КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Лютий » 24 » «Ну-мо, хлопці!»
13:22
«Ну-мо, хлопці!»

           «Ну-мо, хлопці!»

.

   З нагоди Дня Захисника Вітчизни у спортивній залі Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 відбувся військово-патріотичний конкурс «Ну-мо, хлопці!», організований відділами у справах сім’ї, молоді та спорту і освіти райдержадміністрації та районним військовим комісаріатом. У конкурсі цього року брали участь старшокласники – випускники загальноосвітніх навчальних закладів району, у яких вивчається предмет «Захист Вітчизни». Зокрема, свої команди представили Корюківські ЗОШ І-ІІІ ст. №4, гімназія, Холминська та Савинківська загальноосвітні школи. 

Конкурсантів оцінювало журі у складі: Л.Г.Остапенко, начальника відділу освіти райдержадміністрації; Д.Л.Малиша, спеціаліста військкомату; О.О.Лашка, керівника СТК ТСОУ. У вітальному слові до учасників змагань та гостей свята вони побажали майбутнім захисникам Вітчизни не забувати славних традицій старших поколінь, готувати себе до служби як фізично, так і морально. 

Програма військових змагань допризовників складалася з шести конкурсів: стройова підготовка, комплексна силова вправа, інтелектуальний конкурс, підтягування на високій перекладині, надівання протигазів та евакуація потерпілого, сигнали управління строю за допомогою прапорців. Глядачі із захопленням поцінували цікаві виступи всіх команд-учасників. А кому ж віддали перевагу?

 

   За підсумками журі конкурсу, І місце четвертий рік поспіль вибороли юнаки міської школи №4 (викладач предмету «Захист Вітчизни» С.В.Тихоновський), ІІ місце посіли юнаки міської гімназії (викладач Ю.Л.Шемет), ІІІ місце – юнаки Холминської загальноосвітньої школи (викладач В.М.Демченко), ІV місце – юнаки Савинківської загальноосвітньої школи (викладач М.М.Скороход). Переможці нагороджені дипломами Корюківської районної ради та райдержадміністрації, медалями та кубком. Всі учасники конкурсу та викладачі отримали подарунки. 

 
Організатори змагань висловлюють щиру вдячність учасникам конкурсу та викладачам предмету «Захист Вітчизни» за гарну підготовку до участі у цьому військово-патріотичному заході, що свідчить про гарне виховання юнаків та високий професіоналізм їхніх наставників.

                                                                                                       Джерело  http://koradm.cg.gov.ua 

Категорія: Події | Переглядів: 1247 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України