КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2017 » Жовтень » 5 » «Лісова феєрія» у Холмах ФОТОрепортаж
15:46
«Лісова феєрія» у Холмах ФОТОрепортаж

«Лісова феєрія» у Холмах

                                                                                                       ФОТОрепортаж
 

.  В останній день вересня, досить прохолодну і похмуру суботу, відзначало свої іменини славне селище Холми. Незважаючи на непривітну погоду, кипіло свято, селищний голова Віталій Запорожець вийшов до людей з короваєм, як водиться, їли-пили, розважалися-гуляли, танцювали-співали, торгували-купували

 Родзинкою усього дійства у центрі селища були … гриби! Консервовані, варені, тушковані, сушені й у іншому вигляді представлені. І хоча фахівці санслужби заздалегідь висловлювали свою занепокоєність, мовляв, не можна експериментувати з грибами у масових заходах, та холминців це не спинило.   Отож На День селища Холмів  відбулося свято грибів «Лісова феєрія» 

  Під час заходу на центральній площі мешканці мали змогу продегустувати грибні страви на будь який смак. Господині провели майстер-класи з приготування традиційних грибних страв. Гості змогли їх скуштувати, а також придбати свіжі, мариновані та сушені гриби. 

 Працювала виставка народних умільців де можна було не тільки помилуватися чудовими виробами, а й придбати плетені хустки, вишиті рушники, бісерні картини та ікони. Велася жвава торгівля сільгосппродукцією.

На сцені лунали народні та популярні українські пісні. Незважаючи на прохолодну погоду артисти художньої самодіяльності Холминського міського будинку культури, вихованці Холминського будинку дитячої та юнацької творчості, дитячий вокальний ансамбль Жуклянського сільського клубу, «зразковий» вокальний ансамбль «Триумф» Корюківського БДТЮ розважали гостей та мешканців селища.

Зі привітальним словом до всіх звернувся заступник голови Корюківської райдержадміністрації Володимир Полубень та вручив Почесні грамоти райдержадміністрації Нагорному Олександру Петровичу – директору Холминського міського будинку культури та Дуреку Олександру Васильовичу - вчителю української мови та літератури Холминської загальноосвітньої школи за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток національної культури, активну участь в художній самодіяльності та з нагоди Дня селища. Юлія Сита – начальник відділу культури і туризму Корюківської РДА привітала жителів селища зі святом та вручила цінний подарунок Тетяні Головій – методисту Холминського міського будинку культури. Отримали подарунки і вихованці будинку школяра – стилізовані вишиванки від Ірини Дем’яненко та Владислава Мозгового - помічників народного депутата Анатолія Євлахова.

Гості вітали громаду зі святом, дарували діткам повітряні кульки та книжки. Під час свята всі охочі могли взяти участь у конкурсах і розвагах, святкових лотереях, а діти розважитися на атракціонах. Селищний голова Віталій Запорожець вручив нагороди та подарунки односельцям в різних номінаціях. За найбільший знайдений гриб, за найбільшу кількість одночасно зібраних грибів, наймолодшому та найстарішому жителю Холмів, ювілярам, кому виповнилось 50 та 60 років, матері – героїні та іншим.

                                                     Джерело   http://koradm.cg.gov.ua/index.php?id=264684&tp=0

                                                                           http://koryukivka-mayak.com/dobre-svyatkuvaly-holmy/

  



                                                                
Категорія: Свята | Переглядів: 726 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України