КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Серпень » 31 » На підсумковій освітянській Колегії проаналізували розвиток галузі в громаді
10:45
На підсумковій освітянській Колегії проаналізували розвиток галузі в громаді
  

     На підсумковій освітянській Колегії проаналізували розвиток галузі в громаді

Напередодні нового навчального року працівники галузі освіти спільно аналізують досягнення та недоліки в роботі, обговорюють навчальні плани, визначають пріоритетні завдання.

З цією метою сьогодні в Корюківській гімназії відбулась підсумкова Колегія, за участі першого заступника міського голови Олександра Савченка, педагогічних колективів освітніх закладів Корюківської об’єднаної територіальної громади.

З доповіддю, в якій було проаналізовано стан розвитку освіти в громаді, виступила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Ірина Наумчик. Особлива увага в ході аналізу була приділена загальній середній освіті, яка наразі проходить етапи реформування і впровадження нових форм та методів навчання. Так, з 1 вересня Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1 функціонуватиме як опорна школа, яка повністю відповідає даному статусу. У цій же школі запроваджується програма «Інтелект України», по якій навчатимуться 23 першокласники.

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№4 буде забезпечувати якісне інклюзивне навчання. Для дітей з особливими освітніми потребами створюється медіацентр, закуповується обладнання для проведення занять з піскотерапії.

Окрім іншого, проаналізовано результати державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання, роботу шкільних бібліотек, міжшкільного навчально-виробничого комбінату, результативність предметних олімпіад, досягнень у науковій роботі. За цими напрямками є певні недопрацювання, а тому увага педагогів було звернута на необхідність покращення роботи. Акцент було зроблено й на широкому застосуванні інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі.

Обговорювалась робота в напрямку національно-патріотичного виховання дітей, їх оздоровлення. Йшла мова також про роботу дошкільної та позашкільної освіти, яка забезпечує всебічний розвиток особистості дитини. У громаді діють 4 дошкільні навчальні заклади, Центр дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацька спортивна школа. Остання показує вагомі результати та розширюватиме свою роботу новими видами спорту.

Досвідом роботи з удосконалення навчально-виховного процесу та впровадження в нього інноваційних технологій поділились директор Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Лариса Лізіна, директор Корюківської ЗОШ І ст. №2 Людмила Баглай, заступник директора Корюківської гімназії з навчально-виховної роботи Валентина Ситенька. Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Алла Кириченко коротко ознайомила колег з основними положеннями проекту Закону України «Про освіту», поінформувала про роботу районної профспілки та закликала педагогічні колективи до тісної співпраці.

В цілому, освітні заклади громади готові до нового навчального року. Завершуючи доповідь, Ірина Наумчик закликала колег удосконалювати свою роботу, займатись самоосвітою, на засадах партнерства зацікавлювати учнів та спонукати їх до отримання нових знань.

Підводячи підсумки Колегії, перший заступник міського голови зауважив на важливості злагодженої роботи всіх навчальних закладів громади. Він також зазначив, що міською радою вже надано значну фінансову підтримку для покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, і робота в цьому напрямку триватиме. Окрім цього запроваджено стимулювання для педагогів – рішенням міської ради було затверджено Положення про призначення щорічної премії педагогічним працівникам навчальних закладів Корюківської міської ради.

На завершення зборів відзнаками та квітами привітали керівників літніх пришкільних таборів та молодих спеціалістів, що приступають до роботи в новому навчальному році.

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 612 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України