КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Листопад » 16 » Наші в Полтаві
22:16
Наші в Полтаві

       Наші  в  Полтаві

                                                                                                          ФОТО ТА  ВІДЕОРЕПОРТАЖ

12 листопада у Полтаві відбулася четверта півфінальна гра Всеукраїнського профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу «ПОУМУ» (професійна орієнтація учнівської молоді України).


Чернігівщину цього року представляла команда «СМАК» з Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 учнів 11-х класів: капітан команди Роман Ващенко, члени команди:

— Нікітін Станіслав,

— Гончаренко Майя,

— Тихоновська Яна,

— Тосенко Катерина,

— Демиденко Владислав,

— Мазко Євгеній,

— Хлюренко Роман,

— Лисенко Олександр,

— Лагодний Андрій.




                     Джерело         ВІДЕОРЕПОРТАЖ  розміщено  на  веб-сайті  Корюківської  ЗОШ №1   http://koryukivska1.ucoz.ua/

У кмітливості, дотепності, гуморі та обізнаності у світі професій вони змагалися з командами Полтавської («Груз без маркировки»), Сумської («П’ята школа»), Кіровоградської («Жертвы экспериментов») областей та міста Києва («Old School»). Організаторами заходу виступили Державний центр зайнятості та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.

Того дня палац дозвілля «Листопад», саме там проходив турнір, став епіцентром жартів та сміху. Незважаючи на те, що конкурс «ПОУМУ» досить молодий, він вже встиг завоювати симпатію глядачів. У залі був аншлаг. Зібралися школярі – учні випускних класів полтавських шкіл та групи підтримки команд. Сцена, осяяна вогнями, миготіла і переливалась. Яскраві масштабні декорації зачаровували. У залі панувала святкова, весела атмосфера.

Журі – поважне. Тут і посадовці, і співаки. До його складу увійшли: начальник відділу профорієнтації ДЦЗ Інна Бондіні (вона ж - голова журі), директор Полтавського ОЦЗ, представники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту підготовки кадрів ДСЗ та українські співачки.

Програма турніру складалася з трьох конкурсів - презентація команди на тему: «Ким бути? Ось в чому питання!», реклама професій та музичний конкурс на професійну тематику. Під час гри діти у веселій гумористичній формі презентували різноманітні професії, зокрема команда «СМАК» демонструвала рекламу професії військовослужбовець та музичний конкурс за професією слюсар-сантехнік. Кожна з команд вражала своїми дотепними жартами, кмітливістю, винахідливістю, обізнаністю в особливостях певних професій, злагодженим співом та запальними танцями. На «великій» сцені учні поводились як справжні артисти. Запам’ятались їх артистизм, чудові костюми та оригінальність постановок номерів.

Піднесений настрій публіки підтримували запальні ведучі – «Дєвушка Блонда» та Євген Галич, котрі цілий вечір, «не збавляючи обертів», жартували і по-доброму підсміювались один з одного, чим і розважали глядачів. Порадували виступами і присутні зірки – Юлія Войс та Сабріна, які виконали свої хіти.

Інтрига щодо переможця зберігалася до останнього, адже всі команди настільки вдало розкрили суть окремих професій, їх вибору, можливості працевлаштування після завершення навчання, що показали, як кажуть, вищий клас. Тому, підбиваючи підсумки гри, журі вирішило, що кожна з команд гідна перемоги. «СМАК» було нагороджено дипломом „За кращу командну роботу». Усі учасники змагань від спонсорів отримали сучасні мобільні телефони та лімітоване видання «Енциклопедія України».





«Гарно, креативно, динамічно, суперово! Всі ви – монтажники позитиву!» — так прокоментували виступи команд члени журі. А ведучий дотепно заявив: «Якщо в Україні такі діти, то служба зайнятості має радіти».

Організатори ж впевнені: учасники змагань отримали безцінний досвід та знання, які обов’язково знадобляться їм у житті.

Яскраве дійство завершилося гучними оплесками вдячних глядачів, залишивши у їхніх серцях море позитивних емоцій і приємних вражень. Але змагання продовжується. Всі півфінали та фінал «ПОУМУ» з грудня транслюватимуться на всеукраїнському музичному каналі М1.


Наразі триває інтернет-голосування за приз глядацьких симпатій на сайті http://poumu.com.ua/. За результатами голосування команда-переможниця отримає цінні призи. Там же, на сайті, розміщені новини про підготовку турніру-2011 та проведені півфінальні змагання, фото і відеоматеріали про ігри ПОУМУ 2010 року і команд-учасниць 2011 року, зокрема команду «СМАК». Отже, підтримайте своїх! Щодня голосуйте на сайті http://poumu.com.ua/ за команду нашої області! Саме ваш голос може стати вирішальним!
«СМАК» гідний перемоги!






Корюківський районний центр зайнятості вдячний спонсорам команди «СМАК»: ФОП Міщенку В.Б., ФОП Котляровій О.В., ФОП Луговець Н.С., ФОП Носаченко А.В., ФОП Алексієнко С.М., ФОП Гаврюш Н.П.


Директор Корюківського районного центру зайнятості Вікторія Лисенко

                                                                   Джерело     http://koradm.cg.gov.ua/

Категорія: Події | Переглядів: 1084 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України