КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Травень » 20 » ПРОЦЕС ПІШОВ... Розпорядження голови Корюківської РДА "Про забезпечення доступу до публічної інформаці
08:43
ПРОЦЕС ПІШОВ... Розпорядження голови Корюківської РДА "Про забезпечення доступу до публічної інформаці

                                                             

       ПРОЦЕС ПІШОВ...

               Розпорядження голови   Корюківської  РДА  

              "Про забезпечення доступу до публічної інформації”



З метою забезпечення прозорості та відкритості в діяльності  Корюківської  районної  державної  адміністрації  , керуючись Законом України "Про доступ до публічної інформації”, 17 травня голова   РДА  Олександр  Довгаль   підписав розпорядження "Про   доступ до публічної інформації”.     Відповідно до вимог статті 15 Закону України "Про доступ до публічної інформації”. Повинно  бути  Забезпечено  оприлюднення проектів розпоряджень, що підлягають обговоренню, а також систематичне і оперативне оприлюднення та оновлення інформації про діяльність райдержадміністрації.
  


                                                                     УКРАЇНА

                                                    КОРЮКІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

                                                    ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ    

                                     Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 

від 11 травня 2011 року №181

               м.Корюківка 

 

                  Про доступ до публічної інформації

 

З метою організації виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05 травня 2011 року № 547 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації»:

1. Затвердити:

         1.1. Порядок доступу до публічної інформації, розпорядником якої є Корюківська районна державна адміністрація (додається).

         1.2. Перелік відомостей, що становить службову інформацію (додається).

2. Визначити особою, відповідальною за організацію в установленому порядку доступу до публічної інформації в районній державній адміністрації керівника апарату райдержадміністрації Безніська О.Г.

3. Функції із забезпечення доступу запитувачів до інформації в районній державній адміністрації покласти на загальний відділ апарату райдержадміністрації (Кулик О.В.).

4.                 Начальнику загального відділу апарату райдержадміністрації привести у відповідність до покладених функцій положення про відділ та посадові інструкції працівників відділу.

5.     Безніську О.Г. вжити заходів щодо визначення спеціального місця для роботи запитувачів з документами чи їх копіями та виділення відповідної комп’ютерної техніки.

6. Начальнику загального відділу апарату райдержадміністрації (Кулик О.В.) з метою доступу до публічної інформації та її збереження створити систему обліку документів (з можливістю надання доступу), що знаходяться в райдержадміністрації та містять публічну інформацію.

7.                 Загальному відділу апарату райдержадміністрації забезпечити обов’язкову реєстрацію в цій системі таких документів.

8.     Сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації (Шматуха С.І.):

8.1. Забезпечити оприлюднення проектів розпоряджень, що підлягають обговоренню, а також систематичне і оперативне оприлюднення та оновлення інформації про діяльність райдержадміністрації.

8.2. У встановленому порядку, в тому числі через друковані засоби масової інформації, довести до громадськості форму запиту на інформацію.

9. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови райдержадміністрації від 31 березня 2008 року № 199 «Про затвердження переліку конфіденційної інформації, що є власністю держави, в районній  державній адміністрації».

10. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою. 

 

Голова районної державної адміністрації                                           О.В.Довгаль                                                         

 

 

 

Додаток до Порядку

доступу до публічної інформації

в районній державній адміністрації

 

Форма запиту на інформацію

 

 

                                          Голові районної державної адміністрації

 

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ*

 

_______________________________

(ПІБ або назва юридичної особи, поштова

_______________________________

(електронна) адреса, контактний телефон)

_______________________________

_______________________________

 

 

 

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації»
прошу   надати   мені    інформацію,    можливість    ознайомитися   з

                                              (необхідне підкреслити) __________________________________________________________________

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

 

Відповідь прошу надати поштою / особисто

                               (необхідне підкреслити)

 

__________________                                                       _________________

(дата)                                                                                                                                                                                                                                                 (підпис)

 

 

Запит подається до загального відділу апарату райдержадміністрації (к. 34). Відповідь на запит надається в терміни, встановлені ст. 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 

* Даний запит розроблений відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації»

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядженням

голови районної

державної адміністрації

від  11     травня 2011 року

181

 

 

Порядок

доступу до публічної інформації

в районній державній адміністрації

 

         Всі запити на публічну інформацію, які надходять до районної державної адміністрації (в тому числі електронною поштою), реєструються загальним відділом апарату райдержадміністрації. Письмовий запит може бути як в довільній формі, так і шляхом заповнення відповідної форми (додається).

         Облік запитів на інформацію ведеться окремо.

         Запити, оформлені неналежним чином (без зазначення прізвища, ім’я особи, адреси або інших вимог, встановлених ст. 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації»), не розглядаються.

         Залежно від змісту запиту, він направляється першому заступнику голови, заступнику голови, керівнику апарату райдержадміністрації (відповідно до розподілу функціональних повноважень). Згідно з резолюцією, виконавець надає відповідну інформацію або готує проект відповіді. Після підписання відповідь реєструється в загальному відділі і надсилається адресату.

         Районна державна адміністрація надає відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

         У разі якщо запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь надається не пізніше 48 годин з дня отримання запиту.

         Клопотання про термінове опрацювання запиту має бути обґрунтованим.

         У разі якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, районна державна адміністрація може продовжити строк розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження, про що повідомляє запитувача в письмовій формі не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

         У разі, коли районна державна адміністрація, відповідно до компетенції, визначеної Законом України «Про місцеві державні адміністрації», не володіє інформацією, стосовно якої зроблено запит, або порушено інші вимоги, зазначені ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», вона відмовляє в задоволенні запиту на інформацію, про що заявник повідомляється письмово.

         Якщо районній державній адміністрації відомо, хто володіє або має володіти запитуваною інформацією, про це повідомляється запитувача, а запит переадресовується відповідній структурі разом із супровідним листом.

 

 

 

                                                                                      ЗАТВЕРДЖЕНО

 розпорядженням

 голови районної

 державної адміністрації

 від  11 травня 2011 року

 181

 

 

 

ПЕРЕЛІК

відомостей, що становить службову інформацію

 

1. До службової в райдержадміністрації належить така інформація:

1) що міститься в документах райдержадміністрації, які становлять внутрівідомчу службову кореспонденцію, доповідні записки, рекомендації, якщо вони пов'язані з розробкою напряму діяльності райдержадміністрації або здійсненням нею контрольних, наглядових функцій, процесом прийняття рішень і передують публічному обговоренню та/або прийняттю рішень;

2) стосовно cфери оборони країни, яку не віднесено до державної таємниці.

2. Документам, що містять інформацію, яка становить службову інформацію, присвоюється гриф «для службового користування». Доступ до таких документів надається відповідно до частини другої статті 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації».


      Джерело   http://koradm.cg.gov.ua/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Право знати | Переглядів: 1651 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України