КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2010 » Жовтень » 12 » Лікувальні таємниці самоцвітів
18:28
Лікувальні таємниці самоцвітів

Лікувальні таємниці самоцвітів

ХОЧЕТЕ  ВІРТЕ, АБО  ПЕРЕВІРТЕ !




Східна медицина парадоксальна й водночас проста, як і все геніальне. Ми багато століть шили одяг, не замислюючись про те, що голки можна використовувати по-іншому! Єдине, що спало нам на думку, так це перетворити каміння на прикраси. На сході зовсім інше ставлення до самоцвітів. Вони вважаються найкращими ліками від багатьох хвороб.

Подібне лікується подібним

У східних медиків усе не як у європейських людей. Вони не довіряють пігулками і мікстурам, вважаючи їх глухим кутом медицини. Західні ліки не лікують захворювання, а лише заспокоюють симптоми. Адепти східної медицини впевнені, що подібне лікується подібним, тим, що створив геніальний лікар – природа. Світ навколо нас – скринька з коштовностями. Він на 85% складається з кристалів, які «розчинені» всюди: у воді, землі, повітрі, організмі людини. Чому б нам не скористатися енергією каміння в ім'я здоров'я?

Секретні матеріали

Ще за радянських часів у закритих лабораторіях проводили наукові експерименти з камінням. Виявилося, що самоцвіти – живі. Вони мають «пам'ять», «характер» і навіть... можуть розмножуватися. Тільки час у них спливає дуже повільно. Якщо для людини 100 років – ціла епоха, то для каміння – лише подих. Як тварини й люди, кристали також мають електромагнітне поле. За рахунок цього вони регулюють енергію хворого і як антени відчувають вібрації певних органів. Якщо ж в організмі є дисбаланс, то кристали починають налагоджувати життєдіяльність та відновлювати роботу певних органів.

Згадайте діаманти та інші «блискучі» камінці, доречні тільки ввечері. У тривіальному правилі етикету зашифроване попередження: енергетична сила каміння під впливом світла збільшується.

Доля

Якось іспанський король Альфонсо XII подарував своїй дружині перстень з опалом. Носити оздобу їй довелося недовго – вона незабаром померла. Після смерті дружини монарх передарував прикрасу своїй сестрі. Та померла через три дні. Безжурний король провів експеримент із сестрою дружини. Вона встигла покрасуватися перснем усього три місяці. Не довго думаючи, Альфонсо перевірив дію чорної магії на собі. Як ви розумієте, це була невдала ідея. Знавці каміння застерігають: опали не можна дарувати коханим. Чому? Наука досі не знайшла відповіді на це запитання.

Сам собі літотерапевт

Щоб досконально знати всі тонкощі лікування камінням, потрібно народитися індусом і довершено знати санскрит. Насправді ж ви можете приготувати «ліки» самостійно. Головне – для зцілення потрібні натуральні кристали. Вони не обов'язково повинні відповідати вашому знаку зодіаку. «Свій» камінь ви повинні відчути. Довіртесь інтуїції.

Дбайливе очищення

Не кваптеся одразу прикладати камінь до хворого місця. Невідомо, яка в нього «пам'ять». Камені «нерозбірливі», вони поглинають і щедро віддають будь-яку енергію. У тому числі й негативну. Спочатку покладіть камінь на 24 години на сонце, щоб він просочився денним світлом, а потім дійте на власний розсуд.

Перетворення каменя

Перш ніж узяти камінь у руки, приведіть до ладу думки. Уявіть енергетичний зв'язок між вами і кристалом. Якщо повністю не виходить «споріднитися» – не засмучуйтесь. Адже ви не нащадок йоги, тому, можливо, й не відчуєте енергії кристала. Індикатор «спорідненості» – відчуття комфорту.
Далі чітко «дайте» каменю завдання. Наприклад: «Хочу, щоб минув головний біль». Кристали здатні записувати думки й емоції. Зосередьтеся на своїх відчуттях, і ваш біль почне відходити.

Містика

На звання «Лихий камінь» може претендувати сумнозвісний діамант «Хоуп». Потрапляючи до рук чергового хазяїна, він виносить йому смертний вирок. За кілька сотень років він змінив більше 300 власників. Учених зацікавила ця історія, і вони провели дослідження. З’ясувалося, що камені здатні «записувати» події, «свідками» яких вони були, та емоції, пов'язані з ними. Кристал настільки «просочується» негативною енергією, що буквально починає «стріляти» нею.

Чудеса

Відома родина Фітцджеральдів володіла каменем, що рятує від ящура і сказу. Щоб одержати ліки, його опускали у воду, а потім цією водою поїли тварин.
В англійських аристократів Стюартів теж був фамільний «лікар». «Червоний камінь» успішно зцілював психічні розлади.
А під час великої чуми притчею став камінь, що рятує від епідемії. Щоб узяти камінчик в оренду, доводилося викладати кругленьку суму в 6 000 фунтів!

Кам’яний лікар

У пошуку гармонії з каменем вашою метою має бути навчитися спрямовувати енергію каменя до певної чакри (так на санскриті називаються ділянки на тілі людини, де концентрується її життєва енергія). Уважається, що вони контролюють наше фізичне і психічне здоров'я.

Сахасрара (верхівка).

Колір: фіолетовий, золотий, білий.
Камені: аметист, жад, гірський кришталь, алмаз, агат.
Психологічна дія: гармонізують духовну сферу.
Здоров'я: покращують обмін речовин, полегшують кармічні захворювання.

Аджна(третє око).

Колір: індиго, бірюзовий, рожево-ліловий.
Камені: аметист, флюорит, лазурит, содаліт.
Психологічна дія: посилюють інтуїцію, розумову силу.
Здоров'я: тамують головний біль, зменшують апетит.

Вишудха (горло).

Колір: блакитний, срібний, бірюзовий.
Камені: аквамарин, лазурит, бірюза, целестин.
Психологічна дія: підвищують товариськість та оптимізм.
Здоров'я: лікують захворювання горла, легенів, поліпшують обмінні процеси.

Анахата (серце).

Колір: зелений, рожевий.
Камені: жадеїт, кавуновий турмалін, рожевий кварц.
Психологічна дія: розвивають доброту, жаль.
Здоров'я: позитивно впливають на нервову систему і серце, рятують від депресії.

Маніпура (сонячне сплетіння).

Колір: жовтий, золотий, рожевий.
Камені: рожевий кварц, смарагд, авантюрин, малахіт.
Психологічна дія: розвивають якості лідера.
Здоров'я: лікують шлункові та шкірні хвороби.

Муладхара (промежина).

Колір: червоний, ліловий, коричневий.
Камені: агат, геліотроп, рубін, тигрове око, гематит.
Психологічна дія: підвищують життєву силу, активність.
Здоров'я: поліпшують роботу серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, зір.
 ШАНОВНІ ЧИТАЧІ ! 
Переглянути багато цікавих публікацій щодо лікування, Ви можете на сайті http://korjukivka-sity.at.ua/  ТА У РУБРІЦІ ЗДОРОВ-Я http://korjukivka-sity.at.ua/news/zdorov_ja/1-0-1 

Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1033 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України