КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Лютий » 2 » МІЛІЦІЯ ПРАЦЮЄ ! А ХАБАРНИКИ НА ВОЛІ ? Економічні злочини стали темою прес-конференції, яка відбулась в управлінні внутрішніх спр
23:36
МІЛІЦІЯ ПРАЦЮЄ ! А ХАБАРНИКИ НА ВОЛІ ? Економічні злочини стали темою прес-конференції, яка відбулась в управлінні внутрішніх спр

  МІЛІЦІЯ  ПРАЦЮЄ !     А  ХАБАРНИКИ  НА  ВОЛІ ?

 Економічні злочини стали темою прес-конференції, яка відбулась в управлінні внутрішніх справ

.

 

  В приміщенні сектору зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області відбулася прес-конференція, яку провів для місцевих журналістів тимчасово виконуючий обов'язки начальника управління по боротьбі з економічною злочинністю УМВС Дмитро Ценов.

 Керівник підрозділу розповів представникам ЗМІ про останні розкриті злочини, зокрема викриття хабарників, дав оцінку роботі підрозділів БЕЗ області за 2012 рік, відзначив позитивні тенденції в розкритті злочинів.

Свій виступ Дмитро Миколайович розпочав з озвучення основних вимог МВС України в 2012 році - проведення ряду організаційних та практичних заходів по декриміналізації економіки регіону. Потім перейшов до статистики. Дмитро Ценоз зокрема сказав: «За минулий рік Управлінням виявлено 791 злочин, з яких 231 відноситься до категорії тяжких та особливо тяжких. З числа виявлених злочинів - 126 - розкрадання. Закінчено провадження та направлено до суду 772 злочини. Забезпечено відшкодування матеріальних збитків на суму близько 640 тисяч гривень.

У бюджетній сфері виявлено 202 злочини, з них 15 зі збитком понад 100 тисяч гривень, в т.ч. 2 - понад 1 мільйон гривень.

Виявлено злочинів, пов'язаних з освоєнням коштів держбюджету - 134, місцевого - 60. Злочинів з субвенціями всіх рівнів - 19, державних цільових програм - 110, держзакупівель - 44, ПДВ - 8, інших злочинів - 80.

Виявлено 84 злочини, пов'язані з виділенням і використанням коштів загальнодержавних та обласних програм, що діють в агропромисловому комплексі області, сфері освіти, охорони здоров'я, будівництва, ЖКГ та соцзахисту населення».

Доповідач також зазначив, що на постійній основі проводиться робота по супроводу бюджетних коштів, виділених на потреби житлово-комунального господарства в тому числі субвенцій, субсидій, а також за різними цільовими програмами. В результаті проведених заходів в цій сфері в 2012 році виявлено 44 злочини. Особлива увага приділяється виявленню фактів зловживань з боку посадових осіб-розпорядників бюджетних коштів.

Управлінням постійно проводиться аналіз процесів фінансування державних та регіональних програм у розрізі запланованих і розподілених асигнувань, а також діяльності їх розпорядників, з метою встановлення шляхів виведення бюджетних коштів у тіньовий обіг через підприємства з ознаками фіктивності. Для відстеження та моніторингу виділених бюджетних коштів, а також запобігання фактів їх розкрадання, до складу конкурсних комітетів включені співробітники ДСБЕЗ.

В результаті вжитих заходів виявлено 81 злочин у відношенні розпорядників бюджетних коштів, з них: 44 злочини стосовно розпорядників районного та міського бюджетів (керівники установ освіти, охорони здоров'я та сільських рад), 33 державного бюджету (бюджетні установи, організації) і 4 обласного бюджету (керівники комунальних підприємств).
 Виявлено 112 злочинів у сфері службової діяльності, з них 56 злочинів скоєних службовими особами органів влади та управління, 33 злочини скоєні службовими особами контролюючих органів, в т.ч. 8 фактів хабарництва. Загальна сума отриманих хабарів склала 43 тисячі гривень. За матеріалами УДСБЕЗ працівниками УБОЗ складено 9 адміністративних протоколів про корупцію.

Наприкінці зустрічі журналісти мали змогу задати Дмитру Миколайовичу ряд запитань, на які отримали змістовні відповіді.

                                  Джерело   CГЗ УМВС України в Чернігівській області

Категорія: Право знати | Переглядів: 1332 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України