КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Лютий » 20 » «Мелодія двох сердець».
13:30
«Мелодія двох сердець».

   

      «Мелодія двох сердець».

                                                                                                    ФОТОрепортаж

.

  Традиція проведення цієї програми започаткована ще в 2004 році, що дало змогу познайомитися жителям міста з величезною кількістю цікавих творчих людей.  18 лютого в Корюківському районному будинку культури відбулася програма родинної творчості «Мелодія двох сердець». 

  Бажаючих взяти участь у програмі цього року виявилося 5 пар. Це люди, серця яких поєднані любов’ю, теплом та щирістю одне до одного.

Тож першими учасниками програми, з якими познайомилися глядачі, стали Погуляй Іван Іванович та його син Олександр. Надзвичайно цікаві історії з життя розказав працівник районного будинку культури, привітний та веселий чоловік І.Погуляй. Його здібності до гри на баяні та співу передалися Олександру, чим і порадували батько з сином усіх присутніх. 




Наступними учасниками програми стали Яків Дмитрович Коваленко та його дружина Валентина Михайлівна. Яків Дмитрович – досить відомий у районі та за його межами чоловік. Музика та вірші, пісні, написані Яковом Дмитровичем, — кропітка робота не одного року. Пісня супроводжує його все життя, допомагає в праці, прикрашає побут. Музика стала головною в житті цієї творчої особистості. Познайомившись поближче з цією прекрасною парою, можна зрозуміти, що дружина музиканта – його найважливіша підтримка та допомога, його муза. А він, у свою чергу – надійна опора в сім’ї. Яків Дмитрович побував у Москві, на програмі «Поле чудес», де також показав багатство таланту рідної землі, заспівавши авторську пісню, присвячену даній програмі та її ведучому. Порадував учасник гостей і на сцені, зачитавши вірші зі своїх перших збірок, заспівавши свої власні пісні. Цікаво співпало й те, що Яків Дмитрович довгий час співпрацював і зараз співпрацює з попереднім учасником програми, Іваном Івановичем Погуляєм. Як доказ цього – вони дуетом заспівали написану Я.Д.Коваленком пісню. 




З наступними учасниками програми спілкуватися було надзвичайно цікаво й приємно. Брат та сестра Євгеній та Марія Мазко – надзвичайно обдаровані й талановиті діти. Євгеній – справжній спортсмен: футбол, баскетбол, хокей — займає дуже багато часу в житті, а ще він – чудовий гравець команди КВК «Смак», нещодавно став учасником танцювального колективу РБК. Євгеній – чудовий організатор, швидко й уміло згуртовує біля себе друзів. 

Його ж сестра Маша – як і має бути, ніжна, мила, щира дівчинка, яка також має багато талантів. Як її мама, Маша любить малювати, співати, відвідує музичну школу по класу фортепіано. Маша завжди проявляє лідерські якості, прагне все зробити якомога краще. От і пісня, яку заспівала Марія, розвеселила і порадувала глядачів. А Євгеній продемонстрував свої хореографічні вміння, танцюючи разом з учасниками танцювального колективу під Маріїну пісню.



Ще одними не менш цікавими й талановитими учасницями програми стали Інна Рачек з донькою Анастасією. Дуже захоплюючу історію про свого співучого домашнього улюбленця розказали дівчата. У їхній родині співають усі. Настя є учасницею вокального ансамблю «Ритм» і має надзвичайно красивий голос. Разом з мамою вони порадували гостей піснями. 



Останніми учасницями програми стали Раїса Володимирівна Симончук з донькою Вікторією, які також через усе своє життя несуть творчість, музику, пісню, дарують радість людям. Вікторія є учасницею жіночого вокального ансамблю «Чарівна», працює в ДНЗ №1 «Дельфін» музичним керівником. Її просто обожнюють діти за ласку, привітність, веселу вдачу. Це все перейняла Вікторія у своєї матусі, адже вона виховала трьох прекрасних дітей. 

Отож ці дві талановиті жінки подарували присутнім дві пісні, зігрівши чудовим виконанням серце кожного гостя в залі.
  



Усім учасникам «Мелодії двох сердець» були вручені цінні та корисні подарунки. Їх вручали, запрошені на програму, поважні гості: голова райдержадміністрації О.В.Довгаль, заступники голови райдержадміністрації: І.І.Бузак та Н.М.Демиденко, начальник відділу культури та туризму Л.О.Бабич, завідуюча ДНЗ №1 «Дельфін» В.О.Рябченко та представник народного депутата України, голови фракції «Реформи заради майбутнього» Ігоря Рибакова. 







Для всіх присутніх  виступили Володимир Самойленко, Регіна Пилипенко, Олена Макуха та Валентин Балюта.




 

                                                                         Джерело   http://koradm.cg.gov.ua 

Категорія: Тут я живу | Переглядів: 2030 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України