КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2014 » Листопад » 26 » «Музика душі» здивувала Новгород-сіверців ! Корюківський ансамбль скрипалів «Віоліночки» відзначив своє 20-річчя
19:46
«Музика душі» здивувала Новгород-сіверців ! Корюківський ансамбль скрипалів «Віоліночки» відзначив своє 20-річчя

     «Музика душі» здивувала Новгород-сіверців ! 

Корюківський ансамбль скрипалів «Віоліночки» відзначив своє 20-річчя


.

    Школа мистецтв ім. Олександра Самійловича-Корнієвського міста  Корюківка цього року святкує одразу три значні ювілейні дати – 20-річчя ансамблю скрипалів «Віоліночки», 25-річчя хорового класу і стільки ж відділу образотворчого мистецтва. З цієї нагоди 19 листопада у районному будинку культури відбувся святковий концерт під назвою «Музика душі» за участі дитячого зразкового аматорського ансамблю скрипалів «Віоліночки».

   Познайомитись з гостями та привітати ансамбль скрипалів з днем народження зійшлася повна зала глядачів. Скрипалі з’явилися на ювілейному концерті у новенькому вишиваному вбранні, яке придбали напередодні і зберігали для особливої нагоди. Новгород-сіверців здивувала надзвичайно красива концертна програма – музика з відомих улюблених кінофільмів, на яких зростало не одне покоління «Доживемо до понеділка», «За сімейними обставинами», «Велика перерва», «Службовий роман» тощо. Глядацька аудиторія підтримувала аплодисментами кожний виступ. Заступник голови райдержадміністрації Борис Домоцький звернувся до гостей зі словами найкращих побажань та подякував їм за музичний шедевр.

   Борис Домоцький - заступник голови Новгород-Сіверської РДА: "Концерт, який підготовлений творцями, скрипалями, викладачами, учнями Корюківської музичної школи, це справжнє диво. Всі красиві і розумні. Тим, хто принесли на Новгород-Сіверську землю це високе мистецтво, бажаю здоров’я, щоб у вашій долі все склалося, бо саме таким мистецтвом ви даруєте радість та впевненість людям навіть у найскладніший у країні час".
    Завідуюча відділом культури Новгорода-Сіверського Ніна Матвіюк сподівається, що ансамбль ще не раз завітає до Новгорода-Сіверського, та подарувала путівники міста.
   Ніна Матвіюк - завідуюча відділом культури Новгород-Сіверської РДА: "Таємниця музики в тому, що вона знаходить невичерпне джерело вираження там, де закінчується мова. Ми сьогодні це відчули. Ви для нас влаштували сьогодні велике свято, жоден в цій залі не залишився байдужим до мистецтва музики. Я хочу побажати вашому колективу великого натхнення, вдачі, процвітання. Сподіваємось ще не раз побачити вас у гостях. На згадку я хочу подарувати і відділу культури Корюківської РДА, і музичній школі туристичні путівники, щоб згадувати наше місто".

Директор Новгород-Сіверської музичної школи Людмила Бунак висловила слова вдячності за теплі хвилини музики, які відчули всі присутні у концертній залі.

Людмила Бунак - директор Новгород-Сіверської музичної школи: "Я хочу подякувати за такі теплі хвилини музики, які ми відчули серцем. Процвітання вам, вдачі, здоров'я, натхнення і щоб наша Україна пишалась такими людьми, як ви".

Завідуюча відділом культури Корюківської РДА Юлія Сита подякувала за теплий прийом та запросила музикантів Новгород-Сіверщини з візитом.

Юлія Сита - завідуюча відділом культури Корюківської РДА: "Ми вдячні новгород-сіверським жителям і екскурсоводам за дуже теплий прийом. Дуже гарне місто, дуже гарні жителі, ми вперше їдемо з концертом для вас, але я вважаю, що не в останнє. Ми також запросили ваших музикантів з музичної школи, щоб вони з візитом приїхали до нас".

Сьогоднішній дитячий зразковий аматорський ансамбль скрипалів «Віоліночки» – це плід багаторічної професійної роботи. Керівник ансамблю Олена Мельничук розповіла про програму, яку вивчають діти у музичній школі.

Олена Мельничук - керівник ансамблю «Віоліночки»: "В нашому ансамблі дітки і співають у хорі, і виступають. Спочатку діти починають зі співу. Скрипку беруть дещо пізніше, коли навчаться грати, тому що програма складна і не всі маленькі можуть таке зробити. Ще ми практикуємо таке, як музичні казки, щоб заохотити дітей".

Тісна співпраця у поєднанні з безмежною любов’ю до музики – запорука того успіху, якого досягли нині «Віоліночки». Бажаємо їм натхнення та нових творчих злетів.




http://trksiver.com.ua
Категорія: Тут я живу | Переглядів: 677 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України