КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Вересень » 25 » При виразках до живота прикладають глину
18:58
При виразках до живота прикладають глину

При виразках до живота прикладають глину

 ”Багато років страждаю на виразкову хворобу шлунка і дванадцятипалої кишки. Сиджу на дієтах. Випила безліч найменувань ліків, а все дарма. Здається, вони тільки шкодять.

Підкажіть, будь ласка, кілька народних рецептів, які б зарадили моїй хворобі”.

Інна Свирид

 
Відома українська травниця Тетяна Радіонова радить таким хворим харчуватися дієтично тричі на день. За півгодини до їжі рекомендує пити по столовій ложці суміші, зробленої зі склянки звіробою і двох склянок олії. Усе це потрібно кип’ятити на парі 6 год.

Суміш можна замінити іншою. Розтерти 2 ст. ложки сиру із сирим білком одного яйця і додати 2 ст. ложки меду. Приймати до їжі по півсклянки тричі на день.

— Окрім цього, у мене є складніший рецепт трав’яного чаю. Змішати 15 грамів коріння звичайного анісу з 25 грамами ісландського моху, 50 грамів насіння льону, 10 грамів квітів ромашки і такою ж кількістю меліси, 25 грамів коріння солодки, 15 грамів квітів лугового маковиння, стільки ж всипати насіння кропу, 40 грамів плодів шипшини. Також додати по 5 грамів вільшняку, чортополоху і тирличу. Дві ложки суміші залити 500 мілілітрами окропу і настояти 30 хвилин. Після цього видавити сік половини лимону, додати ложку цукру. Настій розділити на шість частин. Одну частину пити за 20 хвилин до сніданку, другу через годину після їжі. Так само приймати під час обіду й вечері. Курс триває два-три тижні.

При виразках допомагають компреси з блакитної глини раз на день. Глину слід прикладати нижче пупа через 2 год. після їжі. Корисно перебувати зо 3 год. на добу у кімнаті, де горить червона лампа.

— Для лікування виразок я виготовляю унікальний збір із цілющих трав та коріння, рецепт якого передавався з покоління в покоління в нашій сімейній династії травників. Окрім виразок, цей збір також допомагає при гастритах, запаленні підшлункової залози й дисбактеріозах. Він має протизапальні, знеболювальні та кровоспинні властивості. На відміну від хімії, яку продають в аптеках, збори цілющих трав і коріння безпечні й не мають побічних дій.


Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу можна

за тел.: (057) 376 32 32,

моб. (097) 925 73 97.

e-mail: travnik2000@mail.ru

www.travnik.kharkov.ua

 ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ! 
Переглянути багато цікавих публікацій щодо лікування, Ви можете на сайті http://korjukivka-sity.at.ua/  ТА У РУБРІЦІ ЗДОРОВ-Я http://korjukivka-sity.at.ua/news/zdorov_ja/1-0-1 




 
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 753 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України