КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2019 » Липень » 2 » Корюківська особливість: загальноміський випускний вечір знову святкували з парасольками
08:12
Корюківська особливість: загальноміський випускний вечір знову святкували з парасольками

Корюківська особливість: загальноміський випускний вечір знову святкували з парасольками

 .У п’ятницю, 28 червня, у Корюківці відбувся загальноміський випускний вечір. Місто провело у доросле життя 83 випускників трьох шкіл, серед яких — дві медалістки.

Випускний у Корюківці давно вважається загальноміським святом. Бо подивитися на феєрію інтелекту, краси і юності сходяться не лише рідні випускників, а й корюківчани та гості міста. І порушити цю традицію не вдається навіть негоді.

Який же випускний без дощу?

Рясного і щедрого дощу у Корюківці не було вже дуже давно. Його давно просили всі! І лише випускники та батьки благали, щоб цього дня він обійшов наше місто. Але — ні. Традиція є традиція!

Річ у тім, що впродовж багатьох років випускний вечір у Корюківці відбувається саме під «мокрий супровід». Так було і цього разу. Отож головним і найзатребуванішим аксесуаром корюківського випускного була і є — парасолька. Її розкладали і складали декілька разів за вечір.

Колона випускників пройшлася містом, покладаючи квіти до пам’ятників. Потім рушила на площу, де і відбулися міські урочистості.

Місцеві тенденції

Букет випускника як такий у Корюківці відійшов у минуле ще у попередні роки і зустрічається дуже рідко. Не надто користуються популярністю у випускниць і вечірні сумочки та клатчі. Дівчата охочіше віддають перевагу іншим аксесуарам. Наприклад, прикрасам хенд-мейд.

Цьогоріч багато випускниць доповнили свої зачіски виробами місцевої майстрині Аліни Черноморченко. А деякі хлопці свої костюми — метеликами її роботи.

 

 

Довгі випускні сукні були переважно синього, червоного і пастельних кольорів. Хлопці теж віддавали перевагу костюмам синіх відтінків і клітці. А також — спортивному взуттю.

Побажання від мера

Вітали випускників міський голова Ратан Ахмедов і начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради Ірина Наумчик.

Ніколи не забувати батьків і своє рідне місто, а також відбутися у своєму житті, щоб ніколи не шкодувати про нездійснене — побажав учорашнім одинадцятикласникам Ратан Ахмедов. А Ірина Наумчик серед численних віншувань і настанов подякувала випускникам та їхньому святу за довгоочікуваний дощ.

Вальс

Вальсували цьогоріч всього 11 пар випускників. Саме стільки виявилося охочих серед дівчат і хлопців закружляти в останньому шкільному танці. Хлопці і дівчата обрали для вальсу пісню «Drip Drop»азербайджанської співачки Сафури Алізаде, учасниці пісенного конкурсу «Євробачення — 2010».
Хореографом-постановником вкотре була Вікторія Доценко, учасниця танцювального колективу міського Будинку культури «Ремікс».

Відзначили медалістів

Золоті медалі і свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти двом цьогорічним медалісткам урочисто вручили на площі. Решта випускників отримали свідоцтва на шкільних випускних вечорах.

Обидві медалістки — талановиті і здібні учениці Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Чим ще запам’ятаються дівчата у своїх навчальних закладах?

Лілія Савченко

Активна учасниця науково-дослідницької та пошукової діяльності, результатом якої є збірник матеріалів П’ятої (ювілейної) Чернігівської обласної історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді «Найкращі описи історико-краєзнавчої спадщини Чернігівщини».

Переможець Всеукраїнського етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захистунауково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Капітан команди «Метіда», яка два роки поспіль є переможцем міського конкурсу з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект» та цьогорічним переможцем міського брейн-рингу з правознавства.

Ройова рою «Гайдамаки» Всеукраїнської дитячо-юнацької військо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Випускниця Корюківської школи мистецтв ім. О. С. Корнієвського по класу скрипки.

Учасниця танцювального колективу «Ремікс» Корюківського міського Будинку культури.

Анна Сухомлин

Переможниця обласної олімпіади з української мови та літератури, переможець обласного та учасник Всеукраїнського етапів Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, учасниця Всеукраїнського круглого столу до Дня писемності й мови.

Учасниця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Випускниця Корюківської школи мистецтв ім. О. С. Корнієвського по класу образотворчого мистецтва, неодноразова переможниця обласних конкурсів з образотворчого мистецтва.

 Учасниця танцювального колективу «Ремікс» Корюківського міського Будинку культури.

Зірки спорту, творчості, інтелекту

Сузір’я кращих випускників, які прославляли Корюківську громаду своїми інтелектуальними, творчими та спортивними досягненнями, відзначили у декількох номінаціях.

У номінації «Зірки інтелекту»були нагороджені переможці учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, інтелектуальних конкурсів: Лілія Савченко та Анна Сухомлин (Корюківської ЗОШ № 1)
Павло Кириленко і Денис Синявський (Корюківська гімназія),
Іванна Трубецька (Корюківська ЗОШ № 4).

 

У номінації «Зірки спорту» за активну участь і високі досягнення у спортивних змаганнях відзначені: Анна Антошкова, Богдан Камишний і Дмитро Космач (ЗОШ№ 1), Михайло Янченко (гімназія).

 

У номінації «Зірки сцени» за високі досягнення у міських та обласних конкурсах з театрального мистецтва відзначені: Максим Батрак і Максим Черняк (ЗОШ № 1).

У номінації «Зірки майстерності» за активну участь у пошуково-дослідницькій діяльності, творчу самореалізацію та наполегливість відзначені:
Роман Бабич (ЗОШ № 1), Жанна Лукаш (гімназія)
Олександра Менська (ЗОШ № 4).

Подарунки

Відділ освіти, культури, молоді та спорту міської ради придбав для цьогорічного свята феєрверки-фонтани і великий святковий банер з написом «Сузір’я найкращих — 2019. Майбутнє чекає на вас». Розмістили його на імпровізованій сцені.

Найкращих випускників відзначили пам’ятними статуетками, солодощами, квітами. Медалісткам подарували павербанки, цукерки, квіти.

   ФОТОрепортаж на   https://susidy.city/read/longread/35828/koryukivska-osoblivist-zagalnomiskij-vipusknij-vechir 

   
Моменти свята     Автор:
 
Наталія РУБЕЙжурналіст                           Сусіди.City

Категорія: Громада та влада | Переглядів: 482 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України