КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Липень » 19 » ЛІКУВАННЯ ВУГІЛЛЯМ
12:53
ЛІКУВАННЯ ВУГІЛЛЯМ

                ЛІКУВАННЯ   ВУГІЛЛЯМ

 .

    Дерева - унікальні природні створіння, які приносять багато користі й допомоги людям в усіх сферах їхнього життя. Вони не тільки очищують повітря, прохолоджують його в спеку, захищають поля від вітрів, дарують смачні й корисні плоди, але й лікують нас.  Дерева енергетично очищують і підживлюють людину. Крім того, у будь-яку пору року вони дають людині ліки: бруньки, листя, сік, кору й навіть вугілля. Про останнє і поговоримо.

Це унікальний сорбент. Він збирає й виводить із організму всі шкідливі речовини. Крім того, насичує корисними мікроелементами.   Цілющі властивості «чорних ліків» залежать від деревини, з якої їх виготовлено. Найкорисніше вугілля - букове й березове. Далі в порядку убування йдуть: сосна, липа, дуб, ялина, осика, вільха, тополя.

   У побуті для швидкості вживання завжди можна використовувати таблетки аптечного карболену, однак якщо для лікування потрібна велика кількість сорбенту, то активоване вугілля ліпше виготовити самому. А якщо недуга заскочить вас там, де немає ні лікарів, ні аптек, тим більше потрібно навчитися готувати ці універсальні ліки.

Робити їх треба так.

Полінця попередньо очистіть від кори. Покладіть їх у вогнище всі одночасно й спаліть, домігшись такого стану, коли в багатті немає язиків полум’я, а відчувається тільки жар від гірки вугілля, як над мангалом для шашлику.
Потім виберіть вугілля за розміром менш ніж половина сірникової коробки, складіть в глиняний або інший посуд, щільно закрийте кришкою та дайте потухнути й охолонути. Після цього вийміть, обдмухайте від дрібного пилу, покладіть в ступку і подрібніть до стану дрібної кришки. Якщо ви хочете одержати якісніше активоване вугілля, то гаряче вугілля, перед тим як класти до горщика, висипте в друшляк або металеве сито й потримайте над каструлею з киплячою водою 5-10 хв.
Рекомендується використовувати поліна від дерев не старших за 50 років.

ЛІКУВАННЯ ВУГІЛЛЯМ


- За отруєння несвіжими молочними продуктами (сметана, йогурт, масло), а також зіпсованими (скислими) супами, овочами приймайте по 1/4 ч. л. вугілля в 1/4 склянки води три-чотири рази на день за годину до їди.
- За подагри в період загострення приймайте по 1 ч. л. вугілля, подрібненого й розведеного в 1/4 склянки води, двічі на день за годину до їди. Вугілля вбирає в себе сечову кислоту, що спричинює відкладення солей і сприяє виникненню запальних процесів.
- За гепатиту щодня приймайте по чашці теплого молока з 1 ч. л. розтертого на порошок вугілля (краще з берези).
- За діареї та навіть дизентерії розмішайте 1 ч. л. подрібненого березового вугілля в чарці червоного вина й швидко випийте. Повторюйте щодня аж до припинення симптомів.
- За алергії три-чотири рази на день за годину до їди приймайте порошок вугілля. Курс лікування - 2 тижні. Схема лікування така. Першого тижня поступово підвищуйте кількість вугілля від першої дози на кінчику ножа до чайної ложки на 4- 5-й день лікування, 2-3 дні приймайте по 1 ч. л. тричі на день, потім знову плавно знижуйте дозування.
- За захворювання нирок, печінки, підшлункової залози, атеросклерозу, ожиріння, після малих доз радіації (променева терапія), хіміотерапії приймайте активоване вугілля по 1/2 ч. л. два-три рази на день. Курс лікування 2 тижні.
Для прискорення виведення з організму радіоізотопів приймайте по 1/8 ч. л. подрібненого вугілля два-три рази на день за годину до їди. Одночасно із цим робіть очисні клізми з настоєм березового листя (1 ст. л. на 0,5 л окропу, настояти годину, процідити і влити у дволітрову клізму).
- За метеоризму, спричиненого вживанням капусти, цибулі, редису, ріпи, бананів, абрикосів, інших овочів і фруктів, прийміть 1/8 ч. л. подрібненого вугілля, розведеного в 1/4 склянки перевареної води.
- За метеоризму, спричиненого вживанням великої кількості молока, бобів, гороху, квасолі, приймайте по 1/8 ч. л. вугілля, розмішаного у воді, три-чотири рази на день, до припинення симптомів.
УВАГА! За приймання вугілля можливі закрепи, тому під час «вуглетерапії» варто вживати більше овочів, фруктів, які містять харчові волокна, а також пити більше рідини.

                                                            ©"Академія Здоров'я”

   ТАКОЖ  ПУБЛІКАЦІЇ  НА ЦЮ ТЕМУ  http://www.google.com.ua/search?client=opera&rls=ru&q=%D0%9B%D0%86%D0%9A%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%AF+%D0%92%D0%A3%D0%93%D0%86%D0%9B%D0%9B%D0%AF%D0%9C&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 816 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України