КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Липень » 25 » «Об’ява» допоможе знайти свою половинку
16:07
«Об’ява» допоможе знайти свою половинку


            «Об’ява» допоможе знайти свою половинку

Життя – складна річ. Така проста фраза, але така правдива. Одна з найважливіших складових щасливого життя – знайти свою пару, свою другу половинку. I це завдання для багатьох із нас іноді виявляється доволі складним, із різних причин, які часто не від нас залежать. Але часи змінюються, і зараз на допомогу тим, хто шукає собі пару, приходять спеціалізовані інтернет-сторінки.


 Рубрика «Знайомства» на популярній українській дошці оголошень OBYAVA.ua дуже швидко полюбилася мешканцям нашої області і стала дійсно всенародно популярною. Люди розміщують тут свої анкети і шукають свою другу половинку теж саме тут. Шукають і знаходять! У чому ж переваги цього сайта, за що його полюбили прості люди? 

Головна перевага – розміщення оголошення (анкети) в рубрику «Знайомства» обсолютно безкоштовне. Ніхто з вас за це грошей не візьме, будьте певні. Причому при заповненні анкети вказується мета знайомства, і це суттєво спрощує пошук необхідних анкет. Відразу видно, хто розмістив анкету для серйозних стосунків і створення сім’ї, хто для романтичних відносин, а хто для дружби і спілкування. Також можно передивлятися анкети по кожному місту України окремо. Наприклад, вибрати Чернігівську область і шукати собі пару саме тут.

 

Ще одна перевага – тут можна писати повідомлення один одному і спілкуватися прямо на сайті. Це цілком приватно, ніхто цієї переписки не бачить, але робити це можуть тільки ті, хто сам розмістив свої анкети на сайті. А якщо хтось неприємний буде вам докучати своїми повідомленнями, то його можна в будь-який момент легко заблокувати. 

Зрозуміло, що існує певна недовіра: мовляв, хто ж буде чоловіка чи жінку через інтернет шукати? Але будьте певні, шукають, і доволі успішно. Люди знаходять одне одного, знайомляться, сходяться. То ж чи не варто спробувати, адже це зовсім нескладно і зовсім не так страшно, як може здатися на перший погляд. Заходьте на сайт, переглядайте оголошення в рубриці «Знайомства», пишіть повідомлення тим, хто вас зацікавив. Ну і розміщуйте власні анкети, можливо доля чекає саме цього вашого кроку? 

Довідка:

OBYAVA.ua це нова українська дошка оголошень в інтернеті, яка швидко набирає популярності. По Чернігівській області тут розміщено майже 11 тисяч оголошень. Тут продають свої товари і вітчизняні виробники, і тисячі простих українців. Основні рубрики сайта: квартири і будинки, транспорт, одяг, дитячі товари. Також сайт популярний при пошуку роботи, а рубрика «Знайомства» є однією з найвідвідуваніших
Категорія: Тут я живу | Переглядів: 843 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України