КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Грудень » 4 » ПРОСТАТИТ ЧОЛОВІЧА ХВОРОБА
14:12
ПРОСТАТИТ ЧОЛОВІЧА ХВОРОБА

ПРОСТАТИТ  ЧОЛОВІЧА    ХВОРОБА

На простатит страждають водії і велосипедисти

 ”Часто їжджу на рибалку. Одного разу перемерз у холодній воді. Через місяць помітив, що частіше ходжу в туалет”, — розповідає Василь Менько, 30 років. — Пішов до лікаря, коли з’явився біль при сечовипусканні та зникла ерекція. Після лікування стало легше. Та за рік усе повторилося. Лікар сказав, що недуга загострилася. Знову прописали антибіотики, додали ще фізіотерапію. Вже два роки навіть не згадую про свою недугу”.

— Простатит — це запалення передміхурової залози, — пояснює 40-річний Сергій Кичатий, столичний лікар уролог-андролог. — Вона розміром із волоський горіх, розташована під сечовим міхуром. Виділяє рідину, яка розріджує сперматозоїди і пришвидшує їхній рух. При вікових змінах збільшується, тисне на сечовивідний канал, це порушує відтік сечі.

Раніше недуга розвивалася у чоловіків після 40 років. Тепер є і 20-річні хворі.

— З’являється відчуття тяжкості та болі в промежині, мошонці, корені члена. Частішають нічні позиви, переслідує відчуття неповного випорожнення та різкий біль при сечовипусканні. При запущеній формі підвищується температура, порушується сексуальна функція. Та хвороба може протікати й непомітно.

Найчастіше занедужують ті, в кого сидяча робота — офісні працівники і водії.

— Застій в органах малого тазу розвивається також через нерегулярне статеве життя. Можуть захворіти ті, хто занадто сексуально активний, часто змінює партнерів. Хворобу спричиняють і венеричні захворювання. У групі ризику — чоловіки, які не їдять натуральних продуктів, зловживають, наприклад, майонезами. Можуть захворіти ті, хто їздить верхи чи на велосипеді, переохолоджуються, має закрепи або розлади шлунка.

Інфекція через кров розноситься по всьому організму. Порушується гормональний баланс, найбільше страждають судинна та нервова системи. Простатит може спричинити безпліддя, у старшому віці — аденому чи рак передміхурової залози.

Сергій Кичатий радить чоловікам до 40 років раз на рік обстежуватися в уролога, робити мазок на мікрофлору, УЗД. Старші за 40 мають обстежуватися щопівроку. Пік захворюваності припадає на мінливу погоду, навесні та восени. Консультуватися з урологом слід і після застуди, грипу, статевих інфекцій.

— Якщо хвороба викликана інфекцією, упродовж двох місяців лікуємо хворого антибіотиками, жарознижувальним, знеболювальним, проносним. При застійному простатиті можна робити масажі, прогрівання.

Передміхурову залозу укріплює вживання гороху, квасолі, варених томатів, гарбузової олії та насіння.

Простатит лікують комплексно

 За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, на хронічний простатит страждають до 70% чоловіків дітородного віку. Половина з них про це не здогадуються.

— Хвороба може довго не проявлятися, в цьому її підступність. А коли виникають сексуальні проблеми чи не здатність мати дітей, у чоловіка знаходять застарілий простатит, — пояснює директор Центру сімейної медицини Ярослав Мірошніков, 36 років.

Найчастіше ознаками простатиту є дискомфорт у промежині, яєчках, унизу живота, порушення сечовипускання. Однак схожі проблеми можуть настати й через хвороби прямої кишки, запори, пахову грижу і навіть цукровий діабет та депресію. А людину лікують від простатиту.

— Особливість нашого Центру в тому, що ми лікуємо людину комплексно. Наприклад, зі 100 чоловіків, які звернулися до нас із проханням вилікувати простатит, у 70 виявили ще й проктологічні проблеми. Лікування таких пацієнтів доводиться коригувати. У нашій клініці ставлять діагноз на консиліумі після ретельного обстеження. Крім уролога, людину може оглядати хірург чи невропатолог, — наголошує Ярослав Олегович.

У Центрі застосовують місцеве лікування простатиту. Завдяки електростимуляції з передміхурової залози виводять гнійні пробки, і больові відчуття зникають. Магнітно-лазерною терапією покращують місцевий імунітет. На теплотерапії прогрівають простату до 42°С, у такий спосіб покращуючи кровообіг. Ультразвуком пришвидшують потрапляння медикаментів до передміхурової залози. При лікуванні використовують і сакські грязі.

— Простатит неінфекційного походження антибіотиками не лікують. Тому без спеціальних аналізів пити їх пацієнтам не раджу. Якщо діагностика довела наявність інфекції, призначаємо антибактеріальні препарати. Іноді використовуємо ендолімфатичне введення. Тоді ліки одразу ж потрапляють у простату, не справляючи токсичного впливу на печінку.

Директор Центру застерігає: необхідно бути обережними з такою процедурою, як масаж простати. При аденомі або утворенні камінця в залозі він протипоказаний.

— Не слід вірити тим, хто обіцяє вилікувати простатит за один сеанс. Це здебільшого хронічне захворювання, яке слід переводити у стадію ремісії.

Інститут сімейної медицини розташований з адресою:

Київ, вул. Німанська, 6.

тел.: 0(44) 528 07 70.

www.family-health.com


При простатиті слід їсти гарбузове насіння

 

”Працюю водієм маршрутки. Робота нервова, постійні протяги. А тут ще й цей простатит! Бігаю по-маленькому кожну годину, а в туалет ходжу ледве-ледве. Як мужик я останнім часом узагалі ніякий, а мені лише 38 років. Тетяна Павлівна, заради Бога, допоможіть чимось”.

К. Мисник із міста Кіровоград

— Простатит — це запалення передміхурової залози, яка розміщена між прямою кишкою і сечостатевою сферою. У здоровому стані розмір залози становить 2 на 2 сантиметри. При запаленні вона росте, деформується і тисне на сусідні органи. Це викликає біль і неприємні відчуття. Аденома передміхурової залози — це не злоякісна пухлина на ній, — пояснює українська травниця Тетяна Радіонова.

Вона багато років допомагає чоловікам із цією поширеною проблемою. Цілителька робить ліки з трав і коріння. До препаратів входять більш ніж 15 найменувань рослин. Рецепти почала збирати ще її бабуся. Із дієтами і мазями, які необхідно вводити на ніч ватним тампоном або турундою в задній прохід, рослинні ліки дають результати.

— Зверніть увагу на харчування. Виключіть гостре, алкоголь, не зловживайте смаженою, жирною їжею. При простатитах корисно вживати кисломолочні продукти, супи та каші, цибулю, гарбузове насіння, пити чай із молоком. Більше ходіть пішки, на ніч не пийте багато рідини. Ноги і поперек тримайте в теплі.

Тетяна Павлівна радить не зволікати з лікуванням, а почати його одразу ж як відчуєте важкість і біль в яєчках, паху, сідницях, різі при сечовипусканні, помітите що воно неповне або прискорене. Після курсу травотерапії біль поступово відходить. Зазвичай чоловіки паралельно приймають ”Еліксир молодості” Радіонової, що відновлює статеву функцію.

”Хочу подякувати Тетяні Павлівні за її рецепти. Возився з простатитом декілька років. Працюю на цвинтарі копщиком. Потію, фуфайка задирається, спина гола, ноги сирі. Заробив простатит і промучився з ним декілька років. А зараз ось уже з півроку все налагодилося: і вночі не встаю, і подружні обов’язки виконую справно. Так що, величезне вам спасибі, Тетяна Павлівна, і низький уклін від дружини” — пише Миколай із Чернігова.

Звернутися до Тетяни Павлівні Радіонової по допомогу можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97.

e-mail: travnik2000@mail.ru

www.travnik.kharkov.ua

 ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ! 
Переглянути багато цікавих публікацій щодо лікування, Ви можете на сайті http://korjukivka-sity.at.ua/  ТА У РУБРІЦІ ЗДОРОВ-Я http://korjukivka-sity.at.ua/news/zdorov_ja/1-0-1 

І
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 3765 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України