КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Липень » 6 » Оргкомітет запрошує
19:56
Оргкомітет запрошує

         Оргкомітет запрошує  

.

4 липня в райдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 20-ї річниці незалежності України, яке провела перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Малиш.На засіданні була затвердження загальна концепція святкування. Отже, 24 серпня святкові заходи відбудуться у всіх територіальних громадах району. Головне районне дійство відбудеться у центрі міста Корюківки. 

Як і водиться, на ювілеї планується використати улюблені, випробувані часом форми розваг та деякі новомодні «ноу-хау».

Головним елементом святкування буде українська народна стилізація. Саме в народному стилі будуть оформлені концертні, виставкові, торгівельні та розважальні майданчики. Усім учасникам та глядачам свята також рекомендовано національний «дрес-код». Адже саме на ювілей Корюківка має можливість створити свій власний рекорд з кількості об’єднаних в одному місці людей у вишиванках. Кожен, хто підтримає акцію та прийде у вишиванці, отримає пам’ятний сувенір від організаторів.

Центр міста буде розділено на чотири святкові майданчики, де протягом дня відбуватимуться основні події. Концертний майданчик буде розміщений на центральній площі перед будинком культури «ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП», саме тут відбудеться концертно-розважальна програма, парад дитячих візочків, «Караоке на майдані», «Корюківський майданс», конкурс відеопрезентацій «Моя Корюківщина» та дискотека. У парку за будинком культури «ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП» розміститься «Містечко майстрів», де будуть організовані виставка-продаж народних умільців та стилізовані святкові композиції підприємств, установ та організацій. У парку за райдержадміністрацією розташується майданчик громадського харчування та торгівлі сільськогосподарською продукцією «Гостинний двір». Саме тут відбудуться конкурси українського борщу та вареників, розташується козацький курінь з кулішем, а також шашличні та ятки з іншими смаколиками. Не будуть обділені увагою найменші гості свята: на майданчику біля районного будинку культури розкинеться «Дитячий майданчик», на якому будуть розміщені батути, атракціони та ігротеки для дітей.
***


Для участі в концертній програмі 24 серпня запрошуються представники молодіжних реп- та рокгруп. Довідки та реєстрація за телефонами: 2-29-23 та 0668022795.
***

Для участі в конкурсі відеопрезентацій «Моя Корюківщина» запрошуються фото- та відеолюбителі району. Роботи (тривалістю до 10 хв.) приймаються на флеш-носіях до 10 серпня 2011 року.Довідки та реєстрація за телефонами: 2-29-23, 0681941723, 0660510041.
***

Для участі у параді стилізованих дитячих візочків запрошуються мами, татусі, бабусі і дідусі, які мають творчу фантазію та хочуть зробити своїм дітям неповторне свято. Довідки та реєстрація за телефонами: 2-13-57, 0669938017.
***

Для участі у масовій танцювальній акції «Корюківський майданс» запрошуються особи віком від 15 років, які вміють рухатися під музику та мають щире бажання довести свою любов Батьківщині. Відбір та реєстрація учасників відбудеться 31 липня о 14.00 год. у районному будинку культури.
***

Для участі в святковому автопробігу «З ювілеєм, Україно!» запрошуються авто- та мотолюбителі. Довідки та реєстрація учасників за телефоном 0977745815.
***

Оргкомітет здійснює пошук жителів Корюківщини, які народилися в День незалежності 24 серпня в період з 1991року по 2010 рік, з метою їх урочистого привітання. Контактні телефони: 2-13-57, 0669938017. Агов! Відгукніться!
***

До участі у виставці домашніх улюбленців «Вони прикрашають життя» запрошуються власники кролів, котів, рибок, птахів та інших чудових живих істот. Довідки та реєстрація учасників за телефоном: 2-27-01.
***

До участі у ІІ-ій міській виставці собак запрошуються власники як породистих, так і безпородних собак. У рамках виставки відбудеться розіграш Кубка міста, конкурс «Дитина і собака» та конкурс карнавальних костюмів для собак. Довідки та реєстрація учасників за телефоном 0503132502.
***

Оргкомітет запрошує квітникарів, садоводів та овочівників району, які розводять незвичайні сорти рослин, узяти участь у конкурсах «Краща квіткова композиція», «Найбільший овоч», «Найбільший фрукт». Довідки та реєстрація учасників за телефоном: 2-27-01.
***
Організаційний комітет
Категорія: Громада та влада | Переглядів: 854 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України