КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2015 » Квітень » 22 » ЛІКУВАЛЬНІ КОМПРЕСИ
07:58
ЛІКУВАЛЬНІ КОМПРЕСИ

         ЛІКУВАЛЬНІ КОМПРЕСИ


Компрес — це стародавній та ефективний метод лікування різних захворювань, який застосовують і в народній, і в офіційній медицині.
Катаракта. У два маленьких полотняних мішечки покладіть по 1 ст. л. насіння кропу. Зав’яжіть мішечок ниткою й опустіть на 2 хвилини в окріп. Дайте трохи охолонути. Потім теплі мішечки на 10—15 хвилин покладіть на заплющені очі, накривши компрес зверху поліетиленовою плівкою та рушником, щоб той охолоджувався не дуже швидко. Повторювати процедуру треба щодня перед сном, а якщо можливо — і вранці. Те саме насіння можна використовувати 5—6 разів.

Радикуліт, біль у суглобах. Візьміть у рівних пропорціях (у грамах) йод, нашатир, сік алое, дрібно порізаний корінь оману. Покладіть у банку й щільно закрийте кришкою, щоб йод і нашатир не випарувалися, настоюйте впродовж 5—7 днів. Змащуйте цією олійною рідиною хворе місце (не розтираючи). Зверху вкутайте його целофаном і теплим шарфом. Після кількох компресів біль мине.
Мастопатія. Листок капусти намажте медом і зверху нанесіть шар сиру, прикрийте тонкою марлею й прикладіть до хворих грудей на всю ніч. Курс лікування — 1 місяць. Потім зробіть місячну перерву й повторіть курс лікування.
Варикозне розширення вен. Зробіть медовий компрес: на полотно наноситься шар меду, зверху його закривають хлорвініловою плівкою та бинтують широким бинтом. Першого дня компрес залишають на дві години, другого і третього — на чотири, а згодом — на всю ніч.

Подагра. Ретельно перемішайте 1 ст. л. солі й 1 ст. л. меду, викладіть усе на серветку й прикладіть до хворого місця, наклавши зверху пов’язку.
Лишай, суха екзема. Візьміть кілька ложок ягід журавлини, вичавіть із них сік, змажте уражені місця, зверху покладіть суху бавовняну тканину й поліетиленову плівку.
Мастит у матерів-годувальниць. Візьміть вершкове масло й березове листя. Складіть їх у глиняний посуд шарами: шар листя, шар масла, знову шар листя й шар масла й т. д. Закрийте зверху коржиком з тіста і тримайте на слабкому вогні в духовці близько 3 годин. Вийде мазь зеленого кольору. Із неї робіть холодні компреси на грудь. Через сосок вийде весь гній.
— Приготуйте невеликий корж із м’якого тіста, змішавши житнє борошно, топлене масло й свіже молоко, залишіть на ніч і потім прикладіть до хворого місця. Процедуру повторіть кілька разів.
— Прикладіть до хворого місця шматочок чайного гриба, накладіть на нього ватку або марлю, зверху — пергамент або будь-який папір, можна аптечний. Процедури проводьте протягом 5—7 днів перед сном.
— Прикладайте до груді свіжі листи підбілу й лопуха, попередньо обливши їх окропом.

                                                                            Джерело інтернет
Категорія: Здоров-Я | Переглядів: 1481 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України