтось потрапив у біду, надайте посильну допомогу, нехай навіть саму незначну, наприклад, підкажіть перехожому, що заблукав,як йому пройти до потрібної вулиці.
Пам’ятаєте прислів’я: «Щастя заразне». Побільше спілкуйтеся з веселими, життєрадісними людьми і перестаньте обговорювати свої проблеми з скигліями і страждальцями.

Не забувайте про близьких вам людей, які зробили ваше життя багатшим і яскравішим, приділяйте їм більше своєї любові й уваги. Будьте менш критичні до вчинків інших людей. Сприймаючи їх вчинки і дії як дань, ви уникнете багатьох негативних емоцій,які отруйні для вашого життя.

Не намагайтеся відразу стати щасливою людиною у всьому і завжди. Краще радіти багатьом приємним маленьким моментам, ніж чекати чогось одного грандіозного. Сприймайте себе і все, що з вами сталося сьогодні, як саме те, що потрібно в цій ситуації, а ви є та людина, якою хотілося б бути. Поступово така поведінка стане для вас звичкою.

Забудьте про заздрість. Вона здатна безповоротно отруїти вам життя. Кому і чому можна заздрити? Ви самі унікальні і все у вас буде добре.

Навколишній шум дуже шкідливий, це може викликати сильний стрес. По можливості намагайтеся уникати гучних місць, а якщо це неможливо, постарайтеся побути в тиші, хоча б півгодини на день, щоб відпочити морально.

Інтер’єр, предмети що оточують є теж складовими вашого настрою і повноти щастя людини. Якщо ваш робочий стіл стоїть так, що ви обличчям звернені до голої стіни - переставте меблі так, щоб бачити щось цікаве або повісьте на стіну картину, на яку приємно буде дивитися. В інтер’єрі використовуйте натуральні матеріали: дерево, кераміку, живі квіти - це допомагає відчути себе частиною природи.

У хорошому житловому приміщенні повинно бути багато сонячного світла. Якщо природне освітлення відсутнє - розвісьте по будинку світильники, що імітують рівномірне сонячне світло. По можливості оточіть себе яскравими тонами - білим, жовтим, оранжевим, зеленим, синім, червоним.

Поганий настрій можна поліпшити, навівши лад в домі: витріть пил, розберіть забиті ящики стола.

Багато людей не відчувають себе щасливими, лише тому, що щастя людини - поняття досить абстрактне. Не можна бути щасливим щохвилини і в будь-якій ситуації. Життя - це не низка подвигів, а ланцюг щоденних незначних перешкод, які необхідно долати. Не ображайтеся на інших через неприємності, що трапилися з вами, не думайте, що те погане,що сталося - спеціально підготовано для вас. Прийнято вважати, що щасливі люди володіють: самоповагою, оптимізмом, відчуттям контролю над своїм життям. Ми відчуваємо щастя тоді, коли поглинені улюбленою справою і вміємо правильно реагувати на навколишню дійсність.

                                                                                                Будьте щасливі і бережіть себе! 

Категорія: Поради | Переглядів: 1275 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України