КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2012 » Лютий » 22 » КВК - це здорово!
17:28
КВК - це здорово!

                         КВК - це здорово!

                                                                            ФОТОрепортаж






Розпочалися відбіркові ігри районного конкурсу команда КВК під гаслом «о, спорт! Ти – мир!». 18 та 19 лютого 2012 року відбулися відбіркові ігри у Холминській та Перелюбській зонах сільської ліги команд КВК. Ігри проходили за підтримки народного депутата України Ігоря Рибакова та депутатів районної ради Довгаля О.В., Баклажка М.І., Бондаря А.О., Бузака І.І., Чеботаря В.І., Коломійчука А.Н., Лантуха І.М., Шматка М.І., Ющенка М.П., Малиш Р.М., Якушина О.О., Дубінчука О.Р., Хроленка В.Д.


У Холминській зоні брали участь 3 сільські команди: «Смішарики» Холминської громади, «БЕМС» Жуклянської громади, «Кавардак» Козилівської громади. Тут же свою гостьову рейтингову гру показала команда «Українські перці» Корюківського центру дитячої та юнацької творчості.

Боротьбу, яка точилася між сільськими командами за вихід в фінал важко назвати запеклою: всі команди розкрили свій творчий потенціал приблизно на 50% (журі в цьому переконане!). Всі команди, включаючи й корюківських «Українських перців», «завалив» інтернет. Лише Жуклянська «БЕМС», завдяки своєму вдалому телепроекту «ЖБС», висвітлили деякі місцеві проблеми, проте не весь яскравий матеріал вони змогли яскраво показати. Холминська молодь була дещо переконливішою, ніж суперники, і з результатом 15,5 балів виборола путівку до фіналу сільської ліги. Корюківські «Українські перці» отримали від журі 16,75 балів та план дій щодо усунення недоліків у програмі.

















Зональна гра у Перелюбській зоні була на порядок яскравішою. Тут боролися за квиток до фіналу команди «Веселі туристи» Перелюбської громади, «Клас» Прибинської громади, «Бодрячком» Білошицько-Слобідської громади, «Люкс» Охрамієвицької громади. В якості гостей тут виступила команда «СМАК» Корюківської ЗОШ №1.














Завдяки винахідливості команд у теплому залі Перелюбського сільського клубу було жарко від сміху. Команди не просто розкрили тему спорту та здорового способу життя, але й знайшли безліч смішного і трагікомічного у розумінні цих понять, як високопосадовцями так і звичайними людьми. Знайшлося місце у виступах і районним проблемам: деякі дороги як «суцільний лежачий поліцейський», відсутність дискотеки в м.Корюківка в зимовий період («бідна корюківська молодёж!»), пасивне ставлення багатьох батьків до інтересів та дозвілля власних дітей …

Кращою, на думку журі, тут була перелюбська команда «Веселі туристи», яка отримала 18,5 балів та перепустку до фіналу.








Корюківський «СМАК», який задав грі по-справжньому кавеенівський тон, набрав 19,25 балів з 20 можливих та визначився чим «братиме» серця журі та глядачів під час першоквітневого фіналу міської ліги.











Всі команди були відзначені подарунками від організаторів та депутатів. Подарунки від Ігоря Рибакова вручи представник депутата Руслан Шеленко.





Організатори конкурсу висловлюють щиру вдячність керівникам територіальних громад, керівникам команд та депутатам за підтримку молодіжної творчості. Окрема вдячність Сергійчуку А.Л. та Тройні А.О. за допомогу в організації виїздів корюківських команд. 

Всіх любителів гумору запрошуємо на наступні відбіркові зональні ігри, які відбудуться 25 лютого о 17.00 в с.Домашлин та 26 лютого о 12.00 в с.Рибинськ.

                                                                                                                                          Джерело  http://koradm.cg.gov.ua/  

Категорія: Події | Переглядів: 1090 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України