КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Січень » 4 » ПЕРША СЕСІЯ ДЕПУТАТІВ
21:27
ПЕРША СЕСІЯ ДЕПУТАТІВ
 

                        ПЕРША СЕСІЯ ДЕПУТАТІВ

 Сільрад нема, виконуючі обов’язки старост і відділ освіти, культури, молоді та спорту – є

У останню п’ятницю минулого року відбулася перша сесія сьомого скликання Корюківської міської ради. На ній зібралися 22 депутати (з 26 обраних) і голова Ратан Ахмедов, щоб прийняти рішення за пропонованими пунктами порядку денного.

Спочатку заслухали інформацію голови міської виборчої комісії Віри Григор’євої про результати виборів. Голова склав належну присягу. І закликав новообраних депутатів приспустити партійні прапори та згуртуватися навколо єдиного прапора об’єднаної територіальної громади. Далі таємним голосуванням (22 – "за”, 1 – "проти”) обрали секретарем міської ради Світлану Олійник, яка й працювала на цій посаді. Проголосували депутати й за рішення про покладення обов’язків старост (до обрання на перших виборах старост) – на вісім тепер вже колишніх сільських голів тих територіальних громад, що увійшли в об’єднану територіальну громаду. На виконуючих обов’язки старост поклали й функції із вчинення нотаріальних дій та проведення державної реєстрації актів цивільного стану. Були прийняті також рішення про реорганізацію Брецької, Будянської, Забарівської, Наумівської, Рейментарівської, Сядринської, Тютюнницької, Хотіївської сільських рад.
    Новий склад депутатів навіть голосував по-новому: спочатку голова питав – хто проти, потім – хто утримався, не голосував, а тоді аж – хто за. Тож обходилися навіть без підняття рук… В ході сесії виникло питання про подальшу долю секретарів і бухгалтерів реорганізованих сільрад. Зокрема, депутат Олександр Савченко зауважив, що секретарів не введено у склад комісій з реорганізації, тож – щоб ці люди не залишились без роботи. Р.Ахмедов заспокоїв, що справи працевлаштування будуть вирішені на початку нового року. Піднімали депутати й клопотання перед районною радою – про передачу майна колишніх сільрад у міську комунальну власність.
    На сесії було прийнято ще ряд першочергових рішень. Оскільки потрібно буде розподіляти освітянську субвенцію, то затвердили положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради, аби розпочати процедуру реєстрації цього відділу як юридичної особи.     Затвердили й склад трьох постійних комісій міськради. Це – постійна комісія з питань власності, бюджету, соціально-економічного та культурного розвитку міста (голова Сергій Бабич); постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, регулювання земельних відносин, будівництва та охорони навколишнього природного середовища (голова Анастасія Плющ); постійна комісія з гуманітарних питань, законності, правопорядку, надзвичайних ситуацій, регуляторної політики, депутатської етики та регламенту (голова Сергій Милейко).

     Тож звертайтеся, мешканці об’єднаної територіальної громади, до своїх обранців – з усіма актуальними справами спільної життєдіяльності!

                                                                                                           

 Райгазета  "Маяк"   http://koryukivka-mayak.com/


Категорія: Громада та влада | Переглядів: 740 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України