КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Вересень » 24 » ОБІЦЯНКИ ЦЯЦЯНКИ !
10:19
ОБІЦЯНКИ ЦЯЦЯНКИ !

                          

                        

          ОБІЦЯНКИ - ЦЯЦЯНКИ !..

            РІК  МИНУВ,  ЩО  ВИКОНАНО ?

                                                                                                              ФОТОрепортаж

.

 

 "Нема ні сил, ні здоров'я сюди ходити,  все - більше сюди не прийду, ноги моєї тут не буде!" - так  з  ходу "випалив"  мені при зустрічі в лікарні один знайомий, з яким не бачилися років три...  "Ви  подивіться, що робиться: люди під кабінетами  втрачають свідомість, роздягнутися  нема де, туалету теж немає, в  одній маленькій кімнаті приймають хворих декілька терапевтів, кого слухати? один каже роздягайтеся, другий одягайтеся, а ще- дихайте, не дихайте...  Хворих  приймають  в одній кімнаті одночасно: жінок  і чоловіків... Знущання над людьми!  Лікарі  теж  мучаються - спробуй поприймай в таких умовах хворих, а ще й на виклики їхати і хворі в стаціонарі чекають на допомогу!  Навіщо  було  перед виборами  ламати  поліклініку?  Обіцяли, що за півроку, до нового року зроблять ремонт, повірили - обрали, а тепер депутат і його помічники обходять лікарню  десятою дорогою...  Хай би вже приїхав, ми б зустріли не гірше інших -  з хлібом-сіллю і  килимову доріжку владі постелили,  тільки влада не йде...   А  лікарі!?   Лікарі  у  нас гарні,  тільки влада- ніяка!"

  Ось таку розповідь почув від знайомого - та  чи передаси все, що говорять люди про владу, незручності роботи медперсоналу, поневіряння хворих.  Більше двох років ремонтують приміщення приймального покою, з липня  2012 року приміщення полікліники, а ще- актовий зал і не видно кінця того ремонту.  Розумні голови зі столиці знайшли свою "фірмочку", яка хутко все зламала, великі  гроші використала чи на ремонт, чи на дорогу, а в цьому році навіть цвяха не забили.  А  що ми можемо їм зробити ? - розводить руками районна влада, вони укладали угоду з  обласним "УКСом" без нашої участі, то тепер спитай у них...  А  ще казначейство, щоб завершити самим,  теж не проплачує і одна надія на допомогу паперової  фабрики, може допоможуть хоч завершити ремонт приймального  покою...

    Другий рік в ремонті, без опалення, знову буде стояти триповерхове приміщення поліклініки, то хто рахував скільки ще потім   потрібно буде коштів на завершення ремонту.

     Кажуть, що  депутати районної ради хотіли обговорити питання завершення ремонтів у лікарні на сесії, але це так і не поставили в порядок денний,  а шкода...

   5 вересня 2013 року в Корюківській центральній районній лікарні на зустрічі з  медичними працівниками району заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак  заявив: «Сьогодні медична галузь переживає нелегкий період.   І це зумовлено, насамперед, сучасними умовами життя та потребами громадян країни» та ще «Президент України Віктор Янукович зазначає: «У сучасних умовах перед системами охорони здоров’я постали нові завдання. Такі завдання полягають у зміцненні профілактичних служб, підвищенні доступності та якості медичного обслуговування, вдосконаленні первинної медико-санітарної допомоги, поліпшенні кадрового забезпечення, скороченні нерівності та забезпечення справедливості в охороні здоров’я; завданні модернізації інфраструктури, її адаптації до потреб у наданні допомоги при хронічних неінфекційних хворобах», — зауважив Іван Бузак.   ОСЬ  ТАК !!!                            А підсумовуючи обговорені питання, заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак жодним чином не відповів скільки ще терпіти те неподобство, коли завершиться ремонт приміщень райлікарні  і хто в тому винен.

   За останні місяці  у районі декілька разів побували: голова Чернігівської  ОДА  Володимир Хоменко,  голова Чернігівської  обласної ради Анатолій Мельник , народний депутат Ігор Рибаков,- тільки  чомусь їм не нагадали, а вони забули про передвиборчі обіцянки: як і про лікарню, так і про будинок для лікарів, а даремно...   Скоро знову вибори і Президент  принципово може спитати,  як за обіцянки, так і  за роботу,   а ще за контроль використання бюджетних коштів.     

  P. S.   Міська та районна влада чекає дива, але  дива не буде, то треба питання про надання медичних послуг  у райлікарні  та закінчення ремонтів   виносити на сесії  рад і не сидіти в кабінетах, а діяти, пам'ятаючи вислів, що під лежачий камінь вода не тече , а ще- хто стукає і  вимогливо стукає, тому відчиняють  двері...               Фото з серпня - вересня  2013 року 

                                        ПРО  ЦЕ  ПИСАЛИ  ПЕРЕД  ВИБОРАМИ ...

У ході робочого візиту губернатора та народного депутата до Корюківського району було обговорено низку важливих питань           http://koradm.cg.gov.ua/index.php?id=28855&tp=0

Спільно вирішувати проблеми      http://korjukivka-sity.at.ua/news/  

 14 червня 2012 року  з робочим візитом у Корюківському районі перебував голова облдержадміністрації В.М.Хоменко та народний депутат України, лідер фракції «Реформи заради майбутнього» І.О.Рибаков... 

 У ході робочої поїздки гості також побували в приміщенні, яке передбачається переобладнати під гуртожиток для лікарів та ознайомилися з ходом реконструкції приміщення. Окрім цього, в Корюківської центральної районної лікарні відбулася зустріч гостей з персоналом лікарні, під час якої відбувся продуктивний діалог керівництва з медичним персоналом. Були підняті питання щодо кадрового забезпечення лікарні, капітального ремонту як приміщення самої лікарні, так і під’їзних доріг до населених пунктів району, обладнання кімнати, де спостерігаються діти після проведення щеплень та ін.. Поважні гості ознайомлення з ходом ремонту поліклініки та приймального відділення центральної рай лікарні та вручили подарунки: обладнання для клінічної лабораторії (ваги лабораторні PS 1200С/1) та 2 сумки-укладки лікаря швидкої допомоги. 

    Так, за сприяння народного депутата, з державного бюджету Корюківському району виділено майже 6 мільйонів гривень на газифікацію та ремонт 10 соціально значущих об’єктів: газифікацію дитячого садка у с. Холми, ремонт каналізаційної системи у Корюківській школі №1, капітальний ремонт приймального відділення та відділення швидкої допомоги ЦРЛ та інші.

Високопосадовці також побували на території колишньої міської четвертої школи, яку планується реконструювати під гуртожиток для медичних працівників, де зустрілися з молодими лікарями та майбутніми студентами медичних вищих навчальних закладів. Керівник області та народний депутат України відвідали й центральну районну лікарню, поспілкувалися з її колективом.

                      ПРОЙШОВ  РІК,  ЩО  ВИКОНАНО ?   А  майже нічого, вибори закінчилися і про обіцянки забули ...




   

  

                               Бувше примішення школи, де можливо ???  будуть надані квартири медпрацівникам









                                                              Приміщення полікліникі райлікарні, що ремонтується
                                                  









                                                     Черги на прийом до лікарів під кабінетами відділення  лікарні







                                                                   Губернатор дає настанови в Корюківці

                                                           Депутат Верховної Ради  Ігор  Рибаков  в селі Перелюб




                                                               Зустріч   Івана  Бузака з  медпрацівниками   



    

Категорія: Точка зору | Переглядів: 1195 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Elena19  
Это конечно кошмар! Но поверьте, здесь хотя бы дешево стоят услуги докторов, в отличии от того же Юга. Я была приятно удивлена отношением врачей к больным, их вниманием и попыткой помочь. Я не хочу приводить в пример города где так же безвыходная ситуация заставила обратиться в медчасть, но даже супер оборудованные палаты,  новейшее оборудование не заменят человеческого отношения.

1 valentina  
ДАААА! Как говорится "без комментариев".Глядя на лица медработников,понимаешь,как ловко наши вожди-руководители ловко лапшу на уши вешают.А депутату ещё и дорожку выстелили.Смех да и только!Ещё досада,возмущение,гнев и удивление!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України