КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Квітень » 3 » КВК- кращий сценарій святкування Дня сміху
15:16
КВК- кращий сценарій святкування Дня сміху

     

          КВК- кращий сценарій святкування Дня сміху

                                                                                                     ВІДЕО ФОТОрепортаж      




    В День сміху, 1 квітня, фінішував трьохмісячний марафон районного конкурсу команд КВК, який проходив під девізом «О, спорт! Ти – мир!» та був організований відділами у справах сім’ї, молоді та спорту, освіти, культури і туризму райдержадміністрації. У Сахутівському сільському клубі рівно опівдні відбувся фінал сільської ліги, а кількома годинами пізніше у районному будинку культури змагалися за першість команди міської ліги КВК. 


Сільських глядачів смішили дотепними жартами переможці зональних ігор сільської ліги, команди «Смішарики» (Холминська громада, керівник Нагорна Ірина Миколаївна), «Веселі туристи» (Перелюбська громада, керівник Борисенко Лідія Сергіївна), «Рибинські гувернанти» (Рибинська громада, керівник Лобода Світлана Миколаївна), «Непосиди» (Наумівська громада, керівник Лантух Ольга Степанівна), «КФТБ» (Тютюнницька громада, керівник Тищенко Тетяна Іванівна). Вже після перегляду візиток визначилися два фаворити фіналу: «Непосиди» та «КФТБ». Цілком логічно апогеєм цього протистояння стало музичне домашнє завдання, в якому наумівці повністю розкрили свій вокальний потенціал, а сахутівці продемострували справжній мікс з гумору та мистецтва. Від обох команд іскри сміху летіли навсебіч, але по-справжньому «запалили» глядачів, журі та почесних гостей все-таки сахутівці. Отож, у фіналі сільської ліги з блиском перемогла команда «КФТБ». 




 

Ще гострішою була боротьба між командами міської ліги, адже тут зустрілися кавеенівці з неабияким досвідом: «Українські перці» (Корюківський ЦДЮТ, керівник Ключенко Світлана Вікторівна), «Всі свої» (Корюківська ЗОШ №4, керівник Медя Тетяна Володимирівна), «Юнги» (Корюківська гімназія, керівник Ситенька Валентина Анатоліївна), «Смак» (Корюківська ЗОШ №1, керівник Самсон Оксана Олексіївна). Команди жартували не безпредметно, кожна з них піднімала проблемні місцеві питання. Яскравими ілюстраціями до виступів були відеоролики, які дуже потішили глядачів. Отож, візитки неперевершеної четвірки під назвою «Фізкульт-привіт!» журі оцінило на «відмінно». Як і в фіналі сільської ліги долю корюківських команд визначило домашнє музичне завдання. Найдотепнішим та найяскравішим був рецепт «Якщо хочеш бути здоровим» від команди «Смак». Поруч зі злагодженістю «Українських перців», драйвом «Всіх своїх» та гламурним блиском «Юнгів» «смаківці» виглядали справжніми професіоналами: під час їхнього виступу регіт в залі не змовкав. Вдалий танцювальний початок виступу, відео-кульмінація про шляхи вирішення молодіжних проблем та лірично-феєрична кінцівка «порвали» публіку та журі і принесли «Смаку» впевнену перемогу.




 

Почесні гості сільського і міського фіналів, голова райдержадміністрації О.В.Довгаль та голова районної ради М.І.Баклажко, вручили учасникам дипломи, грошові винагороди та кубки від організаторів змагань.  Керівникам команд оголошено подяку та вручено пам’ятні подарунки.  





Крім цього за ініціативи Корюківського районного центру для сім’ї, дітей та молоді у кожній з міських команд були відзначені кращі гравці. Ними стали серед «Українських перців» Деньгуб Володимир, серед «Всіх своїх» - Огієнко Дмитро, серед «Юнгів» - Деньгуб Анастасія, серед «Смаківців» - Ващенко Роман. Також команди отримали цукерки від депутатів міської ради. Прикрасою міського фіналу стали виступи вихованок вокального ансамблю «Тріумф» Корюківського ЦДЮТ









































 Найвищою оцінкою гри команд були повні зали як у Сахутівці, так і в Корюківці. Це означає, що цей вид дозвілля не втратив своєї актуальності серед молоді. А спеціально для поціновувачів кавеенівських команд з близького зарубіжжя повідомляємо, що традиційний Міжнародний фестиваль команд КВК «Корюківська гуморина - 2012», відбудеться в Корюківці в червні на День молоді. Тут команди «КФТБ» та «Смак» зустрінуться з кавеенівцями з Росії та Білорусі та розіграють фестивальні кубки.



  Команда Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 " Смак" 

   

  Команда Корюківської гімназії "Юнги"


   

   Команда Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 "Всі свої" 


                                                                                       Джерело http://koradm.cg.gov.ua
Категорія: Події | Переглядів: 6920 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України