КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Жовтень » 26 » Перевірили готовність населених пунктів та пожежних команд до осінньо-зимового періоду
09:15
Перевірили готовність населених пунктів та пожежних команд до осінньо-зимового періоду

Перевірили готовність населених пунктів та пожежних команд

до осінньо-зимового періоду

  
Нещодавно співробітниками Корюківського районного відділу ГУ МНС України в Чернігівській області спільно із представниками райдержадміністрації було проведено рейдову перевірку стану боєздатності та готовності до функціонування в умовах осінньо-зимового періоду 2010/2011 років населених пунктів та підрозділів місцевої пожежної охорони.

Всього на Корюківщині налічується 14 місцевих пожежних підрозділів. Відповідно до результатів перевірки, зазначені формування готові до виконання завдань за призначенням. Проте, в ході рейду були виявлені недоліки:
– у Домашлинській та Білошиїцькослобідській сільських пожежних командах недостатня кількість пального у баках пожежних автомобілів;
– місцевий пожежний підрозділ селища Холми у недостатній кількості забезпечений твердим паливом для опалення приміщень під час осінньо-зимового періоду.

Під час рейду також був перевірений стан протипожежного водопостачання у сільських населених пунктах. На території району в наявності 64 водонапірні башти, з яких 35 перебувають у робочому стані. Разом з тим, лише 22 з них забезпечені спецобладнанням для забору води пожежними автомобілями. І це питання особливо турбує рятувальників МНС, адже за умов цьогорічного посушливого літа, дрібні водойми, які до цього використовувалися для забору води під час пожежогасіння, пересохли. Тож за той час, який залишився до морозів, керівникам громад варто подбати про очищення та поглиблення природних водойм, які є в їх підпорядкуванні, облаштування їх незамерзаючими колодязями для забору води пожежною технікою, відновлення та функціонування водонапірних башт.

Крім того, у зимовий період снігова негода, як і щороку, створюватиме проблеми щодо своєчасного прибуття пожежних підрозділів до місця події. Тож керівникам відповідних служб необхідно заздалегідь подбати про своєчасне розчищення доріг у населених пунктах, під’їзних шляхів до водойм та інших джерел водопостачання, створення резерву пально-мастильних матеріалів для належного функціонування сільських та місцевих пожежних команд в осінньо-зимовий період.

Незабаром зима спитає про готовність, тож важливо, аби її снігові та морозні дні не стали для пожежно-рятувальних підрозділів і формувань району надзвичайними перепонами у разі виникнення пожеж та інших надзвичайних подій.
Джерело: Cектору з питань НПД Корюківського РВ ГУ МНС в області


Категорія: Події | Переглядів: 799 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України