КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Лютий » 26 » ПІРАМІДОТЕРАПІЯ: ЕФЕКТИВНЕ ТА ЩАДНЕ ПРИРОДНЕ ЛІКУВАННЯ
11:19
ПІРАМІДОТЕРАПІЯ: ЕФЕКТИВНЕ ТА ЩАДНЕ ПРИРОДНЕ ЛІКУВАННЯ

                ПІРАМІДОТЕРАПІЯ:

ЕФЕКТИВНЕ ТА ЩАДНЕ ПРИРОДНЕ ЛІКУВАННЯ


Незважаючи на те, що інженер-оборонник Микола Ніколаєв був далеким від медицини, проте пірамідотерапію можна без вагань назвати справою всього його життя, та й не тільки його.   Саме каркасні піраміди нового покоління «НІКО-ПОЛ» — пристрої для відновлення енергетичного балансу організму людини — і було запущено в серійне виробництво протягом 2007—2010 років Асоціацією ділового співробітництва «Трансєвропа», яку очолює академік Академії наук прикладної радіоелектроніки Микола Ніколаєв.

 

НА КУБІ ПІРАМІДОТЕРАПІЮ ВИЗНАНО ОФІЦІЙНОЮ

Відомий дослідник пірамід Белізал (Belizal) у своїй книзі «Хвилі Форми» писав, що стародавні єгиптяни використовували піраміду як джерело цілющої енергії під час лікування запальних процесів, ран, абсцесів та інших хвороб. Повторне відкриття незвичайних властивостей пірамідальної форми належить французькому радіоестезисту Антуанові Бові, якому вдалося в лабораторних умовах муміфікувати невеликих мертвих тварин у маленьких пірамідах, зроблених за масштабом Великої піраміди Хеопса. У 1959 році чехословацький інженер Карел Дрбал одержав перший пірамідальний патент для малої піраміди, здатної повернути гостроту лезу для безпечної бритви. К. Дрбал, проводячи експерименти й узагальнюючи їхні результати, базувався на постулаті, що «вся жива матерія, включаючи людину, підпорядковується впливу біокосмічної енергії, а піраміда слугує тільки для того, щоб сфокусувати цю енергію».
На Кубі наприкінці 80-х років минулого століття теж виник інтерес до цього наукового нововведення і було проведено експерименти з пірамідальною енергією. 2005 року Національна вчена рада Куби з питань природної та традиційної медицини в місті Гавана оголосила пірамідотерапію офіційною і сповістила про це автора методу — доктора Улісес Соса Салінаса. Значний внесок у вивчення лікувальних властивостей пірамідальної енергії зробив іспанський антрополог і міждисциплінарний дослідник Габріель Сільва. У 70-х роках минулого століття за допомогою піраміди йому вдалося повністю вилікуватися від ревматизму.

ЩЕ РАЗ ПРО ЦІЛЮЩІ ВЛАСТИВОСТІ ПІРАМІДАЛЬНОЇ ЕНЕРГІЇ
У ході експериментів кубинських медиків і під час використання пірамід Миколи Ніколаєва було виявлено, що пірамідальна енергія здійснює на людський організм болетамувальний, протизапальний і антибактеріальний, заспокійливий та інший впливи, зокрема за хвороб кістково-суглобової та м’язової систем. Позитивні результати відзначено в лікуванні патологій різних систем організму як під прямим впливом піраміди, так і непрямим — із застосуванням пірамідальної води. Вода, молоко, вино, фруктові соки та ін. — це рідини, здатні концентрувати та зберігати пірамідальну енергію протягом тривалого часу. Крім того, такі речовини, як мазі, помади, креми і навіть медична вата для зовнішнього застосування, під впливом пірамідальної енергії поліпшують свої цілющі, болезаспокійливі та гігієнічні властивості.
Сьогодні піраміди застосовують для лікування різних хвороб і (або) для їхньої профілактики. Особливо таких хвороб, які є наслідком уроджених вад на молекулярному рівні. Піраміда лікує ревматизм, мієліт (запалення спинного мозку) й інші хвороби невідомої етіології, які алопатична медицина нерідко вважає невиліковними. До хвороб, які піддаються лікуванню пірамідою, належать також будь-які хвороби бактеріальної етіології. Адже в піраміді ніщо не гниє й не розкладається, тому що вона перешкоджає утворенню колоній грибів сапрофітів. Сон усередині піраміди, зорієнтованої по сторонах світу й виготовленої з відповідних матеріалів (з парамагнетиків, наприклад з алюмінію, дерева або скла), практично унеможливлює виникнення ревматизму й бактеріальних інфекцій.

КУБИНСЬКИЙ ДОСВІД СЛУЖИТЬ УКРАЇНЦЯМ
Тільки останнім часом кубинські методики пірамідотерапії почали використовувати на практиці як у лікувальних установах України, зокрема міста Києва, так і різні категорії населення в домашніх умовах.
Цьому сприяла поява на ринку медичної техніки каркасних пірамід нового покоління «НІКО-ПОЛ», розроблених АДС «Трансєвропа». Розробники, зокрема Микола Ніколаєв та науковий керівник проекту, фізик Павло Іванов, постійно вдосконалюють піраміди, використовуючи в конструкції «НІКО-ПОЛ» радіотехнічні хвилеводи, різні спеціальні сплави й метали, а також природні кристали. Залежно від параметрів піраміди рекомендується її використання: НІКО-ПОЛ гранд — для лікувальних установ, санаторіїв, спортивних центрів, НІКО-ПОЛ мінімакс, НІКО-ПОЛ міні — для лікувальних установ, санаторіїв, НІКО-ПОЛ аква — для підготовки пірамідальної води, для лікувальних установ, НІКО-ПОЛ мікро — для лікувальних установ, для сімейного лікаря, для дому.
Методичний супровід практичного застосування цих інструментів базується на результатах клінічних випробувань методу пірамідотерапії в процесі лікування різних хвороб у лікувальних установах системи охорони здоров’я Республіки Куба. 2008 року Асоціація «Трансєвропа» встановила контакт із автором методу доктором Улісес Соса Салінасом, завідувачем кафедри ортопедії й травматології Вищого інституту медичних наук у м. Камагуей, а також з іспанським дослідником пірамід, керівником компанії «Пірамікаса» Габріелем Сільва.

ПЕРШІ «ПАРОСТКИ» ПІРАМІДОТЕРАПІЇ В УКРАЇНІ
Постійно зростає інтерес до пірамід і їхніх терапевтичних ефектів, методу пірамідотерапії як ефективної, простої й економічної альтернативи лікарським методам лікування хвороб. Першим цілющий вплив піраміди випробував на собі автор винаходу Микола Ніколаєв, відновлюючись після травми внаслідок ДТП, наступним був знайомий, до якого повернулася здатність рухатися після перенесеного інсульту. За допомогою піраміди НІКО-ПОЛ наші спортсмени успішно проходили цикл медичної підготовки перед олімпіадою на Олімпійській базі в Конча-Заспі.
Сьогодні в Києві вже функціонує 2 кабінети пірамідотерапії на базі міських клінічних лікарень № 3 і № 7 (дитячій) та один — на базі Центру корекції функціонального стану організму «Живий паросток» (директор Олег Венгер), де лікують за допомогою пірамід «НІКО-ПОЛ», десятки людей користуються ними в домашніх умовах.
Існують патології, які зазвичай лікуються шляхом хірургічного втручання, однак і в цих випадках швидке подолання симптоматики можливе шляхом застосування пірамідальної енергії, як самостійно, так і в поєднанні з іншими методами терапії.
Зокрема, в лікарні № 3 пірамідотерапію в післяопераційному періоді використовує заступник головного лікаря хірург Леонід Саржан. Крім звичайної лікарської терапії, після оперативного втручання Леонід Володимирович застосовує різні нетрадиційні народні засоби, у тому числі гірудо- та пірамідотерапію, за допомогою яких значно скорочується період реабілітації пацієнта й поліпшується результат. Показовий випадок із пацієнтом А., який потрапив до цієї лікарні по «швидкій» з відрізаними пальцями руки. Травма сталася через скляну банку, яка розірвалася в руках чоловіка. Операція була складною, пальці вдалося пришити, але рухова функція й чутливість до них не поверталися. Випадково довідавшись про те, що Леонід Саржан застосовує пірамідотерапію в післяопераційному періоді, А. дуже зрадів: під час свого перебування в США він бачив, як там у лікарні важких пацієнтів завозили на каталці під велику піраміду, щоб досягти ремісії. Уже після чотирьох сеансів впливу на руку пірамідальної енергії стан пацієнта значно поліпшився, запалення зменшилося, прискорився процес загоєння, пальці почали вільно рухатися.
Сьогодні в АДС «Трансєвропа» вже створено піраміду зі стороною основи 1 м. Установлена на високих ніжках з коліщатами, вона може вільно пересуватися над хворим, який лежить на спеціальній збірній кушетці. За словами Миколи Миколайовича, ця конструкція дасть можливість легко встановити піраміду над потрібним органом, спростить лікування дітей із ДЦП, з підвищеною м’язовою спастикою (спазмування), убезпечить від можливого падіння піраміди й т.ін.
Уже другий рік у дитячій лікарні № 7 цілющі властивості пірамідальної енергії до діток з різними захворюваннями застосовує завідувач фітотерапевтичного відділення Йосип Бондаренко. Застосовуючи в комплексі всілякі методи реабілітації, Йосип Миколайович не тільки повертає дітям після травм радість руху, але й багатьом дарує можливість уперше відчути себе в цьому русі. Так, 13-річна Оксана з діагнозом ДЦП без сторонньої допомоги практично не пересувалася, в основному бабусі (саме вони ростили дівчинку) возили її в інвалідному візку. Пройшовши курс пірамідотерапії (10 сеансів), підкріпленої іншими методами, дівчинка відчула поліпшення загального стану. Яким же було здивування лікаря й Миколи Ніколаєва, тоді присутнього, скільки було радості в усіх, коли під час другого курсу на п’ятому сеансі Оксанка самостійно дуже швидко встала з кушетки й просто пробіглася по кімнаті. І такі випадки не поодинокі.
Усі зміни в органах і системах, які відбуваються під час лікування, і в тому числі під впливом пірамідальної енергії, лікар може спостерігати на моніторі комп’ютера, куди через датчик у руці пацієнта надходять імпульси, які аналізує спеціальна програма. Крім того, дитині роблять належні виміри показань на початку сеансу лікування й після його закінчення.
Статтю про пірамідотерапію хочеться закінчити словами доктора Соса Салінаса: «Правильно застосована пірамідальна енергія здатна прикрити всю цю страхітливу «поліаптеку» в лічені дні й досягти того, чого інші методи терапії не можуть за місяці й навіть роки. Не треба думати про міфи й демонічні сили, подумаймо про об’єктивну реальність, а це — сотні вдячних пацієнтів, які випробували метод пірамідотерапії на собі, які змогли уникнути операції й повернути собі здоров’я за лічені дні за допомогою простої геометричної форми».


Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 4180 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України