КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Вересень » 18 » Місцеві вибори-2010: партія влади «сдєлала» виборчі комісії на Чернігівщині
09:43
Місцеві вибори-2010: партія влади «сдєлала» виборчі комісії на Чернігівщині

Місцеві вибори-2010: партія влади «сдєлала»

виборчі комісії на Чернігівщині

Крім, звісно, обласної виборчої комісії, люди Партії регіонів очолили на Чернігівщині також і ключеві виборчі комісії: Чернігівську та Ніжинську міські, Чернігівську районну, а також найближчі до Києва (по земельним питанням) Бобровицьку, Козелецьку районні.
Враховуючи, що від "тушок" Партії захисників Вітчизни від фракції НУ-НС включено у сім ТВК по три регіонала (Бахмацька, Козелецька, Корюківська, Носівська, Прилуцька, Сосницька, Щорська виборчі комісї) та від ХДС ще у три виборчі комісії (Чернігівську, Ніжинську міські, Ніжинську районну), то незабаром в багатьох комісіях неугодних голів ТВК від ВО"Батьківщина"(БЮТ вже немає!) можуть замінити на більш "достойних" людей від ПРУ або її технічних партій.
Крім того, ЦВК свідомо у багатьох виборчих комісіях призначала на посади секретарів і заступників голови від УНП і інших опозиційних партій осіб, які завідома не зможуть працювати на звільненій основі, і навпаки найбільш підготовлені особи було не включені до складу ТВК. Іх було вибито людьми від «щирого патріота» Кармазіна або від ХДСоюзників Стретовича-Жванії (обласна, Чернігівська і Ніжинськаміські, Корюківська, Козелецька, Сосницька, Бахмацька, Щорська, Менська районні виборчі комісії).
Так само невдовзі з’ясується, що "помилково" на посади голів ТВК призначені особи від ВО"Батьківщина"і інших неугодних, які не зможуть «виконувати» свої обов’язки, тому їх за рішенням більшості членів від присутніх на засіданні комісії буде усунено з цих посад.
Чому не призначено жодного голови ТВК від УНП ? Чому немає жодного представника УНП також в обласній, Чернігівській міській, Ніжинській, Прилуцькій міських, Бахмацькій, Козелецькій, Корюківській, Ніжинській, Носівській, Прилуцькій, Сосницькій, Щорській районних виборчих комісіях. Хоча подання до ЦВК від Української народної партії були в усі ці ТВК області.
До речі, чотири районні виборчі комісії очолюють литвінівці, по дві ТВК - представники ПРП і СУ-Тигипка (Прилуцька міська і Талалаївський районна), по одному представники ПЗУ (Бахмацька районна), «Фронт змін», Республіканської партія(Бойка).
І останнє.
17 вересня цього року Чернігівська міська виборчої комісія призначила працювати в комісії на платній основі двох представників від Партії регіонів і одного – представника від ХДС (Стретовича-Жванії).
Отже, процес, як кажуть, пішов…, але у протилежному від демократії напрямку.

Сергій Соломаха  -   Сіверщина
Категорія: Точка зору | Переглядів: 891 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України