КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2015 » Березень » 30 » Міська рада отримала договір на виділення м. Мені півмільйона євро А У НАС ?.. А У НАС ПРОСПАЛИ !??
17:44
Міська рада отримала договір на виділення м. Мені півмільйона євро А У НАС ?.. А У НАС ПРОСПАЛИ !??

Міська рада отримала договір на виділення   м. Мені півмільйона євро   

      А  У  НАС ?..   А  У   НАС  ПРОСПАЛИ !?? 

 .

   Цього тижня до Менської міськради надійшов від Європейської Комісії договір, який передбачає виділення близько 500 тисяч євро допомоги на модернізацію вуличного освітлення у Мені з використанням енергоефективних технологій, повідомляє "Наше слово".

   Наша міська рада єдина у Чернігівській області, яка змогла підготувати проект (що є саме по собі дуже складною роботою) і домогтися його схвалення Європейською Комісією.

– Ще у травні 2013 року мною було підписано Угоду мерів, а у лютому 2014 року на сесії міськради затверджено План дій зі сталого енергетичного розвитку до 2020 року, – розповідає міський голова Федір Фесюн. – Усе це дозволило нам взяти участь у конкурсі проектів і у підсумку залучити кошти Євросоюзу на розвиток нашого міста.

За словами Федора Івановича, Єврокомісія виділяє кошти на умовах співфінансування. Тобто, зазначена сума – це близько 80 відсотків усіх запланованих витрат. Решту має профінансувати міська рада. Після успішної реалізації проекту Мена матиме сучасне і економне вуличне освітлення.

– План дій зі сталого енергетичного розвитку передбачає заходи для поступового вирішення найгостріших проблем нашої громади, – каже Федір Фесюн. – Я радію першому успіху, який водночас покладає на нас велику відповідальність не лише перед мешканцями Мени, а й перед нашими європейськими партнерами. Тому ми докладемо всіх зусиль для успішної реалізації цього проекту. Адже це дозволить нам і у майбутньому продовжувати співпрацю з Євросоюзом для вирішення проблем Мени. Вже маємо певні ідеї, які спробуємо втілити в життя за підтримки європейських партнерів.

Уже наступного місяця у Мені має відбутися презентація проекту, яка дасть офіційний старт його виконанню.

До речі, з’явився шанс все ж реалізувати й проект «Парк моєї мрії». Нагадаємо, що ще 2013 року проект з такою назвою був розроблений міськрадою і поданий до Кабінету міністрів. Тоді його підтримали, але через складну політичну й економічну ситуацію кошти на впровадження так і не надійшли.

І ось начальник Управління впровадження та моніторингу пріоритетних проектів будівництва Мінрегіону України Надія Бондарчук повідомила, що цього року буде забезпечено фінансування проектів-переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм місцевого самоврядування у 2013 – 2014 роках. Як відомо, серед них і проект нашої міської ради «Парк моєї мрії».

  P, S,   У  сусідньому  районі  влада більш наполеглива і щось  робить для людей, а у нас ???   А у нас чекають  з  лісу  погоди...   Мабуть  треба  громаді  задуматися  як змінити ледащу місцеву владу,  та  працювати над тим,  щоб Європа  допомогла   нам     добудувати  Меморіальний  комплекс  пам’яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами. Корюківка  і  корюківчани  заслуговують на це як  ніхто інший.


Категорія: Громада та влада | Переглядів: 600 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України