КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Лютий » 20 » МИ ПЕРЕМОГЛИ ! У нас вміють працювати, у нас вміють танцювати !
14:16
МИ ПЕРЕМОГЛИ ! У нас вміють працювати, у нас вміють танцювати !

            МИ  ПЕРЕМОГЛИ !

   У нас  вміють  працювати,  у нас  вміють  танцювати !

                                                                                                         ФОТОрепортаж

.

Наймасштабніше шоу в історії Чернігівської області – Dance Майдан – битва міст Чернігівщини, змагання за титул найтанцювальнішого міста області розпочалося з 30 вересня 2011 року. У рамках шоу пройшли телевізійні зйомки телепроекту «Dance Майдан – битва міст Чернігівщини». Телепроект транслювався на каналі Чернігівського обласного телебачення в грудні. Dance Майдан включав у себе виступи кращих DJ міста Києва та Чернігова, шоу-балетів та співаків в умовах потужного звуку та професійного світла. Основна частина програми — це зйомки флешмобу, оцінки за ідейність, оригінальність та якість виконання якого й визначали найтанцювальніше місто Чернігівщини.

Флешмоб готувала сторона-учасник за підтримки головного хореографа Dance Майдану. Для цього, спільно з оргкомітетом проекту та місцевим управлінням культури, був обраний лідер, який і займався постановкою флешмобу, відбором основних учасників (до 30 чол.), та представляв місто в студії обласного телебачення. Таким лідером Корюківської команди-учасниці стала Вікторія Тихоновська.

З початку шоу і майже до кінця січня 2012 року тривало смс-голосування в підтримку команд-учасниць. За Корюківську команду було відправлено майже 3500 смс-повідомлень, і тому за кількістю голосів команда нашого міста стала першою. Окрім смс-голосування, найважливішим критерієм перемоги в конкурсі було оцінювання номерів хореографами. Та й тут наша команда зайняла лідируючу позицію. Усі троє суддів оцінили виступ танцівників в 10 балів (у сумі – 30).

І нарешті, 18 лютого 2012 року в районному будинку культури відбувся ФІНАЛ танцювального проекту «DANCE-Майдан «Битва міст Чернігівщини».

У програмі взяли участь кращі Dj Києва та Чернігова, відбувся також повторнийвиступ корюківської команди-учасниці конкурсу.

На фінал до нашого міста завітали спеціальні гості програми: Дмитро Селянський – учасник проекту «Голос країни-2», Артем Чернієнко – хореограф чернігівської команди «Денс Майданс» у Києві.

Але найголовнішим для всього місцевого загалу було оголошення ПЕРЕМОЖЦЯ ПРОЕКТУ.

Кубок переможця проекту, титул найтанцюючого міста Чернігівської області та виграш у сумі 15000 гривень отримала Корюківська команда!

Кожному учаснику команди було вручено дипломи за активну участь у розвитку культури району.

На урочисте вручення призів лідеру та учасникам проекту було запрошено голову райдержадміністрації О.В.Довгаля, заступника голови райдержадміністрації І.І.Бузака, начальника відділу культури та туризму Л.О.Бабич, які щиро привітали команду та побажали подальших успіхів. Місцева влада значно підтримала ініціативу команди та пообіцяла подальшу співпрацю в підтримку розвитку молодіжної політики в районі.

Головний приз-матеріальну винагороду учасникам команди вручив представник народного депутата, лідера фракції «реформи заради майбутнього» Ігоря Олександровича Рибакова. Учасники проекту дуже вдячні І.Рибакову за сприяння в розвитку культури в районі, адже виграні гроші будуть вкладені в ремонт танцювального класу.

 
Проект проходив за сприяння чернігівського обласного управління культури та туризму ОДА, за підтримки управління в справах сім’ї та молоді ОДА та управління у справах преси та інформації Чернігівської обласної державної адміністрації.

                                                        Джерело  http://koradm.cg.gov.ua 


Категорія: Події | Переглядів: 776 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України