КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Травень » 6 » ПЕРЕВІРИМО ! РЕЦЕПТИ ПОДОВЖЕННЯ МОЛОДОСТІ ВІД ВАЛЕНТИНИ КОШОВОЇ
08:59
ПЕРЕВІРИМО ! РЕЦЕПТИ ПОДОВЖЕННЯ МОЛОДОСТІ ВІД ВАЛЕНТИНИ КОШОВОЇ

        ПЕРЕВІРИМО ! 

РЕЦЕПТИ ПОДОВЖЕННЯ МОЛОДОСТІ ВІД ВАЛЕНТИНИ КОШОВОЇ

  Хочу закликати всіх, хто прагне бути завжди молодим, здоровим і життєрадісним: невтомно працюйте над собою. А саме: уникайте негативних думок і емоцій, зосереджуйтеся на позитиві, будьте доброзичливими й оптимістичними. Бережіть своє здоров’я. Не шкодуйте часу, щоб хоча б раз на рік відвідати лікаря, зробити діагностику внутрішніх органів і в разі потреби відкорегувати їх роботу. Намагайтеся вести здоровий спосіб життя: достатньо рухатися, вживати здорові харчі, а також час від часу очищати свій організм. Сподіваюся, що в цьому вам допоможуть наступні поради.
Для очищення і оздоровлення нирок постійно вживайте в їжу петрушку. Позбутися шлаків та запальних процесів у цьому органі допоможе витяжка з коріння петрушки. Вона готується так. Корінці скласти в каструлю і залити водою, щоб вона ледь покривала їх, поставити в духовку на 4—5 годин, після цього процідити. Приймати по 1 ч. л. тричі на день. Курс лікування — 1 місяць. До речі, витяжка петрушки дуже ефективна в разі лікування гаймориту. Для цього потрібно за допомогою шприца (без голки) вводити в кожну ніздрю по 2—5 мл цієї рідини.
Для поліпшення роботи шлунка, від якого залежить колір обличчя людини, потрібно через півгодини після їди покласти на язик дрібочку солі, повністю розсмоктати і проковтнути. Це поліпшить ферментативну функцію цього органа.
Для поліпшення ферментативної функції шлунка потрібно взяти в рот гілочку кропу або листочок щавлю і довго жувати в роті, після цього ковтнути. Це варто робити кілька разів на день.
Для очищення нирок та суглобів від солей скористайтесь таким рецептом: 350 г коріння соняшнику залити 1 л води, кип’ятити на слабкому вогні протягом 10 хв. Пити по 0,5 склянки до їди протягом 2 днів. Курс повторити кілька разів з інтервалом 2 тижні.
Щоб звільнити організм від шлакових відкладень у вигляді камінців, вживайте перед їдою морську капусту — по кілька чайних ложок.
Один раз на квартал проводьте очищення печінки та усього травного тракту за допомогою сліпого зондування. Це можна зробити в поліклініці або в домашніх умовах. Розповім про простий, але ефективний метод. 25 г сірчанокислої магнезії (продається в аптеках) розчинити в 0,5 л води, випити зранку натще. 15 хв походити, 15 хв полежати на спині, поклавши грілку на ділянку печінки. Через 0,5 години з’їсти щось легке, приміром, рідку рисову кашу.
Ще один трішки складніший спосіб. Випити зранку натще магнезію або сорбіт (продається в аптеках), полежати півгодини на спині, поклавши на ділянку печінки грілку, після цього випити 300 мл маслинової або соняшникової (але не кукурудзяної) олії та 300 мл лимонного соку, але не відразу, а по 1 ст. л. через кожні 15 хв. Під час цієї процедури слід дихати животом, щоб за допомогою діафрагми масажувати внутрішні органи, що сприятиме їх ліпшому очищенню.
Наступний рецепт сприяє очищенню всіх видільних систем організму. До 1 склянки кислого молока (не магазинного, а купленого на базарі — домашнього) додати 1 ст. л. яблучного чи іншого фруктового оцту та 1 ч. л. меду. Випити через 30 хв після їди. Можна цим напоєм замінити протягом одного дня їжу, вживаючи його до 10 склянок.
Сприяють очищенню травного тракту квашені овочі, вони мають бути постійно в харчовому раціоні.
Східні лікарі стверджують, що гострий червоний перець, топлене масло та мед поліпшують зовнішній вигляд та подовжують життя. Тому їх потрібно додавати до страв.


Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 752 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України