КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО
ГоловнаРеєстрація Вхід
Ви увійшли як Гість • Група "Гості"Вітаю Вас, ГістьRSS
-Громадський Інформаційний Сайт - -
Меню сайту
Категорії розділу
Події [424]
Вибори [145]
Громада та влада [864]
Точка зору [235]
Право знати [1061]
Свобода слова [37]
Гарячий коментар [5]
Тут я живу [275]
Історія нашого краю [91]
Захисник [26]
Свята [720]
Здоров-Я [551]
Господар і Господарка [56]
Смакота [50]
Поради [141]
Рибалка та полювання [42]
Цікавинки [69]
Всячина [43]
Радіо онлайн
СЛУХАТИ ОНЛАЙН РАДІО
Наше опитування
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст.№1.





Семеновка - наш город!

Статистика
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
 


Головна » 2013 » Серпень » 25 » Корюківщина святкує День Незалежності ! ФОТОрепортаж Частина 2 "Містечко майстрів" виставки та експозиції2 :
17:10
Корюківщина святкує День Незалежності ! ФОТОрепортаж Частина 2 "Містечко майстрів" виставки та експозиції2 :
::   

 Корюківщина святкує День Незалежності !

                                                                           ФОТОрепортаж  

.


  Частина 2 :    "Містечко майстрів" :   виставки та експозиції

   День Незалежності !  "Від  кого і від чого? Краще я піду копати картоплю. Незалежність...  одні розмови.  Де ви бачили ту незалежність ?  Владу захопили і  правлять олігархи, казнокради і проходімци... Тільки  лежні у нас незалежні,  а з моєї пенсії стягують податок-  20% ПДВ,  щоб неробам заплатити на хліб через біржу, а ще - розкрали у народу все...  Скоро і в ліс не підеш, приватизують... Як  жити ?  Он навіть депутатів б'ють і нічого, у кого гроші у того і  влада...  Розвалили  Радянський  Союз, тоді  було краще...    А  взагалі, те, що я кажу  ви не надрукуєте !"  Так висловився  один з корюківчан, назвемо його " Невіруючий  Хома "

    А  втім, з самого ранку до центра міста поспішали люди і, що знаменно - багато у вишиванках. Біля  "Гостинного двору" йшла жвава торгівля продукцією, яку привезли  сільгоспвиробники, розігрували призи і лотерею, центральною вулицею Шевченка пройшов  парад вишиванок,  до якого приєдналися  і   найменші  Українці.  А потім було,  що побачити   на виставці  у " Містечку  майстрів", на центральній площі  подивитися гарний концерт самодіяльних артистів  району,  а ще - зустрітися    в  дружній кампанії з друзями   у привітному " Гостинному дворі "!   Було все:  і гарна музика,  і вареники,  і уха, і сало,  і медовуха, і  "спотикач" та багато що до нього!..  Для охорони  місцеві казаки  разом зі  стягами виставили гармату,  а ще - традиційно пригощали  кулішом,  медом, яблуками, а до копчених диких качок можна було пригубити і чарчину, настояну на поліських травах...

     Зранку було хмарно, після обіду виглянуло сонечко, до пізьної ночі Корюківчани  святкували  22- річницю Незалежності України,  а завершилося  все святковою дискотекою під зоряним небом  за  участі  вокально- інструментального ансамблю " Колекція"

   Свято вдалося на славу! Хотілося ще краще, але краще буде наступного року, адже знову розпочнутться  виборчі перегони...  А щодо   " Невіруючого  Хоми ", то ми  передали дослівно, що він казав, за виключенням "москалів" і  не побоялися.  Колись, за "Совєтів"  під розписку зганяли на демонстрації, а зараз  Українці  пробуджуються, одягають вишиванки, спілкуються рідною мовою, без примусу,  святкують свята, потихеньку, але гордо встають з колін.  І старий, як світ, вислів " Хліба і видовищ - розділяй і володарюй " не спрацює.

       Україна і Українці  перестають  бути рабами !      Слава  Україні !

    Отож,  пропонуємо переглянути наш ФОТОрепортаж про цю подію, що складається з  трьох частин.   ВІДЕОрепортаж  готується до випуску.


 





  

 

 



















 











 



 

  





 







  



  





 








Категорія: Свята | Переглядів: 1092 | Додав: VLAS-KOR | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
КОРЮКІВКА НАШЕ МІСТО © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Переклад Сайту


Пошук
Ми ВКонтакті
Наша кнопка
Її код
Code
<a href=" http://korjukivka-sity.at.ua/"target=_blank><img src=" http://korjukivka-sity.at.ua/knopka_sajta.gif"border="0" title=" Громадський сайт міста Корюківка " width=137 height=50></a>
Погода
Корюковка 

Телефонний довідник Корюківського району

Найближчі свят
Праздники Украины
Гороскоп
Loading...
Гімн України