КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2016 » Липень » 7 » Легендарна «Сіверщина» відроджується!
09:45
Легендарна «Сіверщина» відроджується!
  
     Легендарна «Сіверщина» відроджується!

Сьогодні вийшло перше число відновленої газети "Сіверщина". Оскільки наклад її ще малий за передплатою, газета повинає з 8-історінкових випусків, але сам факт виходу першого номера, у що мало хто вірив, обнадіє... 

Вашій увазі - вступна стаття голови обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Олександра Шевченка. А ще в номері - публікація Василя Чепурного та Ростислава Мартинюка приверне увагу до підсумків Всеправославного собору. Також у номері - нові імена: Владислав Пархоменко у статті "Як фанера над Парижем" аналізує чемпіонат з футболу, Олександр Немченко розповідає про прес- конференцію обласного Народного Руху, Андрій Кужель робить огляд британського референдуму, студентка Харківського державного університету імені Каразіна Анна Обитоцька розповідає про Ніжин туристичний, Віра Курико - про творчий проект "Літера". Звісно, газета має свою позицію щодо виборів у 206 окрузі та розповідає про арешт головного санітарного лікаря області. 

Передплатити "Сіверщину" можна тепер, з доставкою з наступного місяця. Передплатний індекс незмінний - 33580. Передплата приймається по всій Україні.

...В спекоття літа ми починаємо відновлення газети «Сіверщина». Тої газети, що має понад 20-літню історію, і для людей мого покоління є поруч із поняттями «незалежність України», «Рух», «держава». 

Газета, яка мала таку славну історію, не мусить загинути – два роки тому невдалі менеджери – мільйонери, яких необачно пустила до газети «Просвіта», сподіваючись на розвиток національної демократії, її намагалися ліквідувати. Зійшов режим Януковича і мають відійти всі ті важелі, що зруйнували газету «Сіверщина». 

Точніше – майже зруйнували. Ці два роки газета виходила практично для юридичного збереження своєї реєстрації. Залишаючись, до речі, так само газетою чернігівського товариства «Просвіта». «Сіверщина» не продалася ні олігархам, ні політикам. «Сіверщина», як і раніше, буде газетою всіх патріотичних українців Чернігово- Сіверщини. 

Зараз виходить перше її число в передплату – скажіть друзям і знайомим, усім мислячим українцям, що «Сіверщина» знову відроджується. Знаю, що багато українців, розчаровані політикою, не вірять, що й газета відновиться. Та ми діємо за принципом: очі бояться, а руки роблять. До речі, газета наша не до виборів відновилася – назавжди! 

На жаль, зараз у нас дуже мало передплатників. Але від вас, шановні читачі, залежить дальше життя «Сіверщини»: попросіть кожен із вас передплатити газету хоча би одного земляка чи зробіть це самі для школи, бібліотеки, клубу – і нас стане більше. 

                                          Ми починаємо важку працю – допомагайте! 

Олександр ШЕВЧЕНКО, 
голова обласного товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка. 
Категорія: Свобода слова | Переглядів: 780 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України