КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Квітень » 10 » ОБЕРЕЖНО, АФЕРИСТИ ПОЛЮЮТЬ ! Доглядальниця оженила на собі пенсіонера, а тепер залякуванням вимагає квартиру
10:11
ОБЕРЕЖНО, АФЕРИСТИ ПОЛЮЮТЬ ! Доглядальниця оженила на собі пенсіонера, а тепер залякуванням вимагає квартиру

     ОБЕРЕЖНО,  АФЕРИСТИ  ПОЛЮЮТЬ !

Доглядальниця оженила на собі пенсіонера, а тепер залякуванням вимагає квартиру

  .

    Доглядальниця оженила на собі пенсіонера, а тепер залякує та вимагає, щоб чоловік виселився з власної ж двокімнатної квартири. Так свою ситуацію «Відомостям» описав 88-річний чернігівець Василь Козлов. Дідусь каже, що боїться вже не тільки за житло, але й за себе. І запевняє: шукав помічницю, а натрапив на аферистку. 

Замість помічниці — дружина

Коли чотири роки тому померла дружина, Василь Козлов залишився зовсім один. Вже немолодий інвалід другої групи не справлявся з домашніми справами, а тому вирішив підшукати собі помічницю.
— Я натрапив на оголошення в газеті про послуги доглядальниці. Зателефонував. 59-річна Надія Поташна погодилася мені допомагати. Зазвичай у такій ситуації укладають договір довічного утримання в замін на квартиру після смерті її власника. Але у мене квартира не приватизована, тому такий договір ми підписати не могли. Я їй так одразу і сказав, але Надія Миколаївна заспокоїла: вихід є, і вона знає, як усе оформити, — розповідає пан Василь.
Жінка запропонувала розписатися. Василь Михайлович погодився. І вже за два місяці знову був одруженим. Ще через місяць доглядальниця прописалася в його квартирі як дружина.

«Коли ти подохнеш, ми повернемося в Чернігів»
Але на цьому схема не закінчилася. Помічниця захотіла прописати на квадратних метрах свого чоловіка ще й дочку.
— Вона мені сказала, що це тимчасово. Дочка хоче одружуватися у чернігівському РАГСі, а без міської прописки зробити це нібито неможливо. Надія Миколаївна запевняла: відгуляють весілля — й одразу випишеться. Я вже прив’язався до своєї доглядальниці. Повністю їй довіряв, тому і не запідозрив ніякого підступу, — пояснює пенсіонер.
Але донька не виписалася ні через місяць, ні через два. А після нагадувань Василя Михайловича помічниця влаштувала йому скандал, зібралася й поїхала у рідну Корюківку, геть-чисто забувши про старигана.

 — Вона сказала: хочеш, щоб я за тобою доглядала, поїхали до мене в Корюківку, а тут хай живуть діти. У мене тоді зі здоров’ям були серйозні проблеми, я ніяк не міг залишатися сам, тому й поїхав і прожив там дев’ять місяців, — пригадує Василь Козлов. —Час від часу мене просили: виписуйся з чернігівської квартири. А потім і взагалі наказали. Коли я відмовився, зять Надії Миколаївни мене побив. Звертатися до правоохоронців сенсу не було, адже цей зять служить у Корюківському райвідділі міліції. Тож я викликав таксі й за останні гроші втік назад додому. Напослідок тільки почув: «Коли ти подохнеш, ми повернемося в Чернігів». Це було ще в серпні 2010-го. З того часу живу один, ніхто за мною не доглядає. Хоча я писав їй листи, просив повернутися, мені одному себе обслуговувати важко. Нещодавно дізнався, що дочка Поташної прописала в моїй квартирі ще й свою дитину. А цієї весни знову почалися погрози. Тепер ця жінка ще й вимагає поділити моє житло.

Дід просто ревнивий

З Надією Поташною ми зв’язалися телефоном, вона досі живе в Корюківці. У жінки зовсім інша версія подій.
 — Він у мене закохався, і я була його законною дружиною — це підтвердив суд. Але жити я з ним не можу — боюся, що він мене вб’є. Коли ми жили разом у Корюківці, він приревнував мене до зятя й побив. Та й що за ним доглядати, він хіба немічний? — заявляє Надія Поташна і жаліється: — Він змушує мене виписати з квартири доньку та її дитину. Але ми все ще доведемо у суді.

Хто більший хуліган

У непростих сімейних стосунках розбирається і міліція. Ще у 2011 році (що примітно, коли подружжя вже не жило разом, Надія Миколаївна була у Корюківці й, за словами дідуся, зовсім до нього не навідувалася) жінка заявляла правоохоронцям, що пенсіонер нібито її побив. Тоді сімейну драму оформили як дрібне хуліганство. І Василь Михайлович заплатив 51 гривню штрафу. Тепер же сам чоловік звернувся зі скаргою, що невідомі увірвалися до його квартири, побили його, погрожували й вимагали виписатися. За цим фактом перевірка ще триває.
Зараз свою правоту кожен доводить у судах. Надія Поташна вимагає її вселити у злощасну квартиру. А Василь Козлов — виписати все сімейство Поташних з його житла, адже ніхто з них там не проживає вже більше двох років. «Відомості» слідкуватимуть за рішенням Феміди.
Тепер Василь Михайлович вже не шукає помічниць за оголошеннями — боїться. І нікому не радить, адже замість допомоги отримав на старості літ халепу.

                                    Джерело         Ольга Чижова, тижневик «Чернігівські відомості» №14 (1152)
Категорія: Право знати | Переглядів: 773 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України