КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2018 » Жовтень » 28 » ЛИСТОПАД НА ПОРОЗІ: ОСТАННІЙ МІСЯЦЬ ОСЕНІ
08:35
ЛИСТОПАД НА ПОРОЗІ: ОСТАННІЙ МІСЯЦЬ ОСЕНІ
           

      ЛИСТОПАД НА ПОРОЗІ:  останній  МІСЯЦЬ ОСЕНІ

Листопад на порозі: яким буде самий
 

Листопад вважається самим темним осіннім місяцем. Особливістю цього періоду є відсутність постійного снігу, але характерна наявність заморозків.

 

На завершення місяця виразно проявляються мінусові температурні режими.

 

За прогнозами синоптиків погода в листопаді буде прохолодною і дощовою. Температурні режими місяці будуть сильно відрізнятися. Якщо на початку листопада буде відносно тепло, то ближче до завершення місяця можна буде чекати вже перших заморозків.

 

Що ж стосується опадів, то їх більша частина буде представлена у вигляді мокрого снігу і дощу. Чекати постійного сніжного насту в останньому місяці осені ще рано, сніг якщо і буде випадати, то відразу ж стане танути.

 

Перша декада місяця відзначено теплою і привітною погодою. У цей момент зберігаються плюсові температурні режими. У південних регіонах України повітря буде прогріватися навіть до +12 градусів. Кілька прохолодніше в центрі і, особливо, в північних зонах держави. Там температура повітряного середовища на початку листопадового місяця досягне +8 і +5 градусів відповідно.

 

 

Перший тиждень місяця буде вітряним. Це може стати причиною виникнення вірусних і респіраторних процесів. Але практично повна відсутність дощів допоможе уникнути стрімкий розвиток епідемічного зростання зазначених хвороб.

 

З середини місяця стане помітно прохолодніше. Як зазначено в календарі рибалки на листопад 2018 року в Україні, в означений період дуже несприятлива рибна ловля. Риби відчувають відбуваються кліматичні зміни в природі і починають ховатися під підводні корчі.

 

Середні температурні позначки середини місяця будуть знаходитися в межі до +4 градусів. Не виключено поява ранкових і нічних заморозків. Постійним крижаним настом може покритися грунт в північних регіонах держави. У центрі і в південній частині сподіватися на початок зими ще рано, там не виключено чергування нічних заморозків і денної відлиги.

 

Опади в середині місяця будуть плавно змінюватися. Вже не стане дивним, якщо за вікном українці спостерігатимуть перший пухнастий сніжок. Чи не зникнуть і дощі, при цьому ближче до завершення місяця загальний обсяг опадів, що випали сильно збільшиться.

 

 

 

 

Як вказує прогноз погоди на листопад в Україні, останні дні місяця - це підготовка жителів держави до тривалого зимового періоду. Все частіше в природі спостерігатимуться заморозки. Постійна температура повітря наблизиться до нульових позначок. У північних і центральних зонах держави постійними стануть мінусові температурні режими, середні параметри яких будуть рівні -4 градусів.

 

Влада проливних дощів поступово замінюється снігом. В останні дні листопада в деяких містах України (які знаходяться в північній частині країни) переважно без опадів на ґрунті буде лежати щільним і постійним настом. У південних містах частим явищем стане мокрий сніг.

 

Прикмети листопада

 

За прогнозами астрологів сприятливі дні в місячному календарі на листопад 2018 року в Україні почнуться з середини місяця. В народних прикметах зазначено, що саме з середини листопада почнеться активна «боротьба» осіннього сезону і взимку.

 

Прикмети місяця:

 

Якщо ночами в листопаді постійно ллє дощ, то майбутня зима стане сніжною.

На завершення осіннього сезону сподіватися на повернення тепла вже безглуздо.

У листопаді починається протистояння осені і зими. Перемога, зрозуміло, буде за взимку, але поки йде «боротьба», погода буде похмурою і похмурою.

Початок місяця завжди теплою. З середини починаються заморозки. Тривалі заморозки на початку і завершення листопад указується на сувору і тривалу зиму.

Листопадове тепло оманливе. Саме воно стає причиною розвитку серйозних захворювань.

 

 

                                        За матеріалами з відкритих джерел.  http://val.ua/uk/

Категорія: Всячина | Переглядів: 608 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України