КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Лютий » 12 » Розширене засідання Колегії райдержадміністрації .
16:35
Розширене засідання Колегії райдержадміністрації .

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації .


Провів засідання Колегії райдержадміністрації голова районної державної адміністрації О.В.Довгаль.


На засідання Колегії райдержадміністрації були запрошені члени Колегії райдержадміністрації, члени Президії районної ради, керівники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, міський, селищний, сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій району.
                                                                               

На розгляд засідання Колегії райдержадміністрації було винесено питання «Про підсумки виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району за 2010 рік та основні завдання на 2011 рік» (доповідали Р.М.Малиш — перший заступник голови райдержадміністрації, Н.М.Демиденко — заступник голови райдержадміністрації, Т.М.Алексійчик — начальник управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації, В.П.Сидоренко — начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації, В.І.Єременко — начальник фінансового управління райдержадміністрації).
                                                                                   
В обговоренні виступили О.Г.Демченко — директор ДП «Холминське лісове господарство», С.В.Привала — начальник державної податкової інспекції в Корюківському районі, П.О.Рябець — Прибинський сільський голова, Л.О.Лізіна — директор Корюківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, Г.В.Здор — головний лікар центральної районної лікарні. Виступаючі підняли ряд гострих проблем, зокрема, мова йшла про випадки безоплатного використання орендних земель у районі, про оптимізацію мережі освітніх закладів району, необхідність плідної співпраці голів територіальних громад з податковою інспекцією, здоров’я дітей, кадрові проблеми в Корюківській центральній районній лікарні, незадовільне очищення доріг по району та ін.
                                                                                     
                                                                                     
                                                                                     
Підвів підсумки засідання Колегії райдержадміністрації голова районної державної адміністрації О.В.Довгаль.

Голова райдержадміністрації відмітив стабільну продуктивну роботу промислових підприємств району, насамперед ВАТ «КФТП», ДП «Холминське лісове господарство», «ВУД Індустрі», а також акцентував увагу присутніх на ряді проблемних питань, зокрема, мова йшла про проблеми в агропромисловому комплексі району, незадовільне автобусне сполучення сіл з районним центром, незадовільне очищення доріг по району та ін. О.В.Довгаль зорієнтував керівників на вирішення проблем, які виникають в результаті реформування галузей освіти, культури та охорони здоров’я; вказав на ряд проблем у цих галузях. Зокрема, Олександр Васильович звернув увагу на зростання підліткової злочинності, жорстокість підлітків, непоодинокі випадки пияцтва серед школярів і, у зв’язку з цим, — необхідність більше уваги приділяти вихованню дітей, створювати в районі спортивні майданчики, льодові катки, виховувати в молоді бажання вести здоровий спосіб життя.

Голова райдержадміністрації відмітив роботу Сядринського сільського голови О.М.Савченка по налагодженню тісної співпраці виконкому сільської ради з громадою, по благоустрою села і водночас вказав на ряд недоліків у роботі Корюківської міської ради, це відсутність громадських туалетів у місті, відсутність громадської лазні, необхідність будівництва нового сміттєзвалища. Також Олександр Васильович поставив перед міською радою завдання — разом з районними службами уточними схеми енергомереж по місту.
                                                                                       

                                                                                
О.В.Довгаль звернув увагу на необхідність надавати всіляку допомогу багатодітним сім’ям, постійну увагу до них з боку керівників, про створення належних умов для виховання дітей у багатодітних родинах; також голова райдержадміністрації наголосив, що буде запроваджена система особистого закріплення керівників підприємств, установ, організацій, депутатів районної ради за кожною багатодітною родиною району.

О.В.Довгаль зазначив, що для району дуже актуальною є проблема енергозбереження і, у зв’язку з цим, — необхідність заміни вікон на всіх важливих соціальних об’єктах на енергозберігаючі, створення об’єднань багатоквартирних будинків, встановлення автономних котелень тощо.

Голова райдержадміністрації повідомив, що Корюківська райдержадміністрація ініціює, з метою повернення історичної справедливості, перед органами влади вшанування жертв Корюківської трагедії на державному рівні — це передбачає будівництво в Корюківці Меморіалу пам’яті всім спаленим селам України; встановлення 2-3 березня, у дні Корюківської трагедії, Днів пам’яті спалених сіл України.

Вирішення озвучених під час засідання проблем — серед перспективних завдань райдержадміністрації.

За підсумками проведення засідання Колегії райдержадміністрації буде прийнято відповідне розпорядження.

Під час засідання голова райдержадміністрації та голова районної ради виконали приємну місію — привітали з ювілейним 55-им днем народження Василенко Наталію Андріївну, яка 35 років пропрацювала в органах місцевого самоврядування, була Олександрівським сільським головою попереднього скликання, вручили їй Почесну грамоту Чернігівської обласної ради, квіти, цінний подарунок.

                                                                                                  
Також керівники району вручили Подяки голови Чернігівської обласної державної адміністрації номінантам щорічного обласного конкурсу «Благодійник року» ім. меценатів Тарновських у номінації «Благодійник року — регіональна бізнес-структура» директору ДП «Холминське лісове господарство» О.Г.Демченку та директору ПСП «Червоний маяк» (смт Холми) В.І.Самойленку. Інші номінанти отримали свої винагороди раніше, адже на цьогорічному обласному конкурсі «Благодійник року» ім. меценатів Тарновських було відзначено аж 7 представників нашого району, а саме: відкрите акціонерне товариство «Корюківська фабрика технічних паперів», ДП «Холминське лісове господарство», ПСП «Червоний маяк» (смт Холми), ПСП «Злагода» (с.Наумівка), ВСК ім.Горького (м.Корюківка) — у номінації «Благодійник року — регіональна бізнес-структура»; благодійний фонд «Слов’янський» — у номінації «Благодійник року — неприбуткова організація» та ПП Гаврюш Михайло Євгенійович — у номінації «Благодійник року — приватна особа».

                                                                                                            За   інформацією  Корюківської   РДА

                        ВИСТУПИ   УЧАСТНИКІВ   КОЛЕГІЇ  В   ЗАПИСУ


Виступ Р.М.Малиш




Виступ Л.О.Лізіної


Виступ Г.В.Здора


BR>


Виступ О.В.Довгаля

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1606 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Admin  
БУВ І Є .

1 Admin  
Поважний Василю, на нашому сайті слухай музику
і дивися відео, а незабаром будуть і місцеві відеоновини. Повідом про сайт друзів.
Зичу успіхів і здоров*я

Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України