КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Грудень » 26 » Міський голова Ратан Ахмедов прозвітував про роботу Корюківської міської ради у 2017 році ФОТОрепортаж
12:57
Міський голова Ратан Ахмедов прозвітував про роботу Корюківської міської ради у 2017 році ФОТОрепортаж
  

      Міський голова Ратан Ахмедов прозвітував про роботу                      Корюківської міської ради у 2017 році

                                                                                                                                             ФОТОрепортаж

На відкритій зустрічі з представниками громади, яка відбулась 23 грудня в міському будинку культури, мова йшла про підсумки роботи Корюківської міської ради за рік. Міський голова розповів громадськості про роботу виконавчого апарату, виконкому, депутатського корпусу міської ради.

Зокрема, за звітний період відбулось 12 засідань сесій міської ради, на яких розглянуто і прийнято понад 300 рішень. Більше 500 рішень прийнято на 25 засіданнях виконавчого комітету. Міською радою видано близько 15 тис. різного плану довідок громадянам.

Ратан Ахмедов доповів про виконання бюджету, його доходи та видатки. Серед останніх основними були видатки на розвиток медицини (ремонт пологового та покрівлі інфекційного відділення, ремонт холу ЦРЛ, придбання житла лікарям, навчання студентів медичних навчальних закладів, спів фінансування інших проектів), благоустрій (освітлення вулиць, встановлення камер відеоспостереження, реконструкція Парку Пам’яті, роботи на міському пляжі, встановлення різних об’єктів благоустрою), розвиток спорту, підтримку та розвиток галузі культури (оновлюється матеріальна база).

Корюківська громада дбає про підростаюче покоління, тому лише за цей рік було встановлено 5 сучасних дитячих майданчиків, облаштовано інклюзивну кімнату в міській ЗОШ №4.

Окрім цього, серед реалізованих проектів – багатофункціональний спортивний майданчик на базі тієї ж школи, а в перспективі – міні-футбольне поле на території гімназії; скейт-майданчик; цілий ряд підтриманих молодіжних проектів (літні мистецькі вечори, Міжнародний зимовий Кубок КВК, «Корюківка вишивана», «Наше Різдво», «Корюківка-місто добрих справ» та ін..).

Одним із важливих напрямків роботи є турбота про здоров’я громадян. Так, наразі в с.Сядрине будується нова свердловина для забезпечення жителів якісною питною водою. З цією ж метою в Корюківці будуються водогони та в наступному році планується будівництво свердловини.  Також цього року Корюківка долучилась до загальної європейської практики по роздільному збиранню сміття – в місті були встановлені контейнери для пластикових відходів.

Міський голова повідомив, що значна увага приділяється роботі комунальних господарств. Підтвердженням тому є цьогорічна закупівля комунальної техніки: дорожня машина-самоскид, причеп з маніпулятором, екскаватор-навантажувач, автопідйомник (24 м) та ін..

Прозвітував Ратан Ахмедов і про ситуацію з ремонтом доріг, загальний обсяг видатків на які цього року перевищив минулорічний показник у 7 разів. Міський голова зауважив, що досить масштабний ремонт дорожнього покриття став можливий також завдяки митному експерименту.

Серед проектів, що будуть реалізовуватись, наймасштабнішими є «Новий освітній простір» – впровадження нової філософії загальноосвітньої школи (на базі ЗОШ №1) та Центр надання адміністративних послуг – прозорий офіс з концепцією «послуга за один візит».

Після презентації звіту громадяни отримували відповіді на поставлені запитання, звертались з проханнями і пропозиціями.

На завершення зустрічі міський голова подякував усім, хто долучається до розвитку громади, небайдужій та активній молоді; платникам податків; народним депутатам України, які також роблять вагомий внесок у розвиток Корюківської ОТГ; обласній та районній владі, депутатському корпусу і виконкому міської ради, завдяки конструктивній співпраці з якими вдається реалізувати заплановане; громадським активістам і волонтерам; церковним громадам; працівникам бюджетної і комунальної сфери. Особливу подяку Ратан Ахмедов висловив жителям громади, чия активна громадська позиція та підтримка спонукає до вдосконалення роботи.

                                                                                                    Джерело  http://koryukivka-rada.gov.ua/

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 593 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України