КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2011 » Травень » 26 » Мільйон за ролик - це явно завищена ціна — екс-міністр про рекламу Табачника
21:56
Мільйон за ролик - це явно завищена ціна — екс-міністр про рекламу Табачника
   Колишній міністр освіти Станіслав Ніколаєнко вважає завищеною вартість у 918 млн грн 3-хвилинного рекламного ролика для Міносвіти. Про це він сказав у коментарі для Gazeta.ua.
   "Рекламні ролики створювати потрібно, аби зацікавлювати нашими вузами іноземців. Нічого поганого немає в рекламі української освіти, але не за такі гроші. Мільйон за ролик — це явно завищена ціна і неефективні витрати", - відзначив Ніколаєнко.
   На думку екс-міністра, кошти слід вкладати в нові лабораторії, класи, підручники, підвищення технічної оснащеності навчальних закладів.
   "Треба видавати посібники і підручники для університетів англійською. Розробити спеціальний сайт, де розповідати про наші кращі заклади. Коли я був міністром, то роликів не робили, бо не було за що. Це робили самі університети.
   Нині в Україні демографічна криза, тому потрібно нарощувати залучення іноземних студентів. І не тільки з Азії, а й з Європи. У нас була така програма. Навіть американці хотіли вчити на медсестер в Україні. Але є кілька суттєвих негативних факторів: відсутність гарного житла для студентів, застаріла матеріальна база, невміння наших викладачів викладати англійською", - розповів екс-міністр освіти.
   Реклама, на його думку, має бути на четвертому місці.
   "Якщо після такого ролика привести іноземця в обдерті стіни гуртожитку, де один душ у кінці коридору і тече дах, то ніхто у нас вчитися не буде. Найкраща реклама, коли випускник, поїхавши додому, розповість своєму сусідові, що в Україні дають гарну освіту. От турки з задоволенням їдуть вчитися до Київського політехнічного інституту, бо там добра школа математики і програмування", - сказав Ніколаєнко.
   Як раніше повідомлялось, Міністерство освіти, науки, молоді та спорту заплатило 918 тисяч грн за рекламний ролик благодійній організації "Місія "Україна - відома".
   Водночас голова її наглядової ради Віталій Масол заявив, що організація припинила діяльність у 2005 році.
   "Один раз я був з ними у Женеві. Коли Кучма пішов, організацію розпустили. Бо такі проекти в усьому світі фінансують з бюджету. Змінилася влада - грошей не дали. Ніхто зарплату не отримував, крім діловода. Тому в 2005 році організація припинила діяльність. Відтоді я не маю з нею ніяких стосунків. Про замовлення на виготовлення рекламного ролика для Міносвіти чую вперше. Це якась помилка", - здивувався екс-прем'єр.
   Згідно даних Єдиного реєстру громадських формувань, Всеукраїнська благодійна організація "Місія "Україна відома" заснована 2001 року.
  Її президентом значиться екс-президент Леонід Кравчук.
   Серед засновників організації чимало відомих людей: голова наглядової ради Віталій Масол, члени ради Микола Азаров, Борис Патон, Олег Пінчук, Володимир Семиноженко та інші.
Категорія: Точка зору | Переглядів: 685 | Додав: dvovuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України