КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Червень » 8 » Питання спорудження Меморіального комплексу в м. Корюківка розглянули на нараді в облдержадмін
23:57
Питання спорудження Меморіального комплексу в м. Корюківка розглянули на нараді в облдержадмін

         Питання спорудження Меморіального комплексу в м. Корюківка                                               розглянули на нараді в облдержадміністрації  

  .

   7 червня заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів робочу нараду за участю представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства щодо вирішення проблемних питань спорудження у м. Корюківка Меморіального комплексу пам’яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами. На нараду були запрошені керівники громадських організацій області, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, Корюківської райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування.

  Відкриваючи захід, Віктор Тканко зазначив, що Чернігівська облдержадміністрація, починаючи з вересня 2011 року послідовно виконує Указ Президент України "Про заходи у Про стан виконання Указу Президента України від 22.09.2011 № 925/2011. Так, у грудні 2011 року у м. Корюківка проведено Міжнародну наукову конференцію "Актуальні проблеми партизансько-підпільного руху в Україні в роки Великої Вітчизняної війни”. Зараз вже практично готові до друку матеріали конференції.

Протягом останнього часу ведеться робота з виявлення останків жертв Корюківської трагедії.
На даний час підготовлені розрахунки по спорудженню Меморіального комплексу, створено комунальний заклад "Музейно-меморіальний комплекс пам’яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами”. Вирішено також питання фінансування цього комунального закладу. Єдине, що заважає повномасштабному проведенню робіт, за словами заступника голови облдержадміністрації, є відсутність фінансування. Видатки на розроблення ескізного проекту та проектно-кошторисної документації оцінюються у 4,2 млн грн, на виконання робіт зі спорудження Меморіального комплексу та благоустрою прилеглої території необхідно 50 млн грн.
Відповідальний секретар Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв війни та політичних репресії Ярослав Жилкін повідомив присутнім, що за підсумками засідання Державної міжвідомчої комісії при Мінрегіонбуді 31 травня ухвалено план заходів щодо виконання у поточному році бюджетної програми "Пошук і впорядкування поховань жертв війни та політичних репресій”, яким передбачено виділення 250 тис. грн. на пошук та перепоховання жертв Корюківської трагедії. На його думку, для виконання Указу Президента України на сьогодні вкрай необхідно організувати відповідну роботу згідно із законодавством протягом чотирьох місяців поточного року.

Під час наради було заслухано інформацію керівників структурних підрозділів ОДА, Корюківської РДА, які відповідають за виконання розпорядження голови облдержадміністрації "Про заходи у зв’язку з 70-ми роковинами Корюківської трагедії”.
Учасники наради також обговорили проблемні питання підготовчих робіт з будівництва Меморіального комплексу та визначили необхідній комплекс заходів, які має виконати область для здійснення процедури перепоховання жертв Корюківської трагедії.

За результатами засідання готується відповідне протокольне доручення.

                                        Джерело     — Управління в справах преси та інформації ЧОДА

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 725 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України